Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 632.

• Παράθεση από gkalen: “@tasos17 Πρέπει να σβήσεις την εφαρμογή QuickSearch .. Εφόσον μιλάς για όταν σέρνεις από κάτω προς τα πάνω σου βγάζει το QuickSearch της miui αντί για το google search.. ” δεν βρισκω την εφαρμογη. επισης δεν λεω για συρσιμο εχω το nova launcher εχω και την μπάρα της google σαν widget αλλα οταν την παταω μου ανοιγει την αναζήτηση της miui προηγουμενως με την oficial global δεν το ειχα αυτο το θεμα... ασε που ειναι ειναι και μη optimised γιο το notch..... και ανοιγει και το b…

• Λύση για την μπάρα αναζήτησης στο νόβα υπάρχει; Δεν θέλω να ανοίγει η αναζήτηση στο miui αλλά από το Google όπως θα έπρεπε να γίνεται κανονικά. Στην global official μια χαρά άνοιγε εδώ τι πρέπει να κάνω; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• Αυτό το configuration που το βρίσκω;; Άκυρο νομίζω το βρήκα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• ρε παιδια τι πρεπει να γραψω στην αναζητηση για να με βγαλει το ριμαδι το τοπικ με τις εκδοσεις g cam για ολα τα κινητα;;; δεν μπορω να το βρω

• στην προτελευταια ρομ το κινητο εμφανιστικε σαν mi mix 2s.... αντι για ποκο σε καποιες εφαρμογες πχ την ευρεση συσκευης της google, γιατι;;

• Κατεβαίνει από τον updater η rom τώρα πάω κλασικά στο twrp και τι κάνω wipes(δεν θυμάμαι) για να βάλω την ROM? Επίσης παιδιά όταν είμαι στον νόβα Launcher και επιλέξω την μπάρα αναζήτησης της Google δεν με ανοίγει την αναζήτηση της Google αλλά του MIUI μπορώ να το αλλάξω;; Είναι πολύ σπαστικό Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• ερωτηση εαν παω στην εφαρμογη της ενημερωσης του λειτουργικου πρεπει να κατεβει αυτοματα η ρομ;;; γιατι δεν με το κανει;; η πρεπει να κατεβασω την ρομ οπως παλια απο τον σερβερ και περασμα απο twrp?? delete dalvik + cache ετσι;; η ξεχναω κατι;;;

• ελπιζω να ολοκληρωσα σωστα την εγκατασταση. τι προσεχω ελεγχω κοιταω για δω οτι ολα ειναι ενταξει;;;; κανω επαναφορα απο το google back up δεν πιστευω να εχω θεμα,σωστα;;;

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

tasos17 - - Recoveries

Μήνυμα

δεν μπορουσα να περιμενω εκανα τα wipes..... παω στο αλλο τοπικ για τα παρακατω ευχαριστω

tasos17 - - Recoveries

Μήνυμα

το εκανα ειμαι σε revovery τωρα κανω ινσταλ απο το twrp η παω με τον εδηγο εδω;; xiaomi-miui.gr/community/index…CE%B7%CF%84%CE%AC-Xiaomi/ λεει παλι για εντολες με cmd η καμω τα βηματα που περιγραφει για twrp?? θελω παλι wipes η μονο το ινσταλ κομματι;;

tasos17 - - Recoveries

Μήνυμα

το περασα εκανα φορματ δατα και με εκανα φορματ το κινητο με λεει κανε reboot και με πεταξε παλι στο κανονικο αντροιτ σαν καινουργιο τι κανω τωρα παλι cmd ? δεν περασα το twrp? εκανα βλακεια..... παλι απο την αρχη;;;

tasos17 - - Recoveries

Μήνυμα

συγγνωμη αλλα τωρα και αν συγχηστηκα αρα εγω τι κανω ποια ειναι η σωστη; μην μπρικαρω και μεινω χωρις κινητο.... εαν γινεται μπρικ απο το adb

tasos17 - - Recoveries

Μήνυμα

δηλαδη; αυτη που λεει 3,2,3,7 tools notch? η καποια που να λεει και android 9 γιατι δεν κρατατε μια δυο;;; πολυ μπερδευτηκα ειναι

tasos17 - - Recoveries

Μήνυμα

ποιο απο ολα να κατεβάσω για το ποκο? λεω να στήσω και το μι5... γενικά γιατι υπαρχουν τοσες πολλές εκδοσεις και εκδοση με tools επισης...

• Ναι από την μαμά xiaomi εγώ μόνο άνοιξα τον bootloader.θελει και ,κάρτα sd? Τότε αύριο καλύτερα την τύχη μου μέσα..... Για σιγουροτερα Έχω μια πρέπει να την βρω όμως και θέλει ψάξιμο Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• Παράθεση από Darap21: “Τι προβλήμα έχεις ακριβώς?και εγώ είχα ένα θέμα μόλις το πήρα αλλά το λύθηκε...Καταρχήν θα βάλεις την developer rom.. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια ακομη και οταν δεν το χρησιμοποιω... σχεδον κατεβηκε η ρομ και περιμενω να την περασω απλα διαβαζω-ωαχνω τα βηματα για το twrp... εχω πολυ καιρο να περασω τα βηματα και φοβαμαι και το μπρικαρισμα..... βοηθεια παρακαλω

• στο ποκο ειναι android 8 η 9??? ρωταω γιατι στην λιστα-εικονα στο πρωτο ποστ ειναι με 8,1 εαν ειναι 8 θα αργησει το 9? και εαν βγει θελει παλι ολα διαγραφη και περασμα απο την αρχη;; ενα λινκ για twrp και οδηγιες κατεβαζω ηδη τις ρομ κανω τα μπακ απ στο κινητο που χρειζονται και την περναω σημερα αν ειναι.... θα με παρει πανω απο μια ωρα;;; driver δεν νομιζω να χρειαστω οταν εκανα unlock bootloader μια χαρα συνδεθηκε το λαπτοπ

• Λοιπόν η μπαταρία είναι για κλωτσιές έχω ένα τρίμηνο δεν παλεύεται... Έχω την οφισιαλ Μπορεί και να φορτιζα δύο φορές την μέρα..... Να βάλω καλύτερα την ελληνική Dev η απλά reset ? Θέλω να μην έχω προβλήματα με εγκατάσταση από εφαρμογές πχ τράπεζας. Είναι ξεκλειδωτο Ευχαριστώe743bdf191ce5e9f46d88f6d6f1208cd.jpg246fdaa0054478fa1c9e18fdb377357a.jpg05b4bfe4dc20d3cd8daa134f3423eb74.jpge5abafa1107b0696451bd213bb2ec5e5.jpg Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• Τώρα έχω θέμα με τα γερμανικά.... Γίνεται να έχω ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά;; Εννοώ για τις ειδοποιήσεις Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• Μάγκες έχετε να προτείνετε κάνα καλό πληκτρολόγιο; Υπάρχει με σύνδεση Bluetooth η μόνο με USB κεραία;; Επίσης και κάνα καλό dongle(η όπως λέγεται τέλος πάντων) για παραπάνω θύρες θα ήταν χρήσιμο. Ίσως και με Ethernet γιατί που και που χάνω για λίγα δευτερόλεπτα το WiFi αν και το ρούτερ είναι στο ίδιο δωμάτιο. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk