Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 632.
-
Καμιά φορά το Box s κλείνει μόνο του ξαφνικά. Σπάνια γίνεται αλλά συμβαίνει. Το έχει άλλος το θέμα; Επίσης τι γίνεται με τις ενημερώσεις. Έχει πλάνο να αναβαθμιστεί η όχι; Εάν θέλω για κάνα παιχνίδι είναι καλύτερα να αγοράσω άλλο Android Box; Αν ναι ποιο; Ευχαριστώ Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Το ποκο πότε; Καλησπέρα κιολα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
ειδα μια λιστα με συσκευες για miui 11 η συσκευη μας(ποκο) δεν ειναι μεσα;; δεν πιστευω να μας κρεμασουν αλλα μιας και ποτε δεν ξερεις θα δουμε καμια αναβαθμιση απο τα αστερια μας εδω με πορτ απο αλλη συσκευη;; θυμαμαι στην dev το κινητο εβγαινε σαν mix 2s... επισης σχετικα με νετφλιξ καποια περιοδο ειχα στο κινητο την εφαρμογη αλλα δεν θυμαμαι με ποια εκδοση*global stable, greek dev, greek stable) και εαν επρεπε να κανω καποια ρυθμιση στο κινητο. εασ βοηθησει καποιος εαν μπορει. η καμερα του mi…
-
Καταρχην δεν ξερω εαν κανω καλά και ανοιγω τοπικ για να ρωτησω εαν κανω λαθος καποιος να το διορθωσει ευχαριστω και συγγνωμη ξερουμε ποτε θα ερθουν απο τα μερη μας;; Ευρωπη εννοω εγω ειμαι Γερμανια πχ τι τιμες αναμενουμε;; και εαν το νεο στρατος εχει wear os?
-
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από xostel77: “Παράθεση από sso: “Εγώ είμαι με την... F1v9.4_6.2.030 Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εχεις κανει τίποτα παράξενες ρυθμίσεις; ” H χειροτερη συμβατοτητα με google camerami8 mix 2s pocophone f1 ” τι εννοεις χειροτερη συμβατοτητα;; οτι γενικα δεν ειναι καλες οι g cam σε αυτα τα κινητα; λεω να κατεβασω την σανιτυ για ποκο υπαρχει κατι καλυτερο;; επισης δεν ξερω εαν ποσταρω στο σωστο τοπικ.... θυμαμαι υπηρχε ενα με λινκ για απκ …
-
ειχα ελληνικη dev και πριν κανα μηνα εβαλα ελληνικη stable. αυτο λεω μην εκανα λαθος.... θυμαμαι ειχα κανει απλο περασμα απο πανω καποιος ειπε οτι εχουμε και αυτην την επιλογη... τωρα εαν ειναι ας δοκιμασω καθαρη ακομη μια φορα την ελληνικη σταβλε με φορματ και ρεσετ. απλα δωστε τα σωστα βηματα μην τα κανω μανταρα.... και εαν δεν στρωσει θα δοκιμασω αυτο που λες να παω στην οφισιαλ γκλομπαλ. ευχαριστω οτι γινει θα γινει αυριο καληνυχτες
-
Δεν μου βγάζει καν region.... εχω poco f1... μαγκες μηπως εχω κανα malware? οι αλλοι με το ιδιο κινητο απο οτι καταλαβαινω δεν το αντιμετωπιζουν αυτο.... η μηοως δεν εκανα την αλλαγη καλα απο dev σε stable??? ποια βηματα να κανω για πεντακαθαρη εγκατασταση;; και εαν πρεπει να γυρισω σε official global παω με τον οδηγο αυτον; xiaomi-miui.gr/community/index…B1-%CE%BA%CE%B1/?pageNo=1
-
Λοιπόν στο ποκο δεν έχω τον σαρωτή και δεν μπορώ να βρω την επιλογή region... Τι στο καλό έχει γίνει;;
-
Αλήθεια;;; Αλλαγή πλάνων τότε... Για να στρώσει το κινητό τι να κάνω; Άλλη μια φορά πέρασμα την ρομ η απλά factory reset? Το θέμα με τον σαρωτή με έχει ανησυχήσει πολύ γιατι άλλοι το έχετε και σε μενα δεν είναι διαθέσιμο.... Μην πάω και βάλω την παγκόσμια stable? Υγ Η stable η ελληνική είναι πιο ενημερωμένη/πλούσια από την παγκόσμια; Εννοώ στην παρούσα φάση γιατί νομίζω είχαμε μείνει πίσω λίγο στην τελευταία...