Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 632.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Εγώ έχω την Android pie έκδοση. Μετά το ανλοκ πρέπει να φλασαρω μόνο πάλι pie? Μην μπρικαρει... Που μπορώ να βρω την pie να την κατεβάσω;; Επίσημη. Επίσης Για να δοκιμάσω καμιά στοκ όπως την πίξελ για το μι8 χρειάζομαι twrp σωστά;;; Επίσης και Γαλλία να βάλετε Region δουλεύει το face unlock. Επίσης διάβασα τελικά ότι το πρόβλημα με την μπαταρία είναι γενικά στην pie. Εγώ τι κάνω; Βάζω την pie πάλι; Που την βρίσκω; Η μπορώ να βάλω την δικιά μας της 10? Μην μπρικαρει φοβάμαι εάν πάω σε Oreo.... Δώ…
-
δεν μπορω να κανω το mi unlock status βημα.... μου λεει couldnot verify αστε το ηθελε η βλακεια να ανοιξω και το find device μαλλον γιατι μολις το εκανα ολα εγιναν. αντε τωρα 72 ωρες.... οι driver απο οταν εκανα το μι5 δνε κανουν;; για να μην πως και οτι τωρα αφου το κινητο το ειδε αρα δεν εχω θεμα ετσι;; twrp ειναι μονο για καστομ ρομ σωστα;;
-
Πώς στέλνω κινητό στην Ελλάδα.
tasos17 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα από Γερμανία. Παιδιά πώς στέλνω κινητό στην ελλαδα; Ένα ταχυδρομείο είπε ότι λόγω μπαταρίας δεν το παίρνει. Τι λύση υπάρχει;;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
γιατι θα γυρισει σε china source? ολες οι ρομ?? global δεν λεγεται και καλα ;;;
-
εχω καποια θεματακια με το σημα στο ιντερνετ απο την καρτα(02 καρτα) εδω στην γερμανια. που και που νομιζω δεν μιλαει με το δικτυο. και εαν κανω airplane mode on off συνενερχεται. το wifi δεν εχω παρατηρησει κατι εκτος και εαν γινεται πολυ πολυ σπανια. τι να φταει;;; θηκη εχω μια σιλικονης που στο κεντρο στην πλατη εχει ενα μεταλο για να κολαει στο μαγνητη στο car holder. επισης η κοσμοτε εδω που και που χανει το σημα απο την τελεκομ. πως μπορω να τσεκαρω το κινητο εαν εχει προβλημα;;; σε περιπτ…
-
κατι να προσεξω στην εγκατασταση για το μι5 υπαρχει;; εχω τωρα την 8.10.11 dev την ελληνικη.
-
Μια βδομάδα το εργαλείο ικανοποιημένος θα έλεγα. Την μπαταρία θα την έλεγα καλή;; Ίσως φταίει που έχω φορτώσει πάρα πολλές εφαρμογές.... Η οθόνη έχει εναν αποχρωματισμό θα έλεγα πάνω και κάτω στα όρια της οθόνης. Κάπου διάβασα είναι θέμα του MIUI 9, ισχύει;;; Αίτημα να ξεκλειδώσει πρέπει να κάνω. Έχει μέσα στο φόρουμ οδηγό;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk