Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 632.

• Το παρέλαβα. Δεν είδα κάτι κακο με την οθόνη άρα μέχρι τώρα καλά. Το κουτί είχε ζελατίνα αλλά το κινητό είχε εγκατεστημένα μέσα word Skype PowerPoint Outlook Facebook και τα γνωστότερα από την Google YouTube Maps Gmail Duo Drive Chrome Photos Play movies play music.... Έτσι ήταν και σε εσάς;;;8905c0ddd3643c05417ba2ce07fc82cc.jpg Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Παράθεση από giokou: “Αν το πάρεις τώρα, λογικά δεν έχεις κίνδυνο να στο εμφανίσει. Όμως, εδώ οι δηλώσεις τις εταιρίας: POCO releases statement regarding the Pocophone F1 screen bleeding issue | NoypiGeeks Screen protector δεν έχει η συσκευασία, μόνο μία θήκη σιλικόνης διάφανη κι αν είσαι τυχερός, όπως εγώ, ακουστικά. Α και να το έχει όμως, δεν είναι κάτι ενοχλητικό. Όλες οι Ips lcd είναι επίφοβες λόγω τεχνολογίας, αλλά για να το δεις πρέπει να το ψάξεις και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Μη τ…

• παιδια το θεμα με το light bleeding(η οπως λεγεται) ειναι ένδειξη κακης οθονης και να ξερω να το κοιταξω μολις το παρω στα χερια μου και να ζητησω αλλαγη κινητου η απλα ειναι θεμα της οθονης που εχουν ολα τα ποκο? επισης δεν εχει το κουτι μεσα τζαμακι;;

• Το παρήγγειλα!!! Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσω... Αμαζον Γερμανία η αγορά. Κάτι να προσέξω στο κινητό στη πρώτη χρήση? Ρε σεις η μπαταρία θέλει πρώτη φορά γέμισμα η κάνω κανονικά χρήση και φορτίζω οπότε θέλω;;; Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Α ωραία ερώτηση. Θα στείλω αύριο ένα μέιλ να ξεκαθαρίσω όμως. Αυτά τα σχόλια πλάκα πλάκα που γίνονται σε θρεντ είναι που βοηθάνε πιστεύω. Στην δική μου περίπτωση σίγουρα γιατι πχ δεν σκέφτηκα κάποια καλά ερωτήματα. Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Το νεξους 4 το κράτησα κοντά πέντε χρόνια. Και Γενάρη του 17 πήγα στο mi 5 απλά τώρα λόγω μπαταρίας και οθόνης από το μι 5 αλλά και ευκαιρίας από το ποκο κάνω την αλλαγή. Θα έλεγα 3 χρόνια το κρατάω σίγουρα. Και εάν δεν μου βγάλει πολλά θέματα πχ μπαταρία το κρατάω και παραπάνω. Εκτός και αν βγει κάτι σούπερ ντουπερ σε πολύ καλή τιμή θα κάνω αλλαγή. Τουλάχιστον έτσι σκέφτομαι τώρα. Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Καλησπέρα καταρχήν συγγνώμη για το πρήξιμο. Θα πάρω το ποκο από ένα γερμανικό κατάστημα. Δίνει δύο χρόνια εγγύηση με την αγορά. Εάν δώσω αλλά 35 έχω άλλον ένα χρόνο και με 60 πάω συνολικά στα 5 χρόνια εγγύηση. Η ερώτηση μου είναι κατά την γνώμη σας αξίζει να ανεβάσω την εγγύηση; Ρώταω γιατί το mi5 μου εμφάνισε σημάδια ghost image στην οθόνη λίγο μετά τον πρώτο χρόνο. Εοισης εάν βάλω καστομ ρομ χάνω την εγγύηση; Και τι γίνεται πχ εάν αλλάξω μπαταρία πάνω στα 2 χρόνια; Χάνω την εγγύηση;;; Ευχαριστ…

• Λοιπόν κατέληξα σε αυτό το κινητό. Να προσέξω κάτι; Θα το πάρω από Γερμανία. Το θέμα με το φως που φεύγει από μια πλευρά της οθόνης είναι θέμα LCD η κάποιας παρτίδας; Και αν μπορώ να το αλλάξω εάν το έχει το κινητό. Καταρχήν ενοχλεί η είναι ελάχιστο;;η ανάλογα την περίπτωση;; Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Δεν μπαίνει ρικοβερι από το μενού. Πως το κάνω χειροκίνητα;; Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Γιατί δεν βλέπω καμιά Rom για να κατεβάσω;; Sent from my MI 5 using Tapatalk

• εχετε κατεβασει τις ρομ ειναι αδειο to host site apo link

• Είναι πιο ωραίο το μπρος πίσω γυαλί ναι συμφωνω και η οθόνη η LED έχει το Always in Display το οποίο με αρέσει. Το NFC δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτε μεχρι τώρα.... Και είμαι και Γερμανία εδώ και 8 μηνες... Για φωτογραφίες δεν είμαι και κανας εξπερ. Απλά θέλω να δω τι χανω... Λογικά η μπαταρία στο ποκο να περιμένω ανάλογα και καλύτερα αποτελέσματα ή είναι θέμα τεχνολογίας οθόνης και καλύτερο optimization στο MIUI της μαμάς εταιρείας και άρα θα έχω χειρότερα αποτελέσματα στο ποκο;;; Το σκεπτικό τ…

• Η τελευταία είχε θέματα με το δικό μου και δεν την έβαλα. Την φτιάξατε παιδιά;;; Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Όποιος έχει μι8 εντυπώσεις από μπαταρία μπορεί να δώσει;;Και κάμερα οθόνη κατά δεύτερον λόγο. Μια σύγκριση θέλω να κάνω με το Poco να δω πιο θα πάρω.(λογικά για το f1 με βλέπω αλλά θέλω να ακούσω και εσάς που έχετε το mi8) Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Με αυτή την ROM νομίζω ότι το Mi5 μου ρουφάει μπαταρία σαν τρελό. Ποια είναι η καλύτερη MIUI 10 σε μπαταρία??? Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Το Dolby χρειάζεται ρουτ για να ανοίξει;; Όλο κρασαρει... Η google camera & Dolby γιατί να χρειάζονται ρουτ; Στην προηγούμενη MIUI 9 νομίζω ήταν κομπλέ χωρίς ρουτ. Αν θυμάμαι καλά Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Εδώ και λίγο καιρό όταν φορτίζω με τον γνήσιο φορτιστή η φόρτιση σταματάει μετά από λίγα δευτερόλεπτα και πρέπει να βγάλω βάλω το καλώδιο για να καταλάβει.... Όταν το φορτίζω με ένα άλλο φορτιστή qc3.0 που έχω δεν το κάνει. Ο άλλος φορτιστής είναι aukey type c. Φταιει η ρομ, το κινητό, ο φορτιστής η τίποτα άλλο;;; Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Παιδιά για εμένα Γερμανία τι ισχύει με τα κινεζομαγαζα;; Τελωνεία κλπ;;; Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Ok επίσης είδα ότι υπάρχει και επιλογή σε κάποιο σάιτ δεν θυμάμαι ποιο. Και για την επιλογή με 8ραμ... Νόμιζα ότι είναι σπέσιαλ εντισιον με λίγα κομμάτια. Θα έρθει Ευρώπη;; Αν είναι μήπως περίμενα. Αλλά πόσο ακριβότερο θα είναι;; Θα αξίζει η διαφορά για 2 γκιγκα παραπάνω;;; ΥΓ ελπίζω να μην είναι εκτός κανόνων που ρωτάω για την αγορά σε αυτό το τοπικ. Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Εγω που είναι Γερμανία πως είναι καλύτερα να το πάρω;; Γερμανικο mi.com δεν υπάρχει. Θα ήθελα αγορά με εγγύηση(ειδικά αν είναι σαν το δικό σου στα 2 χρόνια) για να είμαι σίγουρος για τίποτα αστοχίες υλικού(πχ ένα 40αρι 50αρι παραπάνω το θεωρώ λογικό πχ). Επίσημη αγορά Ευρώπη μόνο από Ισπανία η Ιταλία η Ελλάδα (Infoquest)???? Sent from my MI 5 using Tapatalk