Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 632.
-
Ναι Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
miui 8.3 xtrv 7,4,14 την ελληνικη dev
-
δλδ να ανοιξω το κινητο με volume+ και power buttons και απο εκει και μετα delete dalvik cache install το ζιπ αρχειο με την ρομ και τελος;;; ρωταω πολλες φορες γτ αν κανω λαθος φοβαμαι μην μπρικαρει η συσκευη και μου μεινει στα χερια.... μια φορα να το κανω σωστα να μου φυγει το αγχος
-
καλησπέρα παιδια να ρωτησω κατι. εχω δει οτι υπάρχουν 3 οδηγοι για update της ρομ. ενας με το adbsideload, ενας μεσα απο την εφαρμογη update και μετα twrp και τελος ενας τροπος με recovery. (btw υπαρχει αλλος τροπος??) λοιπον εγω εχω την ελληνικη 7,4,13/14 οταν πηγα να περασω την 20 με τον δευτερο οδηγο μου εβγαζε σφαλμα στο ζιπ. εκανα κατι λαθος; να φταιει το κινητμο(δλδ η ρομ);;; ποιος τροπος ειναι ο πιο καλος/σιγουρος για να περναω τις ενημερωσεις;;;
-
Όλα καλά τελικά με την εφαρμογή αλλά δεν μπορώ να συνδέσω το Google fit έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
συνεχιζει να λεει corrupt zip.... κατεβαζω το gemini 7.4.20 to βαζω στο φακελο downloaded_rom(οπως ειναι χωρις να αλλαξω κατι οπως ονομα πχ) ανοιγω την εφαρμογη update του κινητου φορτωνω το αρχειο μεσω της επιλογης "επιλεξτε το πακετο αναβαθμισης" μου λεει να κανει επανεκιννηση το επιλεγω και μου ανοιγει το twrp επειτα κανω wipe cache και dalvik και παω να φλασαρω το ζιπ(δεν επιλεγω καμια απο τις 2 επιλογες στην οθονονη που λεει swipe to flash ) κανω swipe to flash και μου βνγαζει μνμ corrupt α…
-
corrupt αρχειο με λεει την πσιχι θα με βγαλει το ατιμο
-
κατεβασα την ρομ την εβαλα μεσω των βηματων του Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) και μου ανοιξε το twrp τι κανω τωρα;;;
-
a ναι και αυτην. εχω βαλει αυτες τις 4 πιο συγκεκριμενα για το gmail account εχω το inbox και το gmail app για το outlook account δοκιμαζω blue mail και το microsoft outlook δοκιμαζω στελνοντας μειλ απο ενα αλλο μου μειλ μεσω browser δλδ δεν ανοιγω καν εφαρμογη στο κινητο. εχω δωσει δικαιωματα οπως autostart και τα αλλα υπολοιπα και εχω βαλει ολες τις επιλογες στις ρυθμισεις των ειδοποιησεων στο on. να δοκιμασω να βαλω την ρομ την 20αρα;;; αλλες εφαρμογες οπως facebook μια χαρα στελνουν ειδοποιη…
-
συνεχιζω να εχω θεμα με τις ειδοποιησεις των mail client(τουλαχιστον σε αυτες εχω παρατηρησει θεμα) inbox by google, gmail app και το bluemail σε εασς τους υπολοιπους δουλευουν;; ΥΓ δν θελω την εφαρμογη του miui
-
απο οτι καταλαβα η 20 δεν ειναι και πολυ σμουθ... θα ρωτησω για τελευταια φορα για να το ξερω για απο εδω και περα. για να βαζω απο εδω και επειτα τις ενημερωμενες εκδοσεις θα ακολουθω αυτα τα βηματα εδω Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) σωστα;; και αν θελω να αλλαζω ρομ steble/global κλπ θελει αλλο τροπο;;;δλδ μεσω twep??? η πρεπει να κανω αυτο με το magisk;;; να μου το ξεκαθαρισετε παρακαλω να ξερω λιγο που παν τα 4. thanks in advance!!
-
κατσε θα τρελαθω τωρα μου ηρθε που μου ηρθε ειδοποιηση για το φορουμ στο tapatalk αλλα αντιμετωπιζω ακομη προβλημα με τις κλησεις. κατι παιζει με τις εφαρμογες των μειλ... =============== Απρ 23rd 2017, 10:20pm =============== τι ρυθμισεις λες να ανεβασω screenshot αν ειναι =============== Απρ 24th 2017, 1:06pm =============== ενταξει απο το πρωι ολα καλα με το band κατι αποσυνδεσεις 2 φορες εκανε αλλα ολα καλα γενικα. υπαρχει τροπος καποιος να παραμετρωποιησει την εφαρμογη;; δλδ σκεφτομαι να δε…
-
για αυτο μιλαω για μεγεθος και οχι για ολα τα αλλα. να ειναι η οθονη πιο ευαναγνωστη και να μπορεις να δει πιο πολλες ειδοποιησεις εκει. λογιακ θα ειναι οικονομικη στην μπαταρια αρα 2χρωμη oled η e-ink και ισως bluetooth 5. μια τιμουλα 35-40 να γινει κανα 25 τα χριστουγεννα να το συνδιασω με κανα xiaomi mi6s α παιδια το mi band 2 απο το πρωι δουλευει μια χαρα ολα καλα με τις ειδοποιησεις δειχνει και τα ονοματα καλουντων ολα κομπλε ισως ηθελε ενα διαστημα να τρεχει και θα εστρωνε μονο του. παντως…
-
πιστευω το μεγεθος του microsoft band ειναι ταμαμ για το mi band 3 5d476dbe-1552-452c-8813-70fec504ae49.jpg οθονη oled η θα βαλουν καμια e-ink??? conept σχεδιο καλο αλλα μαλλον σιγα μην ειναι ετσι( θα ειναι και πολυ τσιμπημενη η τιμη) 15360002f94626ca7196.jpg
-
ναι ειναι οι εφαρμογες bluemail και το inbox της google =============== Απρ 23rd 2017, 11:07pm =============== το οποιο inbox μετα απο πολυ σκαλισμα εστρωσε(μην ρωτατε τι εκανα δεν θυμαμαι ) το blue mail θα το ξηλωσω και θα το δοκιμασω αλλη μια φορα και ηδωμεν =============== Απρ 23rd 2017, 11:44pm =============== λοιπον μετα απο πολλες προσπαθειες καταληξα οτι το gmail app & outlook app δουλευουν ΑΨΟΓΑ το inbox που και που θα σκαλωσει(δεν ξερω γιατι) και το blue mail τον παίρνει και γερνει... κ…
-
Όχι άλλο ρωτάω στις εφαρμογές των μέιλ στο κινητό δεν έρχονται ειδοποιήσεις. δλδ το κινητο δεν χτυπαει σε νεα μειλ Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομίζω ότι και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα...... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
το οτι τα μειλ δεν ειδοποιουν ειναι θεμα της ρομ;; εχω βαλει ειδοποιηση σε καθε μειλ αλλα δεν σκανε οι ειδοποιησεις στο κινητο πρεπει να ανοιγω τις εφαρμογες για να ερχονται
-
το εβαλα αλλα δεν δουλευει η ειδοποιηση κλησεων ουτε εφαρμογων, δεν συνδεεται με το google fit