Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 632.
-
εγω παντως μεχρι τωρα δεν βλεπω μεγαλες αρνητικες διαφορές στο μι5 μου. ισως γιστι το πηρα τελη φλεβαρη και ειμαι ολο με νουγκατ, ισως το οτι δεν το αλλαζω τα φωτα με παιχνιδια περα απο λιγο social media κανα μισαωρο μουσικη και το ιντερνετ καμια ωρα την μερα και τις σποραδικες φωτο. εμενα μπορει και να μου βγαλει μιαμιση μερα;;(και να μου φτασει γυρω στο 20% που τοτε το φορτιζω) και ξεχναω και τα wifi δεδομενα ανοιχτα
-
μπραβο για την δουλεια σας!!! να ρωτησω και 2 πραγματακια 1ον) την θηκη απο που την πηρες;; ζηλεψα.. 2ον) για να βοηθησω συμβαλλω στην κοινοτητα τι προυποθεσεις χρειαζεται;;(ενα καποιο τεχνικό υποβαθρο το εχω σαν Ηλεκτρονικος Μηχανικός )
-
Ναι δεν μπορώ να το αλλάξω από εκεί. Για να το εξηγήσω καλύτερα έχω το widget που έχει αριστερά το Google και δεξιά την ημερομηνία. Όταν πατάω στην ημερομηνία μου ανοίγει το Google calendar ΑΛΛΆ όταν πατάω το Google αντί να μου ανοίξει το Google now μου ανοίγει αυτό. 833a9709bcae425505acf2af0c959c9a.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παιδες με την ελληνικη dev θα εχω θεμα με εφαρμογες τραπεζων paypal κλπ??? ειμαι κομπλε απο θεματα ασφαλειας;;;
-
kostas1alina wrote: περάστηκε σε ido ολα καλά μέχρι στιγμής. αλλά...... περάστηκε χωρίς super su χωρίς magisk πρώτη είσοδος σε τράπεζα....... η εγώ είμαι root (που δεν είμαι) η η εφαρμογή δεν ξέρει τι λέει ιδέες;;;;;; [/quote] πως τσεκαρει καποιος αν ειναι ρουτ ;
-
σε gemini μεχρι τωρα παει απροβληματηστα το κινητο. μπραβο παιδες!! εδιτ ψεματα δεν δουλευει που και που το δακτυλικο αποτυπωμα για να ανοιξει το κινητο ΥΓ παιζει να δουμε λειτουργια ψευτο 3d touch? δλδ παρατεταμενο πατημα και pop up menu νομιζω αυτο υπαρχει στο nova launcher.
-
Σε mi5 έπεσε το σκορ στο antutu είχα 122κατι χιλιάδες με την 7.4.14 και τώρα 120κατι χιλιάδες με την καινούρια Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπέρα μαγκες αν θυμαμαι καλα καποιο παιδι ειχε ρωτησει αν μπορουμε να κανουμε τον αισθητηρα δακτ αποτυποματος να δουλευει χωρις να χρειαζεται να παταμε το φυσικο πληκτρο και καποιος του ειχε απαντησει οτι γινεται. πως το κανουμε αυτο;; ειναι πολυ ενεργοβωρο για το κινητο;; ρωταω γιατι νομιζω οτι ειναι ειναι η ιδια λογικη/τεχνολογια στο mi5s η στα αλλα xiaomi που το εχουν στην πλατη;; ακομη και σε αλλα κινητα οπως το oneplus 3/3τ??? και αρα φανταζομαι οτι δεν θα εχει μεγαλη διαφορα.
-
Λοιπόν θα ποσταρω το πρώτο θεματακι για να συνεισφέρω και εγώ. Τι λογκο από το ημερολόγιο της Google είναι διογκωμενο φουσκωμένο δεν βρίσκω την λέξη τώρα Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ειναι λογικο το μπουτ μετα την εγκαταστασης ρομ να αργει;; και οταν λεω αργει ΑΡΓΕΙ..!!!
-
τελικα την περασα μεσω recovery twrp και οπως βλεπω τωρα προχωραει κανονικα ισως η επιλογη με της εφαρμογης ενημερωσης να εχει θεμα. σχετιακ με το ρουτ και τις οποιες αλλαγες γινονται θα περνιουντε με ενα απλο περασμα της ρομ ηα θα πρεπει να κανουμε οποτε εχουμε σημαντικες αλλαγες ενα factory clean???
-
το τελευταιο 3,1,0-1 αυτο το σφαλμα μου το εκανε και αλλες 3 φορες που πηγα να βαλω την 7,4,20 και μια σημερα... κατι δεν παει καλα... εχω το mi5 και κατεβαζω το αρχειο που λεει gemini τι να κανω λαθος;;;
-
λοιπον κατεβαζω απο το κινητο το αρχειο παω μεσω της εφαμρογης update του κινητου και επιλεγο το πακετο αναβαθμισης κανω επανεκιννηση και αυτο το κινητο ανοιγει στο twrp. γιατι;; και μετα παω να κανω install μεσω του twrp(μιας και ανοιξε...) με τα εξης βηματα 1 wipe dalvik + cache install το zip και μετα μου πεταει corrupt file....
-
Firmware??? Μπορεί κάποιος να μου πει γτ δεν συνδέεται με το Google Fit και δεύτερον γιατί αν δεν ανοίξει η εφαρμογή μετά από επανεκκίνηση το band δεν συνδέεται με το κινητό;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk