Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 632.
-
Έχω αλλάξει κάρτα έβαλα μια γερμανική μου λέει δεν μπορεί το MIUI να την ενεργοποίησει; Η κάτι τέτοιο.... Γιατί;; Μήπως θέλει να στείλει μνμ και θέλει λεφτά;; Ένα λεπτό έχει μόνο υπόλοιπο... Επίσης ποια ΡΟΜ έχει καλό ήχο στο μεγάφωνο; Είμαι στην 8.8.16 και το ηχείο όταν βάζω Waze ακούγεται ελάχιστα όταν το έχω στο μαξ. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ποια έχεις τώρα;” Την 8.8.2 απλά το βράδυ άφησα το κινητό με 32% μπαταρία και σε 6 ώρες που ξύπνησα το βρήκα σβηστό.... Και λέω αν είναι να γυρίσω στην τελευταία καλή που θυμάμαι. Δεν ξέρω αυτη η ορεο μια καλή μια κακή μας βγαίνει, θα είναι αρχή ακόμη φαίνεται..... Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Εάν πάω πχ στην 7.12 θα έχω κίνδυνο να μπρικαρει το κινητό;; Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Παράθεση από Vangelis Chatzigeorgiou: “Σε mi5 όλα καλά με xtrv . Εξακολουθεί να βγάζει στο WhatsApp δεικτη ότι έχεις 2 αδιαβαστα ενώ είναι 1 ,αλλά σιγά το πρόβλημα. Επίσης η gcam με ενεργοποίηση του camera 2 api, και διόρθωση του ανάποδου στη selfie cam λειτουργεί. ” οδηγιες το πως κανω αυτο με τπ camera 2 api παρακαλω πολυ. επισης το dolby plus κρασαρει συνεχεια. οχι δεν εχω ρουτ
-
ατο κινητο εχω region γερμανια το αλλο που λες που το βρισκω να δοκιμασω;;;;
-
is not available in your country... γερμανια ειμαι παναθεμα το
-
στο mi5 με την τελευταια ρομ γιατι δεν μπορω να βαλω την εφαρμογη mein O2 app??? ειμαι γερμανια το ιδιο θεμα ειχα και με μια εφαρμογη της google την google oppinion rewards....
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mv_best: “Παράθεση από mv_best: “Καλημερα παιδες.Εχει κανεις προβλημα με το facebook messenger?Μολις μου στειλουν βιντεο μου κλεινει το προγραμμα και δεν μπορω να ξαναμπω στη συνομιλια..εβαλα με factory reset την 12.7 και σημερα με οτα την 19.7 .κινητα mi mix και mi5 . Το εχω κανει απεγκατασταση και παλι εγκατασταση πολλες φορες. Οποαιδηποτε βοηθεια σκεψη ευπροσδεκτη ” Καποιος αλλος με προβλημα στο messenger?” Το ίδιο και εγώ Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Vangelis Chatzigeorgiou: “@tasos17 Για να δουλέψει η googlecam αλλάζεις το built.prop και προσθέτεις την γραμμή: persist.camera.HAL3.enabled=1 και κάνεις save and exit. Μετά επειδη θα έχεις ανάποδη κάμερα, θα πας στο: system/etc/camera/msm8996_camera.xml με έναν editor και θα αλλάξεις το: <Position>FRONT</Position><MountAngle>360</MountAngle> σε <Position>FRONT</Position> <MountAngle>270</MountAngle> Save Restart ,εισαι έτοιμος!” Ευχαριστώ απλά εξήγα πως τα κάνω όλα αυτά. Να τα κάνω…
-
Σε mi5 δεν δουλεύει η Google camera. Και κρασαρει το Facebook messenger εάν δεν κάνω διαγραφή δεδομένων στην εφαρμογή δεν στρώνει...... Κατά τα άλλα μια χαρά πάει το κινητό σε όλα τα υπόλοιπα. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
Μήνυμαστο πρωτο φορματ ντατα με εβγαλε κοκκινα γραμματα και unable mount εκανα μια επανεκιννηση το recovery τα ξαναεκανα και κανενα κοκκινο μηνυμα. η ρομ μπηκε πολυυυυ γρηγορα. αντε να δοκιμασω να σας πω με εκανε την μαλακια που ειναι κλειδωμενη η συσκευη και δεν εχει πληκτρα στο wifi.... γιατι το κανει αυτο;;
-
Αυτό το κατάλαβα εννοώ Μπακ απ' φωτό SMS κλπ Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Οκ ευχαριστώ back up όλα και βούρ για miui 10 άντε να δούμε πόσο καλή είναι Εδιτ θα το σκίσω το κωλολεξικο με τις αυτόματες διορθώσεις.... Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Εχω αυτήν την ρομ προτείνεται να κάνω όλα τα wipes format για καλύτερα;;15563c475023b84ed47bb8cbf9788157.jpg Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Την συντομεύση για γρήγορη φωτογραφία θα την ξαναδούμε;; Εννοώ όταν είναι κλειδωμένο και πατάω πχ το volume down να τραβήξει βίντεο η φωτογραφίες Sent from my MI 5 using Tapatalk