Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 221.
-
Παράθεση από Trickle: “Σε MI5 πάλι τα video που τραβάω αλλού είναι η εικόνα αλλού ο ήχος το έχει κανένας άλλος? και σε αυτή και στην προηγούμενη rom ” Και σε μένα με μια δοκιμούλα... video και από τις 2 κάμερες... Παίζει μονο μερικά frames από τα αρχικά.. Ο ήχος κανονικά.. Major bug
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από anton1z001: “Παράθεση από tasosko: “σβηστο τελειος το su και περασε το ξανα απο twrp σου λεω ετσι γιατι σε εμενα το εκανε update απο playstore το εσβησα το εκανα ξανα εγατασταση και δουλευε κανονικα ” Εννοείς να σβήσω απλά την εφαρμογή supersu?? Και μετά φλασάρω το supersu.zip που βρίσκω μέσα στο ζιπάκι της ρομ?? ” ακριβως αλλα περνα καλυτερα αυτοθα κανεις απεγκατασταση και θα περασεις το zip ” Πολύ καλά, ευχαριστώ!! Θα το έχω υπ όψιν μου!! Η αλήθεια είναι ότι…
-
Παράθεση από tasosko: “σβηστο τελειος το su και περασε το ξανα απο twrp σου λεω ετσι γιατι σε εμενα το εκανε update απο playstore το εσβησα το εκανα ξανα εγατασταση και δουλευε κανονικα ” Εννοείς να σβήσω απλά την εφαρμογή supersu?? Και μετά φλασάρω το supersu.zip που βρίσκω μέσα στο ζιπάκι της ρομ??
-
Φίλοι χαίρεται!! Σε mi5, ενώ είμαι κανονικά root, κάθε φορά πριν ανοίξω μια εφαρμογή που απαιτεί δικαιώματα root, πρέπει να ανοίξω το supersu... Αν το κάνω αυτό είμαι οκ, διαφορετικά η εφαρμογή δεν θα πάρει τα δικαιώματα που χρειάζεται... Άλλος που να το συνάντησε;; (σε προηγούμενες ρομ δεν είχα τέτοιο θέμα) Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Δεκ 18th 2016, 10:30pm =============== Παράθεση από anton1z001: “Φίλοι χαίρεται!! Σε mi5, ενώ είμαι κανονικά root, κάθε φορά…
-
Παράθεση από anton1z001: “Μετά την ενημέρωση δεν ειμαι πλέον root. Φλασαρω απλά το supersu zip, η δεν θα δουλέψει επειδη ειμαστε πλεον σε Android 7;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λάθος μου... Έπρεπε απλά να ανοίξω το supersu, ώστε να αφήσει τις διάφορες εφαρμογές να πάρουν τα δικαιώματά τους!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΜετά την ενημέρωση δεν ειμαι πλέον root. Φλασαρω απλά το supersu zip, η δεν θα δουλέψει επειδη ειμαστε πλεον σε Android 7;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαMi5 nougat κι εγω!! be82feada3b5465657838c3be5b99d98.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anton1z001: “Ευχαριστούμε για την γρήγορη δουλειά σας και πάλι Σε Mi5 Gemini έχω περασμένη την τελευταία έκδοση με android 6 Φαντάζομαι δεν έχει σημασία που δεν πέρασα την έκδοση της προηγούμενης εβδομάδας, έτσι?? (περνάω το καινούριο twrp μέσω adb, μπαίνω σε recovery και φλασάρω την νέα ρομ;; wipe davlik/cache χρειάζεται να κάνω;;) Thank you again :D” Όλα καλά τελικά, κανένα πρόβλημα!! Όλα τρέχουν όμορφα, και το antutu χτυπησε ταβάνι Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatal…
-
Ευχαριστούμε για την γρήγορη δουλειά σας και πάλι Σε Mi5 Gemini έχω περασμένη την τελευταία έκδοση με android 6 Φαντάζομαι δεν έχει σημασία που δεν πέρασα την έκδοση της προηγούμενης εβδομάδας, έτσι?? (περνάω το καινούριο twrp μέσω adb, μπαίνω σε recovery και φλασάρω την νέα ρομ;; wipe davlik/cache χρειάζεται να κάνω;;) Thank you again
-
Καλημέρα στην ομάδα και μπράβο για τον αγώνα που κάνετε Κάτοχος Mi5 Gemini και δεν έχω περάσει ακόμα την νέα ρομ, δεν έχω πρόσβαση σε windows 7 και τον χρόνο να ψαχτώ με τα 10αρια σε περίπτωση που αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα Εντυπώσεις προς το παρόν για mi5?? Μετά και το fix για την sim!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Με την 6.11.10 χωρίς να κάνω τίποτα, ανοιχτό από το πρωί, στο internet ώρες και μπαταρία στο 30%. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έκανες κάποια αλλαγή για να πετύχεις αυτό το σκορ? Για εμένα αυτό είναι το μέγιστο που έβγαλα ποτέ με το mi5 (xtrv 6.11.10) ddd397e225508354f464afdf46595fc2.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα κι από εμένα!! Συγχαρητήρια και πάλι για την δουλειά Κάτοχος Mi5 με xtrv 6.11.10 (από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος) και αναμένουμε την επόμενη
