Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 632.

• Παράθεση από markito: “Το "αναποδογυριστε για σιγαση" δε μου δουλεύει. Δουλεύει σε εσάς? Είμαι με την τελευταία ελληνική 7.3.9 ” αυτη η λειτουργια σε μενα με global stable υπαρχει;; ασε το βρηκα αλλα ουτε εμενα δουλευει... επισης με το να βαλω την ελληνικης κοινοτητας τι κερδιζω;; θα εχω ΟΤΑ ενμερωσεις μετα;;

• εαν το βαλω ινδια θα κατεβουν τιποτα αλλες εφαρμογες;;; η να το κανω αφοβα;;

• μια απο τα ιδια .... και νομιζα οτι το εκανα εγω απο τις ρυθμισεις των notifications btw καποιος ειχε ρωτησει νομιζω ο @tasosko η φορτιση μου απο 29% πηγε 100% σε περιπου 1 ωρα και 10 λεπτα με τον μανησιο φορτιστη

• την global εχω @trifos μηπως ειναι το πλανο εξοικονομησεις ενεργειας;;;

• ρε μαγκες οι ειδοποιησεις απο τις εφαρμογες των μειλ γτ δεν "ερχονται" πρεπει να ανοιγω την εφαρμογη για να συγχρονιστουν.... α και οι ειδοποιησεις των εφαρμογων στα live στην μπαλα

• αν δεν κανω λαθος στην συσκευασια του κινητου το μι5 ερχεται με Quick charge 2,0 αξιζει να αγορασω 3,0;; γιατι διαφορες στην φορτιση μιλαμε;; επισης μηπως ειναι καλυτερη μακροχρονια για την μπαταρια η φορτιση με το 3,0??? αν ναι στειλτε καμια προταση για αγορα

• γεια σας εχω αυτα τα ακουστικα QKZ DM6 ποιο προφιλ ακουστικων να προτιμησω απο αυτα που εχει;; btw προσωπικη μου γνωμη πολυ καλα ακουστικα( για το αυτι μου παντα). βγαζουν πολυ καθαρο ηχο αν μπορω να χρησιμοποιησω αυτο το χαρακτηρισμο για να πω την ποιοτητα τους εδιτ θα κανω το αυτονοητο και θα παραδεχτω την μακακια μου εβαλα λινκ που δεν "επιτρεπεται".

• μπορει καποιος να μου εξηγησει αν ο επεξργαστης στην εκδοση 32 ειναι υποχρονισμενος software-ικα η ειναι ετσι απο την μανα του;; και σε συναρτηση με αυτο στην ultimate εκδοση ειναι ο ιδιος επεξεργαστης;; μπορουμε να το κανουμε ετσι ωστε να πιανει τις ultimate επιδοσεις η εστω την προ εκδοση η θα τον καψουμε;; ΥΓ οι φημες για μι6 ποσο στεκουν;;; αν ισχυουν με ψηνει αγρια μια αναβαθμηση

• να ενεργοποιησω το find device της xiaomi η να προτιμησω το πτογραμμα της google? επισης το mi cloud το δουλευετε;;

• Καλημέρα έχω ενα θέματακι με τις ενημερώσεις από τα μέιλ κυρίως από inbox της Google. Γτ άλλες φορές έχω και άλλες όχι; BTW ευχαριστώ για τις προηγούμενες φορές που απαντήσατε σε θέματα μου. Tapatalked

• Σαν τι ρύθμιση;; Αν κατάλαβα καλά πάντως πατημένο Google now Έκανα μια επανεκκίνηση και έστρωσε btw Tapatalked

• Αχα στο δικό μου το θέμα με την αφή του home button τι να κάνω;; Tapatalked

• Κάτσε αυτό το 7 2 16 από που το έχεις;; εμένα λέει global 8.1.2 maamidi Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την μαμά stable global Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε σεις μου κάνει νερά που και που το home button δεν πιάνει η αφή....

• Έκοψες μεγάλη sim;; νομίζω ότι κόψεις μεγάλη σε νάνο παίζει να χαθούν σμσ και κατάλογος επαφών Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• θα βγω λίγο off topic άλλα έψαξα και δεν βρήκα σχετικό thread (έψαξα να βρω μήπως υπάρχει κάποιο θέμα για προτεινομενες εφαρμογές ) τι προτείνετε;;; ΥΓ υπάρχει τρόπος το home button να το κάνουμε να λειτουργεί με gestures???

• ο cpu της στάνταρ έκδοσης είναι underclocked? και οι αντιστηχοι(αυτή τη λέξη την σκότωσα ορθογραφικά...) των pro exclusive είναι στο κανονικό;;; κερδίζει κάποιος κάτι αν βάλει άλλο κέρνελ(νομίζω αυτό μπορεί να αλλάξει τον χρονισμό της cpu) η μπαταρία από το πρωί(14 ώρες) με κάνα 5λεπτο τηλ τα δεδομένα bluetooth ανοιχτά για κάνα 4ωρο το wifi για κάνα 6ωρο και το φωτισμό οθόνης στον αυτόματο τώρα λέει 75% ειναι καλά;;;έχω μέσα 2 κάρτες, για να ασχοληθώ με το "πειραγμα" από που να αρχίσω το διάβασμ…

• @flxas θέλω και εγώ λινκ για την θήκη Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• α οκ για να ρωτησω και κατι αλλο που ξεχασα. εκανα χοντρη χαζομαρα(για να μην κατι αλλο χειροτερο) και εσβησα το viber απο το nexus χωρις να κανω back up το εχασα ολο το ιστορικο;;; γινεται να σωσω τιποτα;; το ξαναεβαλα μην και το εβγαζε και το εκανα εκτων υστερων αλλα τζιφος