Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 632.
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από tasos17: “To USB σε εσάς είναι σφιχτό; Ή το βάζω εγώ λάθος και κάνω καμιά λαλακια και το χαλάσω;;; ” για το κινητο αμα εννοεις οπως και να το βαλεις ειναι ok.... ” οχι ξερεω και καταλαβαινω οτι μπαινει ειτε πανω ειτε κατω οι πλευρες απλα ειναι σφιχτο ως προς το βαλε βγαλε και ρωταω αν ειναι σε ολους ετσι
-
Καλά δεν θέλω να βγάζω εικόνα αχάριστου το κινητό είναι φοβερό απλά μόνο η ραμ και η πλατη πιο πολύ με απασχολεί και κατά ένα δεύτερο και σε αρκετά μικρότερο βαθμό το soc κατά πόσο είναι καλύτερο αποδοτικότερο. Πχ ξέρω ότι έχω από τα καλύτερα OIS. Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πρωτο 2μερο με το κινητο. Ενταξει το κινητο ερωτας!! το μονο που με ψιλοχαλαει ειναι: δεν ξερω αν η ραμ ειναι αρκετη μονο 1,5 γιγα διαθεσιμο και ενας μικρος φοβος για την πλατη που οσο σεξυ ειναι αλλο τοσο ευαισθητη(γκοριλα μεν αλλα....). σε υποθετικο επιπεδο μια ερωτηση το mi5s ειναι πολυ ανωτερο του mi5(και αρα ισως καλυτερα να εσκαγα αλλα 50 να το παρω) η απλα εγω ""ανησυχώ"" χωρις λογο;;; καλο μηνα btw
-
Η μπαταρία έπεσε 6 μονάδες σε 1 ώρα και 20 λεπτά. NFC, το άλλο για smart cover, WiFi(να ψάχνει συνεχώς), τα έκλεισα μόνο το double tap άφησα συν ότι κατέβασα 2 3 μικρές εφαρμογές και το WiFi το αφησα ανοιχτο. Βέβαια έβαλα και άλλες εφαρμογές πιο πριν αλλά δεν λογκαρα σε καμιά άρα δεν πιστεύω να τραβάνε στο background ενέργεια. Η εφαρμογή του φόρουμ μου φαίνεται τραβάει αρκετή μπαταρία.... Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@markito από μπαταρία εσένα πως ήταν την πρώτη φορά;; Αυτό με την ροζ γραμμή έψαξα λίγο στο γκοογκλ είναι μπαγκ του MIUI????? Στην πρώτη φόρτιση να το εξαντλήσω ή όχι;;; Πήρα και ένα ανταπτορα μαζί πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα με τον φορτιστή έτσι;;; Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
χμμμ οκ δεν θα βγαλω τις ζελατινες μεχρι να μου ερθουν θηκες και τζαμακι. η μπροστινη καμερα η θολη ειναι λογω της ζελατινας;;;; επισης οταν δουλευα την μπροστινη καμερα και καθως πηγα να βγω απο την εφαρμογη εμφανιστηκε για μια στιγμη μια ροζ/μωβ γραμμη αριστερα καθετα της οθονης εχει κανεις αποψη που οφειλεται;;; edit η μπαταρια καπως εξαντλειται γρηγορα πως κοιταω αν ειναι refurbished το phone ingo samsung δεν δουλευει.... θα κοιταξω τις οδηγιες για το πως βαζω την ελληνικη ρομ μεχρι τοτε τι …