Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 221.

• Πως μπορουμε να δουμε την επιλογη με το region?? Δεν μπορω τη βρω Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόλις πέρασα σε Mi5 μετά από factory reset (είχα καιρό να το κάνω, οπότε λέω γιατί όχι?? ) Μπήκε πολύ γρήγορα, έκανε τις ρυθμίσεις του κλπ κλπ, όλα κομπλέ!! Ένα προβληματάκι είχα με titanium backup και επαναφορά των εφαρμογών μου, αλλά απλά ήθελε λίγο ψάξιμο στις ρυθμίσεις και τα φίλτρα!! Μέχρι στιγμής όλα καλά!! Για ό,τι νεότερο ενημερώνω Congrats παιδιά!!!

• Κάνω επικόλληση στο path αυτό, το framework-res, ή το theme-values.xml που αποσυμπιέζω από μέσα του??

• Boot screen

anton1z001 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Thanks, την καλημέρα μου

• Boot screen

Μήνυμα

Δεν εχω βαλει 7.1.19... Το βγαζει και σε εσας;; δεν μου δημιουργει προβλημα, απλα για να ξερουμε τι ειναι.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Boot screen

Μήνυμα

7.1.12!! Φυσικα και με οφισσιαλ τροπο!! Εδω και αρκετους μηνες αλλαξα πολλες gtv και xtrv roms, παντα με τους οδηγούς του φόρουμ!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Boot screen

Μήνυμα

Διορθώστε με παρακαλώ κάποιος, εάν η δημοσίευσή μου είναι σε λάθος ενότητα... Το κόκκινο εικονιδιάκι κάτω, δηλώνει απλά ότι η συσκευή έχει ξεκλειδωμένο bootloader;; 68d8f4a02595f09986455b0698a102bb.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Miui music app artwork

anton1z001 - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Γεια σε όλους!! Ξέρει κάποιος τι παίζει με την εφαρμογή μας της μουσικής και τα εξώφυλλα;; Γενικά δεν διάβαζε τα artworks.. Στην τελευταια που περασα (7.1.12) κάποια τα φορτώνει... Τα περισσότερα συνεχίζει να μην τα δείχνει δηλαδή.. ace1e845fab11290ca540a108da12125.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

anton1z001 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Με την 7.1.12 σε Mi5 3/64, το μεγαλύτερο που πέτυχα μέχρι τώρα bf4847437ad382dbbcaa016a8186d1fe.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χρόνια μας πολλά με υγεία εύχομαι

• Γεια και από εμένα στην κοινότητα!! Πρώτη rom για το 2017 για το mi5 μου και δεν έχω βρει κάποιο αρνητικό, προς το παρόν τουλάχιστον!! Αναμένω για να δω για τη μπαταρία!! Μόνο αυτή την αλλαγούλα είδα, όπως φαίνεται στην εικόνα.. Είναι απλά ότι και καλά έχω ξεκλειδώσει τον bootloader στην συσκευη;; d382d45d6f34fb3426e6e62a2fa6ef73.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

anton1z001 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από jgougos: “@anton1z001 το μήνυμα είχε να κάνει με το συνημμένο apk 'remote control' που μετά την αναβάθμιση δεν φαινόταν στο /system/app/, για να το περάσεις με το χεράκι πρέπει μετά να του δώσεις τα απαραίτητα δικαιώματα. Αυτό εξηγώ στον φίλο που μου το ζήτησε... ” Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jgougos: “Παράθεση από kostas1alina: “δωσε link ” Αποσυμπίεση - copy τον φάκελο στο system/app/ με το root Explorer. Δώσε permission φάκελοι 755 τα αρχεία 644, επανεκκίνηση και είσαι ΟΚ Dropbox - XMRemoteController.zip” Από απλό ενδιαφέρον, δεν κατάλαβα τι εννοείς να δώσει permission φακελοι 744 κλπ... Επίσης με αυτή τη διαδικασία τι ακριβώς μπορείς να κάνεις;; (φανταζομαι και μ root browser γίνεται... Για κάποιο λόγο η εφαρμογή root explorer σε εμένα δεμ άνοιξε ποτέ... Κρασάρει πάν…

• Παράθεση από gkalen: “@andon1z001 Δοκίμασε και τις άλλες επιλογές αν δουλεύουν .. @cloudffvll Θα βγει και στο Mi5s και στο plus .. Πήγε λίγο πίσω .. ” Δοκίμασα και τις υπόλοιπες επιλογές, reboot, flight mode, silent mode και reboot into recovery!! Όλα μια χαρά!! Ευχαριστούμε

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@Kmarkou Πώς δουλεύει τώρα ???” Δοκίμασα κι εγώ το fix σου και νομίζω δουλεύει μια χαρά!! (τουλάχιστον δούλεψε με το να κλείσει τη συσκευή... Ενώ πριν πχ, όταν έβγαιναν οι επιλογές, ακόμα και το πλήκτρο back να πατούσες εκανε reboot) Καλές γιορτές και πάλι Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Trickle: “Παράθεση από geo13z: “Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές. Την έκανα εγκατάσταση στο mi5 και σε πρώτη φάση αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν πατήσεις παρατεταμένα το power και μπεί στην οθόνη reboot power off κλπ ότι και να πατήσω κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση. Ακόμη και το power off!!! :confused: :confused: Sent from my MI 5 using Tapatalk ” όλα καλά με την κάμερα στα video αλλά όντως έχουμε θέμα με το power off δεν κλείνει το τηλ.” Την πέρασα κι εγώ παιδιά, βίντεο και…

• Ευχαριστουμε!! Καποιος που να δοκιμασε με mi5?? Εγω θα το τσεκαρω σε κανενα διωρακι!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@anton1z001 Όποτε το κινητό σου θα μπαίνει σε αναμονή θα χάνεις τους δυο πυρήνες και θα ξανά εμφανίζεται στο video ηχογράφηση μόνο audio.Όταν θα κάνεις επανεκκίνηση όλα θα δουλεύουν ρολόι μέχρι να μπει το κινητό σε αναμονή. Μην το ψάχνεις ειναι BUG των official rom άρα και την XTRV που βασίζεται σε αυτές.” Οπότε υπομονή!! Δεν υπάρχει λόγος να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από anton1z001: “Επίσης, κρατώντας το Power button επιχειρώ να μπω στο recovery mode για να φλασάρω το supersu, και το κινητό απλά κάνει επανεκκίνηση. Μόνο μέσω του updater app μπαίνει recovery.. Update 1: Νομίζω δουλεύει καλύτερα το νέο supersu Συγγνώμη κιόλας αν κουράζω, ο,τιδήποτε διαφορετικό βλέπω το αναφέρω ” δεν δουλευει το 3 way button αλλο ενα bug της rom...και για μην σου σπαει τα πα....α πηγαινε ρυθμισεις προεπιλεγμενη προσβαση 1)διαλεξε χορηγησε 2)καταγ…

• Επίσης, κρατώντας το Power button επιχειρώ να μπω στο recovery mode για να φλασάρω το supersu, και το κινητό απλά κάνει επανεκκίνηση. Μόνο μέσω του updater app μπαίνει recovery.. Update 1: Νομίζω δουλεύει καλύτερα το νέο supersu Συγγνώμη κιόλας αν κουράζω, ο,τιδήποτε διαφορετικό βλέπω το αναφέρω