Είναι αρκετά εύκολο να του βάλω την Ρομ την ελληνική;;; Μου σκαμπαζει από υπολογιστές/τεχνολογια (ηλεκτρονικός μηχανικός γαρ) αλλά για τον κίνδυνο Μπρικ ρωτάω....
ΜΟΥ ΗΡΘΕ!!! δεν εχει Ελληνικα στις πληροφοριες λεει ANDROID VERSION 6.0.1 MXB48T MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.2.0(MAAMIDG) ποια ειναι τα επομενα βηματα μου;;
μου ηρθε το μι5 αλλα δεν εχει Ελληνικα λετε να μου εστειλαν κανενα με την κινεζικη ρομ? πως το ελεγχω? επισης τα πισω χαρτακια στην πλατη ειναι αυτα που δειχνουν οτι ειναι γνησιο;; τα κραταω;;;
@vsk ποιο tv box πηρες???? επισης θα εκτιμουσα να μου πεις εντυπωσεις. σκεφτομαι να παρω και εγω ενα αφου το 50αρι δεν πηγε τελωνειο ας παει καπου αλλου
δεν ξερω αν κανω καλα και το ρωταω εδω αλλα θελω να παρω straps(πως λεγεται στα ελληνικα δεν θυμαμαι) για το mi band 2. ποιο μαγαζι/site να προτιμησω;;;;; σκεφτομαι για ενα απλο και ενα μεταλικο για πιο μουρατο btw πως δ****ο δουλευει το shoutbox?????
Μήπως τους ζήλεψαν στην Αθήνα; Άντε από χθες κολησε στο ξεφόρτωμα.. άντε στείλτε το μου(η αναμονή με σκοτώνει,τόσο κοντά μας τόσο μακρυά...) Αν τα μπλόκα καθυστερήσουν επιπλέον την παράδοση παίρνω το τρακτερ μέχρι τα μπλόκα και περνώ το δέμα :p :p :p :p Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι γλιτώσαμε μάλλον όλος ο σάκος εχθές μακάρι να φτάσει αύριο στην Καρδίτσα με σκοτώνει η αναμονή. Btw πως ελέγχω αν είναι εργοστασιακό και δέν είναι μεταχειρισμένο;; Αν γίνεται δλδ . Προτρεχω αλλά ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε έπρεπε όταν σε πήραν τηλ να το παίξεις ιστορία: εγώ πλήρωσα δεν ξέρω τι λέει ο άλλος.... :p :p :p :p :p Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
λοιπον υποθετω οτι οσοι ειχαμε με sg και ελεγε 17 1 αφιξη σε ελλαδα μολις μας ανοιξαν το σακο(πρεπει να ειμαστε κανα 5-6 ατομα) γιατι εχει ενημερωση στα ελτα ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ25-01-201710:59ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) αντε λιγο τυχη να περασουμε αλωβητοι απο ΥΕΔ(ΞΟΥ ΞΟΥ ΞΟΥ) και θελω να πιστευω για εμενα παρασκευη να το εχω
μπορει καποιος να μου εξηγησει κατι; τα ελτα: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ15-01-201714:01ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ το singapore post: * 17/01/2017 * Arrival at Destination Post (Country: GR) * 15/01/2017 * Despatched to overseas (Country code: GR) πηρα ενα τηλ σημερα στα ελτα μου λενε δεν μπηκε Ελλαδα. Τι εγινε και εχουν αυτην την διαφορα στην ενημερωση;;;
Το ρωτάω γιατί εμένα το νεξους 4(κινηταρα μου) που το πήρα από Γερμανία όταν χρειάστηκε αλλαγή οθόνης το δέχθηκε το ελληνικό σέρβις Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελα μωρέ ένα ρίσκο το έχει και εγώ το ""τρέμω"" το κοστούμι αλλά αν μου κάτσει έκατσε. Το θέμα είναι να βγει γερό. BTW σε περίπτωση καμίας επισκευής το αναλαμβάνει η infoquest η πάει στον Κινέζο;;;; Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το mi5 με μία μικρή αλλαγή στο μπάτζετ;; 10 ευρουλακια παραπάνω. Νομίζω αξίζει. Τι λέτε η υπόλοιποι;;; Δεν μιλάω από πείρα αλλά αυτό έχω καταλάβει όταν έκανα συγκρίσεις και κατέληξα για μένα στο mi5 Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δλδ θα το έχω μεθαύριο; Άντε να δούμε.... @hondx τα πακέτα των 2 μας μαζί περνάνε τα checkpoints κάνα 5λεπτο διάφορα έχουν χαχαχαχα Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk