Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 632.
-
το κινητο τρωει κολληματα μετα το νεο περασμα της ρομ.... επισης εκανα και factory reset αλλα ο σαρωτης ακομη δεν εμφανιζεται... μιας και θα κανω οπως το βλεπω παλι κανα φλασαρισμα ρομ... λεω να δοκιμασω την pixel exp ποια swipes κανω; και τι θελω να κατεβασω;; μονο το ζιπ της ρομ;;; ευχαριστω. ρωταω γιατι ειδα κατι για firmware και gapps και μετα αλλου ειδα λεει οτθ=ι πλεον τα εχει ενσωματωμενα... αλλος λεει βαλε και force decryption zip εχω λιγο χασει την μπαλα.
-
Παρατήρησα ότι λείπει η εφαρμογή που σκαναρει, γιατί; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Ποιες είναι οι διαφορές ελληνικής με global stable? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Τι νέα υπάρχουν για pocophone f1? Εάν θελήσω να πάω σε επίσημη global stable μπορώ να κρατήσω το twrp? Και μετά να ξαναβάλω την ελληνική stable? Θέλω να δω τις διαφορές με την ελληνική έκδοση. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Την ίδια απορία με τον από πάνω. Μήπως τελικά εμείς με το ποκο θα μείνουμε στην απέξω από την Xiaomi? Ξεκαθαρίζω δεν την λέω σε κανένα μέλος της ελληνικής κοινότητας αλλά στην μαμά εταιρία που μάλλον θα μας κρεμάσει και μάλιστα χωρίς λόγο αφού το κινητό έγινε επιτυχία..... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
περασα την stable πανω στην dev με απλο factory reset μεχρι τωρα κανενα θεμα. θα βγει επομενη stable απο την κοινοτητα για το κινητο; νομιζω ειμαστε πισω 2 εκδοσεις απο την global stable??? καθε δυο μηνες δεν βγαινει;; και αφου εχει ενημρωση ασφαλειας μαρτιου υπολογιζω 2,μπορει να κανω λαθος βεβαια και τοτε ζηταω συγγνωμη. οσον αφορα το miui 11 το ποκο δεν το εχουν στη λιστα με τα κινητα που κανουν αναβαθμιση το poco το ξεχναμε επισημα δλδ;;; και θα βγαζετε απο αλλη ρομ σημβατικες ρομ;;; τελος υ…
-
Παράθεση από amavroudis: “Και οι δύο είναι android 9. Προχώρησε με factory reset και δεν θα έχεις θέμα. Αν δεις προβλήματα κάνεις format data. ” το δοκιμαζω αυριο και βλεπω.... εκανα reset αλλα δεν μου βγαζει το κινητο στον υπολογιστη.... να το ανοιξω κανονικα reboot system? και μετα τι;;; εχω την τελευτσισ dev απο την ελληνικη κοινοτητα και θελω να παω στην τελευταια stable της ελληνικης κοινιτητας
-
Παράθεση από amavroudis: “Και οι δύο είναι android 9. Προχώρησε με factory reset και δεν θα έχεις θέμα. Αν δεις προβλήματα κάνεις format data. ” το δοκιμαζω αυριο και βλεπω....
-
Την τελευταία από την ελληνική κοινότητα. Έχουμε πάνω από μια έκδοση;a7f6eab26ba6f9ca71a8035a4e1067fa.jpg Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk