Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πωπω ρουφηχτρα η ρομ για το mido στην μπαταρία προσθεσε και αυτο gkalen δυο φορες το εχω φορτισει σημερα αχαχ.
-
@savchr Το ειπα οτι δεν χρειάζεται να καιγόμαστε π. Χ τι το θέλατε το app της gmail και σε εμενα το εκανε εγκατάσταση χωρις να το επιλέξω και διαφορα αλλά εγω ετσι το πηρα γιαυτο συνέχεια έγραφα ειναι δοκιμαστική ρομ, εννοείτε πρέπει να επισημάνουμε τα προβλήματα, αλλα πρεπει να κραταμε στο μυαλό μας οτι το mido εφαγε eol απο το cn. Δεν χρειάζεται περισσότερη πιεση στα παιδια τύπου κλαμα, ετσι το πηρα εγώ,μπορει να κάνω και λάθος γιατί πολλες φορές ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγησιμος
-
@BanditGR απο cn ειναι το source αλλιως θα εγραφε στις οδηγίες να κανουμε fr. Οσο για τα προβλήματα που αναφέρουν τα παιδια, βρε παιδια χαλαρώστε και λίγο και εγω mido εχω δεν κανω παράπονα επισημάνω τα προβλήματα δεν φτάνει που τα παιδιά ξοδεύουν τον προσωπικό τους χρόνο και μας βρήκανε ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΡΟΜ Παραπονιομαστε και απο πάνω αυτα ειναι τα ρίσκα οταν βαζεις developer rom οποίος δεν θέλει προβλήματα βάζει stable και τέλος
-
Οταν λες δεν υπάρχει μομφη για κανεναν; γιατι δεν το έπιασα. Κοιτα οσο να είναι δοκιμαστική ρομ αμα τα παιδιά βγαλουν και αλλη ρομ βρούνε τον τρόπο πιστεύω θα λυθούν πολλά προβλήματα μην ξεχνάμε το mido εφαγε eol. Μακαρι να αρχίσουν να βγαίνουν global rom που ηταν απροβληματιστες οταν γυρισαμε σε source cn ειχανε προβλήματα προπαντος η κατανάλωση μπαταριας ηταν τραγική μονο η 9.1.3 οντος γιατι αυτή ειχα τόσο καιρό που ηταν και η τελευταια ηταν απροβληματιστη
-
Οντος στο mido τελικά τα θεματα έχουν θέμα αλλα ενταξει δεν με χαλάει. Μονο και μονο που τα παιδιά καταφέρανε για ρομ στο mido τα λέει όλα πιστεύω θα διορθωθεί το πρόβλημα εξαλλου δοκιμαστική ρομ είναι. Δεν γυρνάω πίσω μονο αμα βγάλει και αλλα προβλήματα. Εξάλλου δεν κάναμε fr μπορεί με αυτο τον τρόπο να μην υπάρχουν προβλήματα. @Tasos Chalkidis δοκίμασες την 9.1.3 να την πέρναγες με fr;
-
Μου το εκανε και σε εμένα αυτό με το θέμα αλλα το άλλαξα και έβαλα αλλο και είμαι κομπλε. ενα αλλο που δεν ανάφερα οταν έβαλα την άρωμα, παρόλου που δεν επέλεξα σαν την εφαρμογή gmail να την κανει εγκατάσταση την πέρασε. προς το παρόν αυτα, για μπαταρια είναι πολυ νωρις να πω
-
ολα καλα σε mido με αρωμα ευχαριστουμε παιδια να ειστε καλα
-
Ωπα αυτα ειναι την κατεβάζω αλλα επειδη ειμαι ηδη στην δουλειά θα την δοκιμάσω οταν με το καλο σχολασω
-
για mido τιποτα ακομα ε?
-
Καλημερες τελικα για το mido βγήκε καμία global rom; καπου διάβασα θα παρει miui 11;σε τι ομως global; λογικά αφου το eu cn σταμάτησαν να το υποστηρίζουν
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mparaxir: “Καλημερα υπάρχει πιθανότητα να δουμε σήμερα καμία global για το mido; ” Δεν έχει βγει Global για το Mido, και από ότι φαίνεται το έχουν παρατήσει εκεί στην Xiaomi στην μοίρα του. ” Για το rolex ομως μου φαίνεται βγάλανε global παρόλου και αυτο νομιζω εφαγε eol Δημήτρη δεν μπορω να καταλαβω κατι η xiaomi οπως ειπες το υποστηρίζει το mido αλλα οι roms που βγαίνουν εξαρτιέται απο τους developes; οπως π. Χ xiaomi eu και παει λεγοντας; προσπαθώ να καταλ…
-
Καλημερα υπάρχει πιθανότητα να δουμε σήμερα καμία global για το mido;
-
@gkalen Συμφωνώ κανενα δεν μπορει να πλησιάσει την miui Αλλά ετσι οπως γίνανε τα πράγματα Ψιλοξενερωσα να σου πω δυο χρόνια συσκευή δεν το περίμενα τόσο γρήγορα να σταματήσει η υποστήριξη απο cn/eu Θα περιμενω τις global να δω τι παίζει και θα πράξω αναλογος
-
Αυτο που ξέχασα να ρωτήσω και σταματαω εδω γιατι εμαστε εκτος θεματος το λειτουργικό lineagos εχει ελληνικα; η ειναι στα αγγλικά;
-
@gung Για πες εντυπώσεις τρεχει μια χαρα; μπαταρια; δουλεύουν τα παιχνίδια απο playstore; Ερώτηση μεσω του δικου μας twpr περνάμε το καινουργιο twpr και κανουμε ολες τις υπολοιπες διαδικασίες
-
@amavroudis Να καταλάβω κάτι οι rom απο το cn/eu είναι ανώτερες από τις global; ποιο εξελιγμένες; ασχολούνται περισσότεροι developers για να τις φτιάξουν
-
@tan σου ερχονται ειδοποιηση για την αναβαθμιση?η μπαινεις σε καποιο συγκεκριμενο φορουμ και κατεβαζεις την επομενη ρομ?απο μπαταρια πως παει με αυτο το λειτουργικο? πωπω να σου με εχεις ψησει να το βαλω και εγω. ειδα την διαδικασια που εγραψες δεν ειναι τιποτα δυσκολο. δηλαδη βαζεις καινουργιο recovery twpr μπαινεις στο recovery που ειχαμε οταν ειχαμε λειτουργικο miui κανεις εγκατασταση το καινουργιο recovery λογικα επανεκινηση στο recovery παλι για να σου βγαλει το καινουργιο και μετα ολα τα υ…
-
Αυτο βρε παιδιά τι ειναι το lineagos; περιβαλλον linux; και έχει υποστήριξη; παει καλα το κινητό δηλαδή παιχνιδια κανονικά απο το Playstore;
-
Snapdragon επεξεργαστή εχει
-
Κατανοητό εδώ γιατί ομως η xiaomi δεν αναβάθμισε το Android σε μια σχεδόν καινουργια συσκευή; εδω κατι άλλες πηρανε 8android που ηταν ποίο παλιές απο το mido. Δεν μπορούσε σαν mido να σηκώσει το Android 8; η μήπως σαν συσκευή δεν πούλησε τόσο;