Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εγω δεν μπορω να καταλάβω καινουργιο κινητό mido 2χρονια σταματάει η υποστήριξη απο source china αλλα η επίσημη xiaomi μαμα εταιρεία το υποστηρίζει ακόμα. Εφοσον ειναι 2 χρονών γιατι δεν αναβαθμισανε να το πανε σε android 8; Επίσης τι ειναι το EOL; Μπορεί κάποιος έτσι αμα εχει όρεξη να δώσει κάποιες εξηγήσεις; απαντησεις; για να μαθαίνουμε κιόλας πληροφορίες
-
@Giannisagal Είναι που ειναι εξυπνο τηλέφωνο smartphone γιαυτο στα κάνει χιχι
-
Τραγική η μπαταρια απο τις 7 το πρωι και εχει παει στο 47% στις 10 αντε να ξανα γυρίσουμε στην global εμεις με τα mido γιατι αυτές οι ρομ ειναι απαράδεκτες σε θεμα μπαταριας. Για να μην παρεξηγηθω δεν λεω για τα παιδιά εδω που κανουν φοβερη δουλειά τοσα χρόνια
-
Καλα δηλαδη αν κατάλαβα καλα; τελος για mido η υποστήριξη; παει καλα η xiaomi και δεν μπορούσε να αναβαθμίσει το android; αφου ειναι σχεδόν καινουργια συσκευή ποσο 3χρονια να ειναι; το red rice που είχα σαν πρώτο οι αναβαθμίσεις του ποιο πολυ κράτησαν.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
mparaxir - - Recoveries
ΜήνυμαΩραια μια χαρά μπηκε το καινουργιο recovery διαβασα και την πρώτη σελιδα. Κομπλε ετσι και αλλιως backup παντα μεσω otg με usb επερνα. Ευχαριστώ
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
mparaxir - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 Να σε ρωτησω για το mido η τελευταία ειναι η 3.2.3.4; εχει κανενα ιδιαίτερο να προσέξω το twpr; σε τιποτα backup η restore που πρεπει να προσέξω;
-
Ειλικρινά σκέφτομαι να βάλω την τελευταία global η καθοδικη πτώση μπαταρίας συνεχίζει απο τοτε που μπήκε η china αλλαξαμε source εκτος απο την πρώτη μετα οι υπόλοιπες ειναι σε θεμα μπαταριας χάλια. Ξεκινησα με 100% στις 7 το πρωι και εχω ηδη 47% με περιήγηση και κανένα παιχνίδι οταν δεν εχω δουλειά
-
Παντος κριμα που το mido σχετικα καινούργιο κινητό και πούλησε τρελά εμεινε σε android έκδοση nougat δεν πήρε καν android 8 η έστω 7.1
-
Εγω το βλεπω να γυρναω στην τελευταία global
-
Παιδιά κάτι πρέπει να γίνει με την μπαταρία τοσο τραγική μπαταρία όσο εχω το mido δεν εχω ξαναδεί και δεν φτανει αυτό το βάζεις να φορτίσει και κάνει ποσες ωρες με την global με 10% μπαταρία μεσα σε 45 λεπτα το πολυ 50 ειχε φορτισει 100% Εδω κανει ποση ωρα το ειχα βαλει απο τις 5.30 που πηγα γυμναστήριο γυρισα στις 7.20 και δεν ειχε φορτισει ακομα πλήρης.
-
Η μπαταρια απλά τραγική απο τις 7 το πρωι με περιήγηση μόνο ουτε καν τηλεφωνο ειναι τωρα στο 9 τις εκατό
-
Ενα αλλο εγω που παρατήρησα αργει παρα πολυ να φορτίσει το κινητό απο τοτε που πηγαμε σε source China σε σχεση με global
-
Μετα απο αρκετές ημέρες στο mido με αυτην την ρομ μπορώ να πω η μπαταρία πέφτει πολύ ποιο γρήγορα απο την προηγούμενη ρομ βέβαια σε καλύτερη αυτονομία ηταν η τελευταία global
-
Εγω παντος όπως είχα πει με fr στο mido περασμένη άρωμα μια χαρα μου δουλεύει το Playstore
-
Εμενα το Playstore με άρωμα περασμένη μια χαρα δουλεύει στο mido
-
Έγινε εγκατάσταση στο mido με fr μια χαρα όλα πήγανε. Αυτό που παρατήρησα σε αρκετά θέλει μετάφραση είναι στα αγγλικά όταν πας ρυθμίσεις. Αλλά ξέρω ότι θα φτιαχτούν τωρα μενει η μπαταρία τι θα δείξει γιατί η προηγούμενη ρομ global ήταν απίστευτη δεν έπεφτε με τίποτα
-
Θελω να μαθω μα κανείς οταν βγαίνει η ρομ δεν διαβάζει τις οδηγιες; οσοι έχουμε global rom θα γυρισουμε σε αλλο source οπότε αναγκαστικά αμα θέλουμε να συνεχίζουμε να βάζουμε ρομ πρέπει να κάνουμε factory reset. backup το κάνουμε επειδή θα αλλάξουμε source σε μια στραβή που γίνει κατα την εγκατάσταση να επαναφέρουμε το κινητο μας. Απλα τα πράγματα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651