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε την νέα xtrv 6.11.10, σε mi5 64gb, σκορ 17000 χαμηλότερα από προηγούμενη έκδοση (gtv 6.9.1 νομιζω...). Είδε κάποιος άλλος τέτοια διαφορά;; 695380c79685b5a04919d0720b371590.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakisole12: “Παράθεση από anton1z001: “Παράθεση από spideman3: “Θα πας Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης - Ειδοποιήσεις εφαρμογών και σε όποιες εφαρμογές θέλεις τσέκαρε φλας ειδοποίησης, Ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με λίγο ψάξιμο το βρήκα τελικά, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!! Φαντάστηκα θα ήταν αυτόματο αν ενεργοποιηθεί η επιλογή για το λεντακι ειδοποιήσεων Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σε ο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Θα πας Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης - Ειδοποιήσεις εφαρμογών και σε όποιες εφαρμογές θέλεις τσέκαρε φλας ειδοποίησης, Ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Με λίγο ψάξιμο το βρήκα τελικά, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!! Φαντάστηκα θα ήταν αυτόματο αν ενεργοποιηθεί η επιλογή για το λεντακι ειδοποιήσεων Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anton1z001: “Flash την xtrv 6.11.10 πάνω από gtv 6.9.1. με απλά wipes, όλα καλά μέχρι στιγμής!! Ενδιαφέρουσες προσθήκες απ'όσο πρόλαβα να δω!! Τρέχοντας antutu όμως μου δίνει σκορ 112000 (25.000 κάτω από την προηγούμενη μέτρηση με gtv 6.9.1), είδε κάποιος κάτι αντίστοιχο?? (θα μου πεις βέβαια τώρα... αν τρέχει το σύστημα και δεν συνάντησες κανένα πρόβλημα προς το παρόν, τι σε πειράζει το antutu score?? και θα έχεις και δίκιο εδώ που τα λέμε... )” Με λίγη χρήση, βλέπω ότι έχω θέμα με…
-
Flash την xtrv 6.11.10 πάνω από gtv 6.9.1. με απλά wipes, όλα καλά μέχρι στιγμής!! Ενδιαφέρουσες προσθήκες απ'όσο πρόλαβα να δω!! Τρέχοντας antutu όμως μου δίνει σκορ 112000 (25.000 κάτω από την προηγούμενη μέτρηση με gtv 6.9.1), είδε κάποιος κάτι αντίστοιχο?? (θα μου πεις βέβαια τώρα... αν τρέχει το σύστημα και δεν συνάντησες κανένα πρόβλημα προς το παρόν, τι σε πειράζει το antutu score?? και θα έχεις και δίκιο εδώ που τα λέμε... )
-
Καλημέρα και από εμένα παιδιά, συγχαρητήρια και πάλι για την ταχύτητα και την αφοσίωσή σας Κάτοχος Mi5 3/64, έχω μείνει εδώ και καιρό χωρίς update (GTV 6.9.1) κυρίως επειδή δεν ήθελα να ξαναασχοληθώ με flash κλπ (μικρό ίσως πρόβλημα με τη διαχείριση της μπαταρίας). Αποφάσισα σήμερα να περάσω την πιο πρόσφατη έκδοση (οπότε ξεκίνησα να κάνω backup apps, settings κλπ με titanium & system backup, γιατί shit happens ) και βλέπω πως πλέον είναι μόνο xtrv και όχι gtv. Υπάρχουν κάποια γνωστά προβλήματα …
-
Γεια στη παρεα! Είχα απεγκαταστήσει την στοκ εφαρμογή μουσικής και με λίγη αναζήτηση βρήκα στο app.mi.com την σωστή εφαρμογή για να κατεβάσω. Η διαφορά είναι ότι η εφαρμογή πλέον είναι στα αγγλικά... Με λίγο ακόμα ψάξιμο κατάφερα και ριππαρα την αντίστοιχη εφαρμογή από την τελευταία ελληνική ρομ.. Οπότε προσπαθώντας να εγκαταστήσω το apk αρχειάκι, μου δίνει το μήνυμα "app not installed" (εννοείται ότι την έχω ήδη εγκαταστήσει :p) Κάποια ιδέα;; (έχω απλά σκαλώσει... ) Sent from my MI 5 using Tapa…