Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 632.
-
Λοιπόν για το ποκο ποια swipes κάνω; factory rese και τέλοςt ή θέλω πολλά βήματα όπως format data κλπ? Είμαι στην dev... Μας παράτησε η Pocophone (Xiaomi)..... Edith με απάντησε στο άλλο τοπικ κάποιος δεν το είδα αλλά και πάλι η ερώτηση στέκει ως ένα σημείο με factory reset είμαι έτοιμος και μετά απλά περνάω από τον υπολογιστή την ROM και την περνάω απλά; Η θέλει κανένα άλλο κόλπο... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Δεν έχω αρομα, νομίζω δεν έχει για Android pie. Ίσως δοκιμάσω και εγώ stable ελληνική. Εάν και φοβάμαι ότι έχω θέμα Hardware με την μπαταρία.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kaplaz: “στο δικο μου poco ολα καλα.Κατι αλλο πρεπει να φταιει στην καταναλωση μπαταριας” Μήπως έφταιγε ότι για κάποιο λόγο όλες μα όλες οι εφαρμογές ήταν στο Autostart? Edit αν και είδα ότι και άλλος κάνει παράπονα.... Υπάρχει κάποιος τρόπος να τεσταρω την απόδοση της μπαταρίας σε περίπτωση που φταίει η μπαταρία ως εξάρτημα και δεν είναι θέμα λογισμικου. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Σε ποκο νομίζω πίνει την μπαταρία σαν τρελό.... Ερώτηση νομίζω η τελευταία καλύτερη είναι η 9.5.9 ; Την έχω στο κινητό πως την περνάω; Από τον updater η από recovery? Ποια wipes κάνω;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Έχω το ίδιο θέμα και με Vodafone... Στο κάνει και στα δύο δίκτυα;” Ναι το ρημαδι... Είναι πολύ ενοχλητικό. Στην αρχή νόμιζα φτάιει το datally με το vpn αλλά κάνει τα ίδια και default....είναι θέμα rom η κινητού;; Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από tasos17: “Το ίντερνετ από την κάρτα σιμ το χάνω αν τακτά διαστήματα... Είμαι Γερμανία. Πρέπει να κλείνω δεδομένα να ξανά ανοίγω η να ανοίγω airplane mode on & off.... ” Σε ποιο δίκτυο είσαι Τάσο;” Έχω o2 και Telekom(από την κάρτα της cosmote) Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Από τον updater πάει να την βάλει αυτόματα. Και μετά ανοίγει μόνο το recovery... υΓ πως διαγράφω τα παλιά άρχει που κατεβάζει ο updater? ( To βρήκα από το file explorer)Επίσης θα πάρουμε q? Το κινητό δεν είναι στην λίστα της Xiaomi.... Τι εννοείς απλό φλας κανένα wipe cache? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Σε ποκο δεν περνάει αυτόματα.... Να την περάσω χειροκίνητα; Τι διαγράφω ξέχασα.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Γιατί δεν άνοιξε νέο τοπικ. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Θα έχουμε νέα ROM σήμερα; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
η τελευταια έκδοση προσπαθω να την κατεβασω αλλα δεν ολοκληρωνεται.... την αφηνω πανω απο πεντε λεπτα στο 100% αλλα δεν ολοκληρωται το αρχειο στο κατεβασμα εσωσε.... δεν ξερω εαν ειναι θεμα απο σερβερ η κατι αλλο...
-
μεχρι τωρα σε poco θα ελεγα καλα... μπαταρια θα σας πω αυριο. το dark mode ωραιο μακαρι να ειχα και led οθονη.
-
Νομίζω τελικά ήταν επειδή έβαλα νέο αποτύπωμα... Πριν από λίγο έβγαλα άκρη Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Έχασα το δαχτυλικο αποτύπωμα για εφαρμογές όπως LastPass και τράπεζες... Για ξεκλείδωμα δουλεύει Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Καλημέρα/σπέρα. Λοιπόν έχω θέμα με το Download από τον updater μου βγάζει σφάλμα md5 sum does not match. Για να βάλω την τελευταία τον στο mi5 τι κάνω;; Έχω μείνει στην 18 Αυγούστου νομίζω..... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk