Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 632.
-
Γιατί δεν μπορώ να βάλω το google opinion rewards? Είμαι Γερμανία και ο αδερφός μου με πίξελ το έχει εγώ οχι. Έχουμε και οι ορεο... Region έχω Γερμανία Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Παράθεση από xtolicc: “Παράθεση από npetrop: “Όλα τέλεια στο Mi5. Η ανάποδη camera διορθώνετε με το camera zip . Ευχαριστώ. ” απο μπαταρια και θερμοκρασιες πως παει τρελε μου; ” την ιδια ερωτηση συν αν δουλευει το wifi κανονικα. επισης αν βαλω αρωμα πρεπει να κανω το αρχεio enc???? εχω αρωμα 10 νομιζω με encrypt
-
Εξηγείς πάλι την κατάσταση σου; Δεν κατάλαβα. Μήπως και μπορει να βοηθήσει κάποιος... @karivasilis Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Έβαλα την τελευταία άρωμα χωρίς τον φάκελο gr απο την Κυριακή το βράδυ. όλα καλά σε όλα εκτός από 2 θεματακια. 1 από οταν έβαλα το Φιξ για την ανάποδη κάμερα νομίζω ότι η google κάμερα κολλάει.... Στο πρώτο Μπουτ που δοκίμασα άνοιγε γρήγορα μετά το Φιξ όχι κολλάει 8 στις 10. 2 όταν μπαίνω σε εφαρμογές παρατηρώ κάπου κάπου κάτω να λέει logging retrieving decrypting sitee η κάτι τέτοιο.... Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Καλημέρα να σας ρωτήσω 2 πραγματακια. 1 το Bluetooth στο μι5 ρίχνει την μπαταρία πολύ γρήγορα η μου φαίνεται; Να φταιει το Mi band 2 που έχω και κάνουν συνέχεια επικοινωνία;; Έχω την τελευταία ορεο που έβγαλε η ομάδα εδώ στο σάιτ. 2 ένα καλό θέμα που να φέρνει σε στοκ αντροιντ έχετε να προτείνετε; Να το συνδυάσω και με το νόβα να είναι κομπλέ. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Κάνε ότι λέω εδώ => [XTRV-8.5.3/10 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 12/05 16:30) και δοκίμασε πάλι το Flash της ROM χωρίς να κάνεις κανένα Wipe - Factory Reset ή Format Data.” Πριν το κάνω αυτό να πω ότι μπήκα στις ρυθμίσεις μου λέει ότι είναι κρυπτογραφημένο αλλά δεν εχει το κωδικό ενεργοποίημενο.... Αλλάζει κάτι σε αυτό που μου λες;832b0f8b878dca70baccf530b4ff703d.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatal…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “@tasos17 Αν έβαλες Magisk βγάλτο και βάλε Super Su. Μπορείς να κάνεις ότι αναφέρω εδώ => [XTRV-8.5.3/10 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 12/05 16:30) και να δοκιμάσεις πάλι το Flash. Στις νέες ROM που έρχονται τις επόμενες μέρες θα έχουν λυθεί αυτά και πολλά άλλα προβλήματα με τις Android 8 ROM. Για να δοκιμάσεις το Encryption, όταν μπεις σε TWRP Recovery θα σου ζητήσει κωδικό το PIN που όρισες στο δαχτυλικό για παράδε…
-
Από την πολύ αναμονή βαρέθηκα και το δοκίμασα.... Κολλήσε στο 100 και κράτησα πατημένο το power button. Μπήκε στο miui και είχε περαστεί η ρομ να και ενα σκρινσοτ. Είμαι τυχερός η να το ξανακάνω από την αρχή;; Πως ελέγχω αν είναι όλα κομπλέ όπως πχ η κρυπτογράφηση. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους νομίζω που έπρεπε να κάνουμε reset format κλπ.... Επίσης που και που υπάρχει ένα ghosting εικονας σε κάποιες εφαρμογές γιατί;;; Να φταιει το νόβα;; Γιατί όταν αλλαξα για δοκιμή σε miui δεν το έβλεπα....…
-
Είναι ιδέα μου η το Bluetooth ρουφάει μπαταρία σαν τρελό;;; Να φταιει που έχω Mi band 2 και κάνουν συνέχεια επικοινωνία;; Μπορώ να το ελέγξω αυτό;; ελπιζω να μπει καλα η ενημερωση. εαν δεν εγινε σωστα την πρωτη φορα τι θα δω και θα καταλαβω αν εχω η οχι προβλημα;;; Παράθεση από MIUI_ART: “Ποιο TWRP έβαλες ? Όσοι έχετε αυτό το πρόβλημα κάνετε σε απλή XTRV ή και στην ARΩMA τα παρακάτω... Ανοίξτε το zip της ROM. Βρείτε το φάκελο /META-INF/com/ και διαγράψτε τον φάκελο gr. Κλείστε το zip - βάλτε το …
-
Έχει κανείς άποψη για indiegogo? Σκέφτομαι να τολμήσω για τα ticpods free(true wireless earbuds) στα 79$ ίσως να βάλω και το ticwatch e όλα μαζί στα 159$. Έχει μεγάλο ρίσκο;;; https://www.indiegogo.com/projects/ticpods-free-most-interactive-wireless-earbuds-bluetooth-design#/ Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Θα βγάλετε κάποια νέα έκδοση με oreo για mi5? Είναι ιδέα μου η το Bluetooth ρουφάει μπαταρία σαν τρελό;;; Να φταιει που έχω Mi band 2 και κάνουν συνέχεια επικοινωνία;; Μπορώ να το ελέγξω αυτό;; Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Γίνεται να έχω ελληνικά σαν γλώσσα συστήματος αλλά αγγλικά στο google now/assistant? Κάποιες στιγμές το google assistant ενεργοποιείται όταν έχω ελληνικά αλλά δεν ξέρω πως γίνεται.... Έχω μι5
-
Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να αλλάξω την επιλογή όταν πατάω την google μπάρα αναζήτησης στο Nova launcher να ανοίγει το google now αντί για τον browser του miui? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από prekasg: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από prekasg: “Αυτο που ειδα στην αρχη και δεν μου αρεσε καθολου ειναι η γραμματοσειρα ... φανταζομαι απο καπου θα αλλαζει ... ειναι σαν ελληνοκινεζικα ιερογλυφικα ” Για δώσε ένα ScreenShot να δούμε....Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο, εκτός και σου χάλασε τα Fonts το DPI που άλλαξες,,, ” Ειναι οκ , οταν ανοιξα για 1η φορα το τηλ στο setup ηταν μονο χαλια η γραμματοσειρα. Εχω βαλει την Google Camera και δεν μου εχει κρασαρει καθολου (Το λεω για τον…