λεω να βαλω την Ελληνικη ρομ ακολουθω ολα τα βηματα στην αρχη του thread τυφλα και τελειωσα;;; αν καταλαβα καλα θα σβηστουν ολα;; αλλαγη κερνελ μπορω να αλλαξω η καλυτερα να ανεβω "λεβελ" πρωτα στην <<εξυκιωση fastboot root κλπ κλπ>> οπως βλεπω το mipcsuite δεν ειναι συμβατο με το mi5 αλλα κολπο να κανω μπακ απ εχουμε;;;
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi αυτος ειναι ο οδηγος για την ελληνικη;;; ακολουθω τα βηματα εδω;; για οποιαδιποτε αλλη απορια που ποσταρω/ρωταω εδω η σε άλλο νήμα;;
το ξελειδωσα με το unlock tool που ποσταρε ενα παιδια τελικα ειναι 72 ωρες αναμονη και βαριομουν να περιμενω... μπορει καποιος να μου δειξει τον σωστο οδηγο που πρεπει να ακολουθησω για να βαλω την ρομ;; εχω ανοιξει κανα 2 απο το φορουμ και μπερδευτηκα ποιον να διαβασω. επισης για να ξανατσεκαρω οτι οντως εχει ξεκλειδωσει ο bootloader πως κοιταω;;(μου εβγαλε ενα μνμα στο reboot αλλα για να ειμαι καλυμενος. τελος ελληνικη και ξενη εχουν μεγαλες διαφορες;; και μπορω να βαλω τρεξω το σεταρισμα που …
μαλλον δεν διαβασες το τελευταιο ποστ μου η εγω δεν καταλαβαινω τι θες να πεις τωρα μια χαρα ειδε τον λογαρισμο το mi unlock(μετα απο αυτο που εκανα που περιγραφω) απλα μου βγαζει κατι για 32 ωρες αρα φανταζομαι αυριο μεσημερακι απογευμα θα ειμαι με ελληνικη ρομ
ηθελε να συνδεσω τον λογαριασμο με το κινητο απο το λειτουργιες προγραμματιστη κατασταση ξεκλειδωματος mi και εκειε συνδεω το προφιλ λεει binding time less than 32 hours αρα μαλλον πρεπει να περιμενω. λογικα το βαζουν σαν μια τελευταια ευκαιρια να το σκεφτει κανεις
αν δεν μου ελεγες θα ξεχνουσα να κανω τις ρυθμισεις για προγραμματιστης... ευχαριστω να βαλω και εντοπισμο σφαλματων;;; κατεβασα αυτο το ζιπ miflash_unlock-en-2.2.406.5 να το τρεξω στον υπολογιστη;; ρωταω και σας τα κανω τσουρεκια αλλα... σε περιπωση που δεν προσεξω κατι στις οδηγιες. back up πως να κανω;; το οποιο back παω να το κανω με το mipcsuite αλλα δεν το βλεπει η εφαρμογη το κινητο τωρα μου βγαζει το μνμ You need to update your device to use MI PC SUITE Upadate your device before connect…
την πηρα!!!! στις 3 τα ξημερωματα ηρθε μνμ πρεπει να εγινε η δουλεια μεσα σε 8 ωριτσες μπραβο ταχυτητα... εγω τι αλλο να ετοιμασω, να διαβασω;; back up να κανω με το mipcsuite? btw @tasosko τι θεμα να αλλαξεις;;
αντε το εκανα. μεχρι να το ολοκληρωσω θα σπασω λιγο τα νευρα σας ΥΓ κατι ασχετο αλλα με τρωει η περιεργια να μαθω εστω το μι5 μου σε σχεση με το mi5s(με τα +50 ευρω) με τις καστομ ρομ και τα 2 για τι διαφορες μιλαμε;; ισχυς και κατα δευτερο λογο διαρκεια μπαταριας.
Ε καλά δεν κοπτομαι πχ αποκλείεται να το έκανα μέχρι αύριο θέλω να κάνω Πάσχα χαλαρός και όχι να παλεύω να μάθω το miui Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπόν κατέβασα το αρχείο από εκεί που έχετε τις ρομ ένα που λέει 7.0 gemini. Τι άλλο να ετοιμάσω για να κάνω την αλλαγή;;; bootloader να ξεκλειδώσω θα πάρει πολύ ώρα;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτά τα νούμερα είναι καλά; πως τα διαβάζουμε;; 5f3719e9b841ceff953a1b8fbaadff59.jpg64e4b82119c5208c9edf257a19300944.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk