Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 632.
-
Κάποιες αποσυνδέσεις τι κάνει και σε άλλους; Ποτέ θα βγει το 3; Ειναι εφικτό μαζί με τα εικονίδια των εφαρμογών να βλέπω και κειμενάκια; πχ χτυπάει το whatsapp να μου λέει και τον αποστολέα. Με άλλα λόγια ότι λέει στη περιοχη των ειδοποιήσεων να το βλέπω και στο band. A και δεν συνδέεται με το Google Fit Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα έτυχε να μου μηδενίσει από μπαταρία(νομίζω δεν κάνει να αφήνουμε να πέφτει κάτω από 10 σωστά;;;) και έκατσα και μέτρησα μια πλήρη φόρτιση με το κινητό σβηστό. Ε λοιπόν φορτισε σε κάτι λιγότερο από μιάμιση ώρα. Σε μισή ώρα πήγε στο 50%. Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από flxas: “@tasos17 Εγω με την αλλαγη kernel σε miui διαφορά εκτος από τα σκορ στο antutu δεν ειδα. Βεβαια δεν μπηκα και σε διαδικασια να κανω επιπλέον ρυθμισεις κατι το οποιο σιγουρα θα εκανε καποια διαφορα. Μονο με την αλλαγη kernel μαλλον χειροτερο lug θα εχεις. Πρεπει να ξερεις να κανεις ρυθμισεις με kernel auditor και να πειραματιστείς αρκετά. Οσο για τους ugreen φορτιστες είναι μια χαρουλα. Καλη κατασκευή αλλα μην περιμενεις να εχεις πιο γρηγορη φορτιση αποτι με τον μαμα. Ισως 5-…
-
εαν αλλαξω κερνελ στο κινητο θα εχω μεγαλες διαφορες στην καθημερινη χρηση του κινητου;; θετικες αρνητικες;; αν τα αποτελεσματα ειναι μονο για σκορ στα αντουτου κλπ δεν θα παρω. απλα καμια φορα σε καποιες εφαρμογες παρατηρω ενα καποιο lag στο ανοιγμα και λειτουργια apps. ΥΓ οι φορτιστες UGreen ειναι καλοι;; βρηκα ενα QC 3.0 στα 9,5 ευρωπουλα και το σκεφτομαι
-
αρα κατεβαχω την νεα εκδοση του twrp την αποθηκευω στο κινητο τρεχω την επιλογη install image επιλεγω το αρχειο με την νεα εκδοση και swipe. οκ παντως η αληθεια ειναι οτι τωρα εδω και κανα 10λεπτο που ψαχνω δεν μπορω να βρω τον οδηγο για την εγκατασταση του twrp δεν τον βρισκω. η ειμαι πολυ αχρηστος η ειναι χωμενο σε κανενα thread με αλλο ονομα.
-
στο gemini παρατηρησα 2 φορες να μην ανοιγει η οθονη αναβαν τα softkeys αλλα δεν ανοιγε η οθονη επρεπενε να το κλειδωσω ξεκλειδωσω με το powerbutton μια η 2 φορες για να συνελθει.
-
Τώρα είδα το βίντεο σορρυ Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για δώστε να καταλάβω από δω και πέρα με το aroma τι ακριβώς θα αλλάξει; το twrp θα μείνει ίδιο; αυτές οι επιλογές θα εμφανίζονται αφού κάνουμε swipe flash το αρχείο ζιπ; Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
απο 100 σε 98 σε πεντε ωρες με τα παντα κλειστα(η μονη επιλογη ανοιχτη ειναι ο αυτοματος φωτισμος και το διπλο πατημα για ανοιγμα οθονης) ειναι καλα;;; επισης το double tap για ανοιγμα της οθονης τρωει μπαταρια;;; edit τωρα με λιγο ενασχοληση πηγε στο 96%.... ετρεξα μονο την εφαρμογη της ασφαλειας που κανει βελτστοποιηση
-
Σε gemini μόλις μου έκανε ξαφνικά μια επανεκκίνηση το έκανε σε άλλον; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
σε gemini ολα καλα μεχρι τωρα. θελω να δω το δακτ αποτυπωμα αν τρωει σκαλωματα οπως εκανε στην προηγουμενη και δεν επιανε/ξεκλειδωνε