Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 221.
-
Παράθεση από anton1z001: “Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από anton1z001: “Περασα σημερα την xtrv aroma 8.3.15 και δεν βρίσκω τον theme manager?? Τι κάνω? δοκιμάζω reinstall?? ” Πας ρυθμίσεις, προχωρημένες ρυθμίσεις και αλλάζεις περιοχή σε Ινδία.Βάζεις τα θέματα που θέλεις και το ξαναγυρνάς σε Ελλάδα. ” Μάλιστα! δοκιμάζω σε λίγο, δεν έχει περάσει ούτε supersu.. Απ'ότι φαίνεται διέκοψε την διεργασία πριν φτάσει στο 100% ” Οκ, supersu δουλευει και προς το παρον ολα φαινονται οκ! Αυτο με τα θέματ…
-
Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από anton1z001: “Περασα σημερα την xtrv aroma 8.3.15 και δεν βρίσκω τον theme manager?? Τι κάνω? δοκιμάζω reinstall?? ” Πας ρυθμίσεις, προχωρημένες ρυθμίσεις και αλλάζεις περιοχή σε Ινδία.Βάζεις τα θέματα που θέλεις και το ξαναγυρνάς σε Ελλάδα. ” Μάλιστα! δοκιμάζω σε λίγο, δεν έχει περάσει ούτε supersu.. Απ'ότι φαίνεται διέκοψε την διεργασία πριν φτάσει στο 100%
-
Περασα σημερα την xtrv aroma 8.3.15 και δεν βρίσκω τον theme manager?? Τι κάνω? δοκιμάζω reinstall??
-
Ωραία, τυπικά ρωτούσα, δεν γνώριζα κάτι!! Πάντως προς το παρόν φαίνεται να ρολάρει μια χαρά, το antutu περιμένω να στρώσει προς το παρόν, καθώς διάβαζα ότι με την νέα έκδοση έβγαζε αρκετά μεγάλο σκορ
-
Παράθεση από amavroudis: “Προτείνω φίλε μου να περάσεις πρώτα με miflash την official global dev χωρίς να κλειδώσεις και μετά twrp και την ελληνική άρωμα. Δοκιμασμένο από εμένα. ” Ποια η διαφορά, συγκριτικά με το fr που έκανα πάνω από την aroma που είχα πριν?
-
Παράθεση από SoNik+: “Παράθεση από anton1z001: “Παράθεση από MIUI_ART: “Έχει λυθεί το πρόβλημα με την κάμερα ” Τέλεια!! Άρα αυτή είναι η πιο πρόσφατη που μπορώ να περάσω σε gemini?? ” Ναι αυτη ειναι! Η αλλη που ρωτησες στο θεμα ειναι pre-beta δες στο 1ο ποστ τις τα λεει ο miui art περι τινος προκειτε ” Σωστά!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! =============== Φεβ 23rd 2018, 9:25pm =============== Παράθεση από amavroudis: “@anton1z001 Προχωρας άφοβα. Ποια έχεις τώρα πάνω; ” 7.12.7 Έχω τώρα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έχει λυθεί το πρόβλημα με την κάμερα ” Τέλεια!! Άρα αυτή είναι η πιο πρόσφατη που μπορώ να περάσω σε gemini??
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Υπάρχει Bug σχεδόν σε όλες τις ROM από το Source, με την Default Camera στο οποίο όταν ενεργοποιείτε το HDR, η εφαρμογή κλείνει με λάθος. ” Σκέφτομαι να βάλω την έκδοση αυτή, καθώς έχω πάνω από 2 μήνες να ενημερώσω!! Αυτό που παραθέτω ισχύει ακόμα, για gemini?? Κάποιο άλλο γνωστό bug / πρόβλημα??
-
Παιδιά, αυτή είναι η πιο πρόσφατη dev rom (μιλάμε για 23/02/2018 που είναι σήμερα)? Έχω να κάνω update πάνω από 2 μήνες.. Περνάω αυτή λοιπόν?
-
Όλα καλά φίλοι μου, κάτι πάτησα στην οθόνη, πάτησα και λίγο το κουμπί κλειδώματος.. τεσπα έκανε επανεκκίνηση κανονικά!!
-
Μόλις έγινε η εγκατάσταση μέσω ota σε gemini, ταχειία εγκατάσταση, με μία όμως ερώτηση από εμένα: Σε αυτή αλλά και στην προηγούμενη έκδοση, κόλλησε στο 100% (έβγαλε το μύνημα ότι όλα καλά κλπ κλπ).. Την προηγούμενη φορά το άφησα εκεί για κανένα 20λεπτο, δεν ξεκόλλησε και απλά έκανα επανεκκίνηση (όλα δούλεψαν καλά ευτυχώς!!) Σήμερα πάλι το ίδιο... Κάνω κάτι λάθος?? Να κάνω πάλι επανεκκίνηση?? Ευχαριστώ και πάλι για την δουλειά, καλή δύναμη!!
-
Σε mi5 κολλησε στο 99% περιπου, εκανα force close και άνοιξε κανονικα (παραδοξως) Ιδωμεν, με τη χρηση!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lelepepe: “Στο mi4c η ανάποδη κάμερα είναι bug που εμφανίζεται όταν ενεργοποιηθεί το camera 2 API. Για να απενεργοποιηθεί βρίσκουμε στο build prop τη γραμμή 'persist.camera.HAL3.enabled=1' Και αντί για 1 βάζουμε 0.” Επιβεβαιωνω οτι και σε gemini η λύση αυτή δουλεύει!! Εύγε, ευχαριστούμε Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από paulos132: “Σε mi4s η κάμερα ταβλιαστηκε ανάποδα!!!” Και σε mi5 Gemini το ίδιο παιδια, η μπροστά κάμερα έχει τα πανω κατω :p :p Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μολις παρατήρησα ότι σεια φαση που ειχα 3 διαφορετικες ειδοποιησεις (Tapatalk, messenger, viber) το led αναβε μωβ, γινοταν κιτρινο και εσβηνε σιγα σιγα μπλε!!! Good job Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από anton1z001: “Ολα καλα με το ζιπακι του email τελικα!! Οτα χωρις επιτυχια τελικα προς το παρον για εμενα Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάποιος το ρώτησε και αλλού, αλλά δεν βρίσκω την παράθεση.. Υπάρχει τρόπος όταν σβήνω τις εφαρμογές που τρέχουν να μου δείχνει πόση ραμ είναι ελεύθερη στο σύνολο?? Τώρα δείχνει πόση ελευθερώθηκε!!
-
Παράθεση από anton1z001: “Παράθεση από geo13z: “Στο mi5 με τον updater δεν κατέβηκε με τίποτα. Την κατέβασα από το mail και εγκαταστάθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα!!! Sent from my MI 6 using Tapatalk” Το ιδιο και σε εμενα, κατεβαινε κανονικα απο ota αλλα δεν γινοταν η εγκατασταση γιατι εβγαζε error για md5... Με το αρχειο απο μειλ δν δοκιμασα ακομα!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ολα καλα με το ζιπακι του email τελικα!! Οτα χωρις επιτυχια τελικα προς το παρον για εμενα Στάλθηκε …
-
Παράθεση από geo13z: “Στο mi5 με τον updater δεν κατέβηκε με τίποτα. Την κατέβασα από το mail και εγκαταστάθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα!!! Sent from my MI 6 using Tapatalk” Το ιδιο και σε εμενα, κατεβαινε κανονικα απο ota αλλα δεν γινοταν η εγκατασταση γιατι εβγαζε error για md5... Με το αρχειο απο μειλ δν δοκιμασα ακομα!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όντως, 7.9.21 είναι!! Επανέρχομαι σε 5 με τα αποτελέσματα =============== Σεπ 22nd 2017, 9:34pm =============== md5 verification failed (error στο twrp) =============== Σεπ 22nd 2017, 9:41pm =============== εχει αποθηκευμενο το md5 αρχειακι ξεχωριστα!! κανω κατι??
-
Εβγαλε ειδοποίηση για mi5!! Δειχνει 7.9.16 και όχι 7.9.21 (χθες περασα την xtrv aroma 7.9.14 με ota αν έχει σημασία) Στην πρώτη προσπαθεια εβγαλε md5 error στο 100% :confused: :confused: 24e6e438355f52bb5ec37543287e048b.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk