Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 221.

• Xiaomi stock video app [SOLVED]

anton1z001 - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Περασα μολις την 7.9.14 ωστε να εχω με το καλο οτα αυριο, και διορθωθηκε και η εφσρμογη Ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Καποια στιγμη θα γινει και αυτο =============== Σεπ 21st 2017, 8:50pm =============== Εν τω μεταξυ τις προαλλες το εψαχνα 2 απογευματα... Νομιζω τελικα εψαχνα μονο στο φακελο app και οχι priv-app... Τοσο απλο τελικα

Μήνυμα

Δεν ειχα βρει τιποτα σχετικο... Θα ξανακοιταξω αργότερα... Ευχαριστώ πάντως!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Σεπ 21st 2017, 8:45pm =============== Για καποιο λογο σημερα που το δοκιμασα φανηκε υπερβολικα ευκολο ισως εψαχνα σε λαθος φακελο τις προαλλες... Ευχαριστω!! Τωρα μου μενει και να την κανω να δουλεψει

Μήνυμα

Μιλαμε για το video player της miui?? Ειναι μεσα στο apk της καμερας;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Καλησπερα στην ομαδα, δεν ειναι ακριβως καποιο bug απλα δεν ηξερα που να ποσταρω Διορθωστε με παρακαλω αν ειμαι off topic!! Επαιζα χθες με τον titanium backup και εσβησα για δοκιμη την stock εφαρμογη βιντεο της miui... επανεφερα το backup της αλλα δεν ανταποκρινεται... Που μπορω λοιπον να βρω το apk της εφαρμογης στο ζιπακι της ρομ?? (xtrv aroma 7.9.7 σε mi5 gemini)

• Εγκατασταθηκε με την τριτη!! Την πρώτη φορά κόλλησε στο 80% προσπαθώντας να βάλει το opera mini.. Ολα καλα παντως!! Mi5 gemini Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk —------------- Που μπορώ να βρω την stock εφαρμογή βίντεο στο ζιπακι της ρομ;; έκανα unpack το system.img αλλά δεν το βρισκω

• Bug σε φάκελο εφαρμογών [SOLVED]

anton1z001 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Καλησπέρα!! Σε mi5 με xtrv 7.5.18 άρχισε ξαφνικά να εμφανίζεται αυτό: σε φάκελο εφαρμογών στο home, όταν οι εφαρμογές πιάνουν περισσότερες από 3 σειρές, η τελευταία σειρά ειναι αδρανής!! Πατώντας δηλαδή μια εφαρμογή από την τελευταία σειρά, δεν την ανοίγει, αλλά κλείνει απλά τον φάκελο!! Αυτό ξεκίνησε ξαφνικά χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή στο σύστημα!! 4085e5df3aa97c7816a6cf056436d279.jpgb655cf75e567963c8cd662205f7eca67.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιουν 14t…

• Περαστηκε σε gemini και φαίνονται ολα οκ μέχρι στιγμής!! Κυρίως βλέπω ότι διορθώθηκε το θέμα με τα Widgets που με ταλαιπωρουσε εδω και μηνες!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

anton1z001 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από markito: “Σχετικά με τα Widgets : Χθες κατά τύχη άλλαξα το θέμα σε κάποιο άλλο, μετά επέστρεψα πάλι σε αυτό που είχα και είδα ότι είχαν εμφανιστεί τα widgets. Για δοκιμάστε γιατί ίσως έτυχε στο δικό μου” Μπααα, βλέπω μόνο αυτά που επανέφερα με titanium πριν από 10 λεπτά :p :p Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ανακεφαλαιώνω!! Σε gemini μπήκε η νέα ρομ εύκολα, πρώτα flash τη νέα twrp, μετά flash τη ρομ και τέλος flash supersu, και wipe davlik/cache πριν το reboot!! Χρειάστηκε να σβήσω το magisk και να ξαναβάλω το supersu από playstore και τωρα είμαστε μια χαρά!! Ο titanium backup κάνει restore απροβλημάτιστα Το μόνο που παραμένει είναι το ότι με κάθε reboot χάνονται όλα τα widgets, και θέλουν επανεγκατασταση ή restore μέσω titanium!! Αυτό βέβαια είναι bug που επιμένει εδώ και αρκετό καιρό και θέλει fix…

• Παιδιά πώς αφαιρώ το magisk απο πρηγούμενη ρομ?? Με το φλασ της ρομ πέρασα το supersu αλλα δεν εμφανίζεται το εικονίδιο.. o magisk δεν ανοιγε, οπότε τον απεγκατέστησα.. παρόλα αυτά με το root checker φαινομαι ρουταρισμένος... ==================== Με εγκατάσταση του supersu από playstore φαινεται να είναι ολα καλά!! Κάνει κανονικά restore ο titanium backup, οπότε θεωρώ πως το θέμα που είχα ήταν titanium με δικαιώματα ρουτ από τον magisk!! Ίδωμεν!!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “@anton1z001 Κανε restore πρώτα την εφαρμογή και μετά μόνο τα δεδομένα,στην προηγούμενη ΡΟΜ που είχα πρόβλημα έτσι δούλεψε. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34942/” Για κανεναν λογο και παλι... Μιλαμε βεβαια για εφαρμογη που ειναι εγκστεστημενη.. Το ρεστορ το κανω για να επανελθουν τα widgets... 01ebbf371135c449acd4a0af32f62e03.jpg55da20969e947aab30712c2c19b3af6b.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από markito: “Για να δούλεψει το Install via USB χρειαζόταν να ανοίξω τα δεδομένα. Μετά έκανε επαναφορά το Titanium κανονικά, με το μυνημα αυτό που βγάζει για επιβεβαίωση.” Θελει κάποια αλλη ρύθμιση;; σε mi5 δεν επαναφέρεθ με τίποτα με αυτον τον τροπο... Βλεπω βεβαια οτι με αυτο τον τροπο που περιγράφεις κανει restore εφαρμογή που εχει απεγκατασταθει.. Εγω θελω απλα να γινει ρεστορ εφαρμογη + δεδομενα για εφαρμογη που εχω ηδη μεσα ( γιατί κανοντας αυτό επανέρχονται τα Widgets με τα οποι…

• RE:

Μήνυμα

@BanditGR Έτσι το έχω!! Τίποτα ακόμα... Μονο μια μια εφαρμογή ξεχωριστά μπορώ... (επιλογη troubleshoot - - > interactive) Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ισως είναι προβλημα με Tb με magisk superuser... Install via USB ενεργοποιημενο, επιβολή χρήσης busybox επισης.. Τιποτα... Προς το παρον εβαλα επιλογη γισ εγκατάσταση manual για καθε εφαρμογή.. Πρακτικα το χρειάζομαι, γιατί μετά απο καθε επανεκκίνηση χανω ολα τα downloaded app widgets (bug εδω Κι αρκετές εκδόσεις σε nougat νομίζω) Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από markito: “ 2)Δε δουλεύει σωστά το Titanium backup. Η ρομ πραγματικά πάει νεράκι μέχρι τώρα ” To ίδιο και για εμένα για titanium.. Restore stuck at 0% Λοιπά τέλεια έως τώρα!

• Παιδιά, το ίδιο ακριβώς είχα κάνει στην 7.4.6 και είχε δουλέψει!! Στην 7.4.20 δεν..

• Σε mi5 περάστηκε μόλις χωρίς πρόβλημα και περιμένω να φορτώσει! Κάποιος που να έχει δοκιμάσει gps?? Edit 1: Ξέρει κάποιος επιλογές για titamium backup, αδειες, install via usb κλπ?? εδω και καιρο δεν μπορει να επαναφερει εφαρμογη... κατι ειχα επιλεξει στην προηγουμενη ρομ αλλα δεν φαινεται να εχει κρατησει τις ρυθμισεις

• Πρόβλημα με Widgets σε Mi5 (Gemini)

anton1z001 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Χμμμ καλό σαν ιδέα αυτό με το θέμα που λες, δεν το είχα σκεφτεί!! Απλά με λιγη αναζήτηση το είδα και στο en.miui σαν γενικό πρόβλημα... 28ca67d7700608c119974f47ad702e28.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ======================= Edit: όχι, με αλλαγή θέματος πάλι τα χάνει όλα μετά από reboot.. Μπορώ να τα επαναφέρω αν κάνω restore τις εφαρμογές που θέλω μέσω titanium.. Απλά είναι κουραστικό κάθε φορά :p :p