Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 632.
-
Περήφανος κάτοχος του band 3. Περιμένω τώρα και κάποια λουράκια μια φιλμάκια για προστασία. Εάν θέλω υποστήριξη για ελληνική γλώσσα αλλά αγγλικό μενού τι κάνω6; Τώρα μου βγάζει την ημέρα παράξενα όπως βλέπετε στην φωτογραφία.....ea86b4587fc62a9a7a0f874fc72ffcae.jpg Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
μαγκες στο mi box s το netflix και το comsote tv go η εικονα ειναι λιγο εκτος οριων.... χανω δλδ καποια εικονα γυρω γυρω; ειναι νορμαλ αυτο;;;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannis Christian: “Παράθεση από tasos17: “εχει ερθει σε κανεναν η τελευταια stable? offcial ” Εγώ κατέβασα τη ROM από το site της MIUI και την εγκατέστησα έτσι...” Πως το κάνω αυτό;; Για στείλε μήνυμα να γλυτώσω καμιά ώρα ψάξιμο. Ευχαριστώ Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Όχι ρε έχει τις εφαρμογές. Είναι Mi Box s από geekbuying ευρωπαϊκή αποθήκη. Αντροιντ 8.1 . Απλά αν είμαι στο πισι και έχει κάνα καλό βίντεο το βάζω στην τηλεόραση και αράζω. Κάνω share η όπως λέγεται Το κόσμοτε το έβαλα από apk μέσω es File Manager (η όπως λέγεται....)από φλασακι Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Πιο πολύ ανοίγω το κόσμοτε και το YouTube όταν κάνω καστ από πισι η κινητό. Το ποντίκι είναι της πλάκας ασύρματο Και χωρίς ποντίκι πάλι λαγκαρει ξέχασα να γράψω Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Να μην ξυπνάει το έπαθε μια δυο φορές. Το θέμα είναι ότι λαγκαρει τις μισές φορές τουλάχιστον και κάνω επανεκκίνηση για να στρώσει. Με την επανεκκίνηση όλα είναι καλά αποκρίνεται γρήγορα και το ποντίκι είναι ομαλό στην κίνηση. Εάν ξυπνήσει με πρόβλημα αργεί να φορτίσει εφαρμογές, οι εφαρμογές κολλάνε... Πχ cosmote go η YouTube. Και το βελάκι από το ποντίκι δεν κινείται ομαλά στην οθόνη. Ελπίζω να περιέγραψα καλά.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Έχω smart TV μια grudig. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.9 Stable]
ΜήνυμαΆρα να το αγοράσω από το τομτομ το κινέζικο;; Θέλω να μπορεί να εμφανίσει ελληνικούς λατινικους(ίσως και γερμανικούς) χαρακτήρες χώρις θέματα.... Ευχαριστώ για την απάντηση Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.9 Stable]
ΜήνυμαΕάν πάρω την κινεζική έκδοση τη διαφορά έχει;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
καλησπέρα ειμαι κατοχος mi box s εδω και 2 βδομαδες περιπου. εχω θεμα με lagοταν το ξυπναβ απο το sleep πρεπει να κανω επανεκιννηση για να στρωσει τι φταει;;; ευχαριστω
-
μετα απο πολλες αναβολες εχω ξεκλειδωσει το ποκο μου. η διαδικασια να περασω ελληνικη dev ειναι απλη εαν θυμαμαι απο το μι5 η αλλαξε κατι;; θα μου παρει πανω απο ενα μισαωρο;; εαν εχει αλλαξει κατι πειτε μου δειξτε μου τον οδηγο να τον διαβασω. θα ψαξω στο φορουμ αλλα λεμε στην περιπτωση που δεν το βρω. ευχαριστω πολυ.
-
το gemini mi5 θα παρει καμια πιο καινουργια εκδοση η οχι;;;