Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλημερα παντος για το mido υπαρχει σταθερή 10.2.3 και για global και China μηπως μας εχει ξεφυγει; γιατι β τελευταία σταθερη ειναι η 10.2.2 μηπως να το κοιτάξουμε λιγο παιδια;
-
Την δικια μας σταθερή χμ κατι καταλαβαινω έπρεπε να ειχα την global stable για να μου ερθει σωστα; οποτε σε αναμονη αμ βγει ποτε η 11που δεν νομίζω θα ειχε βγει ήδη
-
Δυο πράγματα να ρωτησω είχα παρει στην πεθερα απο το mygad.gr το redmi note 7 κοιτα που εχει καλύτερο απο το δικο μου αχχα ειναι global εκδοση για αναβαθμιση δεν χρειάζεται να κανω κατι ε; fr και τέτοια πατάω ενημερωση συστήματος και την κανει ετσι; Δεύτερο βρε παιδια στο mido εχω την τελευταία σταθερή και εχει αλλάξει το μενου που στο καλο παω να αλλαξω περιοχή μπας και παρω την 11 ποιο γρηγορα εχει μονο γλώσσα να αλλαξω περιοχή ψαχνω και δεν βρίσκω
-
απο τι ξέρω περνάς την ρομ μέχρι το τέλος,επανεκινηση κινητού το ενεργοποιεί και μετά recovery restore και είσαι κομπλε
-
@Afroditi M Αληθεια; δυο μερες; πωπω και ελεγα εγω με την developer που εχω την 9.1.3 κραταει μια μερα και νιωθω ευχαριστημένος βεβαια οταν βρισκω χρονο παιζω παιχνίδια χμ. Θα το σκεφτω το σαββατο μπας και βαλω την τελευταια σταθερη 10
-
Παράθεση από Afroditi M: “Δεν ξέρω αν θα βγει... εγώ έχω αλλάξει την περιοχή σε Ινδία λογω των θεμάτων που έχει το MIUI κι έτσι μου ήρθε η αναβάθμιση... StratosGR άλλαξε την περιοχή σε Ινδία και θα σου έρθει ενημέρωση.... αλλιώς αν δεν σου έρθει κάνε υπομονή... ” @Afroditi M Ειχες ομως stable στο κινητό σου την τελευταία 10 και σου ηρθε η 11 οταν αλλαξες περιοχή ινδια. Η 10αρα σταθερη απο καταναλωση μπαταρίας ήταν καλη; το λεω γιατί εγω φοράω developer απο τις καλες με θεμα μπαταριας την 9.1.3 α…
-
Θα βγει ομως; εδω το ερώτημα για το mido για να αργεί δεν νομίζω να βγει πλέον
-
λοιπον καλημερα και χρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε. γραφω το νημα να βοηθησω τους κατοχους mido. εχθες ειχα μεγαλη περιπετεια,με ετρωγε παρολου που θα ειχα καλεσμενους τραπεζι να βαλω την τελευταια σταθερη 10αρα στο mido. ειχα την developer 9.1.3 ειχα κανει backup για καλο και για κακο μην γινει στραβη. εκδοση twpr ειχα την 3.3_10-05 μπαινω recovery κανω fr και αρχιζω να κανω εγκατασταση την σταθερη 10αρα,εδω αρχιζουν τα προβληματα για καποιο λογο δεν εκανε εγκατασταση 2 δευτερολεπτα και εβγ…
-
επιβαιβαιωνω και εγω υπαρχει θεμα πηγα να περασω την τελλευται stable και μου εκανε τα ιδια ποια recovery μπηκε ξερουμε?προσπαθω να κανω restore και δεν γινεται εχω την 3.3.0 απο twpr. να σημειωσω εμενα μου ανοιξε το κινητο στην 9.1.3 αλλα με τιποτα δεν κανει restore το backup που ειχα κρατησει να βαλω ποιο παλιο recovery?
-
παιδια σος ειναι εδω ο geoganto πηγα απο dev 9.1.3 κανονικα απο ogt καλωδιο usb με recovery την 3.3.0 να παω στην τελευταια stable διαρκει 2 δευτερολπετα και δεν γινεται εγκατασταση ουτε καν restore μπορω να κανω το κινητο ανοιξε στην εκδοση που ειχα αλλα τι γινεται?να δοκιμασω αλλη εκδοση recovery ωστε να κανω restore?
-
Καλημερα και χρονια πολλα. Θελω να ρωτησω τους κατοχους με mido. Εχω την developer την 9.1.3 ηταν απο τις τελευταίες που βγηκαν καλες σε αυτονομια μπαταρίας,οι υπολοιπες που είχαν βγει ηταν δοκιμαστικες και τρομερο drain battery. Θα ηθελα να ρωτησω οσοι έχετε βαλει την τελευταία stable 10 ειναι καλή; εχει αυτονομία μπαταρίας; ειναι ποιο εξελιγμενη απο την developer που εχω ειναι και αυτη miui 10. Αυτα καλη χρονια να εχουμε με υγεια
-
Οκ ευχαριστω πολυ καλη χρονια να εχουμε, με υγεια πάνω απο ολα
-
Ερώτηση εχω στο mido την developer 9.1.3 αμα παω σε stable 10αρα είναι ποιο εξελιγμενη απο την developer και η developer ειναι miui 10 να πω. Σε stable ποια έκδοση σε 10 ειναι η τελευταία; ευχαριστώ πολυ
-
Αφροδίτη πως πάει η 11 στο mido απο καταναλωση μπαταρίας; αμα σου πω οτι εχω ξεχάσει που παω να αλλαξω την περιοχή σε ινδια
-
Το ξεχασανε το mido δεν το βλεπω να βγαίνει κρίμα
-
Εφοσον ειχες developer πριν και δούλευε καλύτερα και εχεις ορεξη εγω θα ξανα εβαζα developer παντος μιας που ειναι και ποιο μπροστα από την stable
-
Τι θα γινει με αυτο το mido το ξεχασανε; αφου ειχανε βγαλει ημερομηνίες ποιες συσκευές θα παρουν την 11