Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 632.
-
ΠΡΟΣΟΧΗ : Αν είχατε βάλει παλαιότερες Version ARΩΜΑ ROM,θα πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε Factory Reset πριν βάλετε την ARΩMA. αυτο σε ποιους αναφερεται;;; σε αυτους που επερναν την αρωμα τους vip? θυμαμαι το Πασχα ειχατε βγαλει μια dev με αρωμα την ειχα βαλει και μετα αοπ αυτην ολες οι dev ηταν χωρίς αρωμα. εγω ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Να προσθεσω οτι την εβαλα και δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης. απλα θελω να ξερω μην κανω καμαι στραβή.
-
δεν μπορω να συνδεσω το google fit. υπαρχει καμια λυση;;
-
καλημερα τι factory reset λετε; δεν το προσεξα. την εβαλα κανονικα χωρις fr οταν λετε Αν είχατε βάλει παλαιότερες Version ARΩΜΑ ROM τι ακριβως εννοειτε;;; εγω εχω εδω και 2-3μηνο που βαζω τις εβδομαδιαιες dev θυμαμαθ ειχα βαλει και μια αρομα. αυτο λετε; τι κανω τωρα; επισης σαν να μου φαινεται οτι η φορτιση αργει...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Η Xiaomi ανακάλεσε τις αναβαθμίσεις σε 7.6.22 .... 172120x165zh74w1wwzo10.png.thumb.jpg Note: Update for Mi 5 / Redmi Note 3 Qualcomm / Redmi Note 4X/Qualcomm / Mi Max 32G / Redmi 3S/3X suspended. MIUI 8 Global Beta ROM 7.6.22 Suspended - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum” Εγώ που την έβαλα στο μι5 τι κάνω τώρα; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμισεις -> προσθετες ρυθμισεις -> led ειδοποιησης πηγες να τα ανοιξεις;;; btw θελω να ρωτησω ζητησω κατι (το miui καλο και αγιο ειναι μεχρι τωρα αλλα καποια παραπονα τα εχω). δεν ξερω αν μπορει καποια κοινοτητα να επηρεασει την μαμα αλλα θα παραθεσω καποια πραγματα που θα ηθελα να υπαρχουν. πρωτα απο ολα να γινει η περιοχη των ειδοποισεων πιο στοκ γιατι οπως ειανι τωρα ειναι λυψη... θα ηθελα να υπαρχει η επιλογη για ανοιγμα με σκρολ προς τα κατω μια ειδοποιηση ,οι επιλογες για σνουζ και η απαν…
-
σε gemini το καρουζελ για τις ταπετσαριες στην οθονη κλειδωματος δεν δουλευουν εδω και 2-3 update το εχει αλλος αυτο το προβλημα;;
-
λοιπον καλησπερα σας καταρχην. λοιπον εχω δει/βρει στο banggood τα κανουργια xiaomi power bank σε φοβερες τιμες αλλα μου λεει οτι δεν τα στελνει ελλαδα. αυτο που οφειλεται; ειναι πχ capital control? ΥΓ BTW 10000 η 20000 ;;; ΥΓ2 τωρα τελευταια ολο "γκατζετακια" αγοραζω. ο κουμπαρας για κανα μι6σ η μι7 δεν λεει να γεμισει
-
τελικα μετα απο λιγο καταφερα και την εβαλα. μπραβο στα παιδια, το αρομα ειναι πολυ ωραια προσθηκη.εδω να προσθεσω οτι η καμερα της googlε δεν μπηκε ενω την ειχα επιλεξει,μπηκε η miui. αυτο που σε μενα ειναι οφθαλμοφανες σε σχεσ με τις προηγουμενς εκδοσεις στο gemini ειναι οτι τωρα ανοιγει ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ πριν παταγα το homebutton διαβαζε αποτυπωμα εκανε τον ηχο αλλα αργουσε λιγο να ανοιξει η οθονη τωρα συγκριτικα ειναι σαν να πεταει ανοιγει πολυ γρηγορα. ΥΓ Ειναι δυνατον να μπουν πιο πολλες δυ…
-
παιδες εχει κολησει στο 63%. και δεν φορτωνει το γραφικο στην μπαρα ειναι απλα φριζαρισμενη η οθονη να το αφησω τι αλλη επιλογη εχω;;
-
στο θεμα ροοτ πρεπει να ξαναφλασαρω την ρομ για να το βγαλω;; βρηκα μια επιλογη πληρης καταργηση προσβασης ροοτ στο μενου του supersu αυτο ειναι;; (αλλα δεν θελω να κανω καμια χαζομαρα και ρωταω εσας) εβαλα μια εφαρμογη root checker λεγεται και μου λέει δεν ειναι σωστα εγκατεστημενο το ρουτ. αυτο τι σημαινει οτι εχω η οχι; εκτος και αν υπαρχει καμια ενδιαμεση κατασταση. θελω την βοηθεια σας γιατι κανω αγορες απο το κινητο και "φοβαμαι" κανενα απροοπτο =============== Ιουν 2nd 2017, 9:10pm ======…
-
ξεκινησα την εγκατασταση σε gemini την πρωτησ επιλογη που λεει δεν θυμαμαι ονομα. τωρα βλεπω που τρεχει την εγκατασταση οτι εβαλε το super user οταν ανοιξει θα ειναι ρουταρισμενο το κινητο;; νομιζω ειχα διαβασει οτι δεν θα ειναι το ρουτ επιλεγμενο εδω και καποιες ενημερωσεις θελω να ρωτησω εχει μια επιλογη για επιλογη καμερας ανμεσα σε miui και της google. θα αλλαξει κατι στην ποιοτητα;;;
-
Ωραίος μπράβο συνέχισε έτσι. Εγώ πάντως εκπλαγηκα ευχάριστα με το ότι δεν έχουν χαώδη διαφορά στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού συν τον παραπάνω θόρυβο που έχει το ένα. Κατά τ άλλα τα χρώματα στο s είναι λίγο πιο έντονα νομίζω. Αν δεν είναι κάποιος μεγάλος ψείρας κ με το 5 την κάνει την δουλειά του. Εγώ πχ σκέφτομαι το επόμενο note νομίζω σε εκείνο θα πέσει πιο πολύ δουλειά σε σχέση με το 6αρι στην κάμερα. Ελπίζω να βάλουν σαν τις κάμερες στο g6 και όχι μια με ζουμ είναι πιο ωραίο εφέ το wide Στάλθ…
-
ok θα την δοκιμασω καποια στιγμη. το miui μου αρεσει στο οτι σου δινει μεγαλο ελεγχο οσον αφορα τις εγκρισεις και το τι γινεται στο παρασκηνιο. απλα εχω την εντυπωση οτι δεν εχει πολυ καλο memory management. δεν μπορω να καταλαβω γτ απο τα 3 γκιγκα ραμ μου ειναι διαθεσιμα τα 1,2-1,4.... ΥΓ app drawer θα δουμε ποτε; μου αρεσει να εχω πιο καθαρη την οθονη και καποιες εφαρμογες λιγοτερο χρησιμοποιημενες να τις αφηνω στο drawer. και ενα τελευταιο το να δουμε καποτε καλη καμερα ειναι η οχι στα σχεδια…