Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 84.
-
+3 σήμερα ως pandima & pandim Πάμε γερά για την πρωτιά!!!
-
+2 ψήφους και σήμερα ως pandim $ pandima
-
καλημέρα.Κάθε μέρα ψήφος απο εμένα ως pandima & pandim.
-
+1 ξανά από εμένα .
-
+1 και από εμένα. =============== Ιαν 2nd 2017, 6:00pm =============== +1 και σαν χρήστης pandima.
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μόλις περάστηκε σε RMN 3PRO KENZO, και σας ευχαριστούμε πολύ. Καλή χρονιά να έχουμε και υγεία πάνω από όλα για όλον τον κόσμο.
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μόλις έγινε εγκατάσταση σε RMN3 PRO KENZO, και μέχρι στιγμής όλα οκ. Σας ευχαριστούμε πολύ που ακόμα και τέτοιες μέρες φροντίζετε για όλους εμάς. Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και υγεία σε όλον τον κόσμο.
-
Μετά το fix για το redmi note 3 pro kenzo , και το mi cloud συγχρονίζει. Μπράβο παιδιά , και σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε για όλους εμάς.
-
Καλημέρα. σε redmi note 3 pro kenzo μέχρι στιγμής όλα ok.
-
Περάστηκε εχθές σε kenzo γρήγορα και εύκολα και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν οκ, με καλή κατανάλωση μπαταρίας και με σήμα 4G VODAFONE. Σας ευχαριστούμε πολύ για την δουλειά σας για όλους εμάς.
-
Καλησπέρα. Μόλις περάστηκε σε Kenzo πολύ εύκολα και κυρίως γρήγορα. Ευχαριστούμε πολύ.
-
Μόλις περάστηκε σε redmi note 3 pro Kenzo, πάνω σπο την XTRV beta1 6.11.17 . Εκ πρώτης όψεως όλα οκ. Περισσότερα σε μιά δυό μέρες.
-
@gkalen Καλορίζικο το καινούργιο εργαλείο.
-
Από χθές σε xiaomi red mi note 3 pro kenzo όλα καλά. Η νέα rom πολύ γρήγορη και με καλή διαχείρηση της μπαταρίας. Ευχαριστώ και πάλι.
-
Μόλις περάστηκε σε redmi note 3 pro kenzo. Ευχαριστούμε για την καταπληκτική σας δουλειά. Τσεκάρω πώς θα πάει και θα επανέλθω.