Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 632.
-
RE:
tasos17 - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “Παράθεση από tasos17: “Είχα ένα σχετικά δυνατό password και έμπαινα από το κινητό και το σπίτι. Το θέμα είναι ότι είχα βάλει 2step και το κατάφεραν. Οταν λέει πιθανή πρόσβαση τι εννοούν; ότι μπήκαν η απλά ότι πήγαν να μπουν και μετά βρήκαν μπροστά τους το 2step και μετά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αλλαξε email” Φαντάζομαι το λες μεταξύ σοβαρού και αστείου. Το θέμα είναι ότι είναι το μέιλ που χρησιμοποιω για επίσημα …
-
Είχα ένα σχετικά δυνατό password και έμπαινα από το κινητό και το σπίτι. Το θέμα είναι ότι είχα βάλει 2step και το κατάφεραν. Οταν λέει πιθανή πρόσβαση τι εννοούν; ότι μπήκαν η απλά ότι πήγαν να μπουν και μετά βρήκαν μπροστά τους το 2step και μετά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μάγκες μια βοήθεια. Πήρα σήμερα ένα SMS για ύποπτη πρόσβαση στο Hotmail μου. Από το account στο site είδα τοποθεσία στην Κίνα. Να φταίει. Τίποτα στο κινητό; όταν το πήρα το κουτί δεν ήταν σφράγιστο. Να ανησυχώ ότι φταίει το κινητό ή όχι; Βεβαια το συγκεκριμένο μέιλ μου το είχαν ξαναχακαρει πριν από 8 χρόνια. Ειχα βάλει 2 step verification με SMS και την εφαρμογή της Microsoft στο κινητό. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μπορει κάποιο καλό παιδάκι να μου γραψει τα υπερ και κατα(αν υπαρχουν) με το να βαλω την Ελληνικη ρομ σε σχεση με την global? πχ αν καταλαβα καλα εχετε βαλει dolby atmos εχει και αλλα τετοια καλουδια;;η καμερα εχει παραπανω λειτουργιες και καλυτερη απόδοση;; ή αυτο δεν φτιαχνεται και αρα ειναι ότι κανει η μαμα Xaiomi??? μαλλον θα ηθελα να δω αν υπαρχει πουθενα μια λιστα με τι τι φερνει καθε ρομ το εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κατι
-
mi band 2 και mi bandage
Μήνυμαπαιδες τωρα τελευταια το band δεν συνδεεται με το bandage καμια ιδεα να το λυσω;; επανεγκατασταση εκανα και απλα εφτιαξε την μια φορα και μετα παλι τα ιδια
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από tasos17: “εμενα γιατι δεν μου βγάζει την ενημέρωση 8,2??? edit ειδα κατι σχολια οτι με την global 8,2 εντιμεντωπησαν προβλημα με το playstore και την καμερα υπαρχει καποιος να το επιβεβαιωσει;; ” Βάλε ως χώρα την Ινδία και ξανά δοκίμασε. ” εγινε thanks το duo που μπηκε με το ετσι θελω μπορω να το ξηλωσω;; το οποιο δνε μπορει να κανει update και λεει συνεχεια αναμονη για wifi
-
καλημέρες!! βλέπω σε ιντερνετικά μαγαζιά κάτι lenses για makro,fisheye & wide κάνουν δουλειά;;; επίσης είναι όλα universal η να τσιμπήσω κάτι που να λέει ότι είναι συμβατό με το mi5 μου?? εαν εχει κάποιος να προτείνει κάτι ας στειλει για τετοιες αποριες που να παω και να ρωταω;; στο τοπικ για τα καταστηματα;;; η εδω ειναι καλυτερα μιας και ειναι για το mi5
-
θα βγω λιγο οφτοπικ οι φορτιστές ugreen είναι καλοί; η να τα σκάσω για να πάρω έναν aukey QC3? επισης θα ηθελα καποιος να μου προτεινει τι power bank να προτιμησω. (να εχει QC να ειναι μεγαλος;;;;;;;;;;;;;;;) επισης εβαλα στο ματι εναν xiaomi αλλα μετα απο ενα αρθρο που διαβασα οτι ενα πολυ μεγαλο ποσοστο power banks που λένε xiaomi ειναι απομιμησεις εχω κολήσει επίσης να επενδύσω σε παρελκόμενα για το μι5 η να αρχίζω να μαζεύω money για το μι6? πχ λεω να παρω ενα smart cover flip case ΥΓ εβαλα …