Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ποιο redmi note 12
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια ερωτηση προχωρησα σε αναβαθμιση το redmi note 12 5g μου το εβγαλε επισημα σε android 13 την εκανα επιτυχημενα. Αλλα μου εχει σπασει τα νευρα οταν ειμαι στον περιηγητη του chrome βγαζει πανω και κατω φοντο κιτρινο πως βγαινει;ενω εχω επιλεξει θεμα ανοιχτο το βγαζει παλι οπως αμα βαλω θεμα στανταρ παλι το βγαζει
-
Ποιο redmi note 12
ΜήνυμαΓια αλλη μια φορα εχεις δικιο παρολου που γκουγκλαρα δεν μου το εβγαλε το σκρουτζ μαλλον δεν το κοίταξα καλα. Τι να πω μηπως ειναι ορθογραφικο λαθος;το να εχει android 11 οντος παραξενο για νεα συσκευή. Εδω της γυναικας μου το redmi note 9s πήρε προσφατα android 12 που πλεον εχει παλιωσει σαν κινητό
-
Ποιο redmi note 12
ΜήνυμαΝαι εχεις ένα δίκιο αλλα ελλαδα αυτο δεν έχει κυκλοφορήσει μου φαινεται όντος παράξενο να φοραει λειτουργικο miui 13 με android 11 μήπως ειναι το redmi note 12s;οσο αφορα με αυτή την ονομασια να κυκλοφορει στην ελλαδα και ευρωπη. Παντος ειδα τα specs ψιλοτουμπανο είναι
-
Ποιο redmi note 12
ΜήνυμαΠαράθεση από tempo: “καλημέρα σας, σε αναζήτηση κινητού κοιτάω διάφορες επιλογές....στην αναζήτηση μου βλέπω το Redmi Note 12 Pro (προσοχή λέω για το 4G) το οποίο και στην σελίδα της xiaomi αλλά και γενικά είναι ένα πολύ νέο μοντέλο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι έχει android 11. Μήπως μπορείτε να φανταστείτε γιατί το πωλούν με android 11 την στιγμή που η ίδια η xiaomi και ο ανταγωνισμός πλέον φοράνε στα νέα κινητά τους android 13; Πιστεύετε ή έχετε δει κάπου ότι θα αναβαθμιστεί το λειτο…
-
Ποιο redmi note 12
ΜήνυμαΑυτο γιατί Δημήτρη;και εγω λίγο ξενεωρασα που το πηρα οσο αφορά που φοραει android 12 ενω το ιδιο το redmi note 12 4g φοραει android 13,δεν υποτίθεται το 5g φοραει καλυτερο επεξεργαστη γενιας 1 αλλα 4νομιζω Snapdragon Υ.γ μολις μου ήρθε ενημερωση να παρει android 13 χαχα αλλα δεν θα την κανω ακομα ασε να την κανουν αλλοι πρωτα να δουμε τι προβληματα θα βγάλει
-
Ποιο redmi note 12
ΜήνυμαΓραφω εδω ενα ερώτημα. Το xiaomi εχει πουθενά καμια λειτουργια οταν βαζεις την sd card να την μορφοποιεί και να την κάνει σαν εσωτερικο χωρο αποθήκευσης;το λεω στο redmi note 4x που ειχα,βεβαια ειχα βαλει οταν σταματησαν οι αναβαθμίσεις απο την xiaomi ειχα βαλει ρομ την pixel experience οταν εβαζες την sd σε ρωτάγε να δουλευει σαν εξωτερικος χωρος η να γίνει εσωτερικος και ετσι μαζι με τον εσωτερικο χωρο το μαμα γινοταν ενα με την καρτα. Με ακολουθο να έχεις αρκετό εσωτερικο χωρο για τις εφαρμογ…
-
Ποιο redmi note 12
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mparaxir: “Εγω που εχω ξεχασει εντελώς στα νεα τηλεφωνα πως μπαινει μια custom rom πρέπει να ρίξω διαβασμα ε;λογικα θα θελει twpr κτλ;ποιον οδηγο πρεπει να διαβασω; ” Πρώτα ξεκινάς με το Ulock του Bootloader για να μπορέσεις να πας στα επόμενα βήματα >> Apply for permissions to unlock Mi devices (miui.com) ” ευχαριστώ Δημήτρη εμ το ειχα ξεχάσει αυτό το βήμα,εμ τόσα χρόνια με το redmi note 4x που ημουν. Ευχαριστώ και παλι καλο πασχα καλη ανάσταση
-
Ερώτηση βγηκε για την γυναίκα μου miui 14 της εκανα αναβάθμιση οχι την ελληνικη αλλα μεσω τηλ ολα οκ της εκανα και μια επαναφορα εργοστασιακών ρυθμισεων για καλο και για κακο. Επειδη αλλαξε και το android αλλα υπαρχει ενα θέμα οποιος εχει την συσκευή παιδιά σας δουλευει το led ειδοποιησης;ενω ειναι εργοποιημενο δεν ανάβει οταν έρχονται ειδοποιησης
-
Ποιο redmi note 12
ΜήνυμαΕγω που εχω ξεχασει εντελώς στα νεα τηλεφωνα πως μπαινει μια custom rom πρέπει να ρίξω διαβασμα ε;λογικα θα θελει twpr κτλ;ποιον οδηγο πρεπει να διαβασω;
-
Ποιο redmi note 12
ΜήνυμαΝαι ειναι πολυ καλη συσκευή το μονο ετσι να το πω μειον;πονηρεψε και η xiaomi redmi note 4x δυο ηχεια αρα στερεο ηχο και βλεπεις αυτο και έχει ενα ηχειο μεγάλο αλλα ενα ηχειο,γιατι βρε xiaomi;και ειναι κινητο αξιας επισημη τιμη 300 ευρω αλλο εγω απο σκρουτζομαγαζο το πηρα στα 250ευρω
-
Ποιο redmi note 12
ΜήνυμαΕυχαριστώ Δημήτρη να είσαι καλα. Εμ ειχα μεινει πισω αρκετα τοσα χρονια, έχουν αλλαξει τα πράγματα.ωραια το εφτιαξα για αλλη μια φορα ευχαριστώ.
-
Ποιο redmi note 12
ΜήνυμαΚαλημέρα σας. Έχω στα χέρια μου το redmi note 12 5g, επιτέλους μετά από πόσα;8 χρόνια με το redmi note 4x αναβαθμίστηκα. Λοιπόν έχω να το πω ένα πρόβλημα;της ρομ φοραει την miui 14 λοιπον οταν παταω το power button για να κανω επανεκκίνηση η να το απενεργοποιησω μου βγαζει τον βοηθο της google και μου εχει σπάσει τα νευρα γιατι κατα τυχη μου βγαζει τις παραπανω επιλογες κλεισιμο κινητου η επανεκκίνηση. Τι μπορώ να κανω γιατι γενικα εγω ειχα μεινει πίσω σε ρομ να μην μου βγαζει τον βοηθό
-
Ποιο redmi note 12
ΜήνυμαΒρε παιδια βλεπω στο σκρουτζ το redmi note 12 5g το βρηκα στα 249 ευρω το έχει σε green forest ψαχνω να βρω αλλου αυτο το χρωματικο κωδικα δεν το βρίσκω άλλου πηρα και το σκρουτζ μου λεει αυθεντικό ειναι γιατι σαν χρωματα εγω βλεπω μονο το γκρι και το μπλε το πράσινο οσο αφορά το συγκεκριμενο μοντελο δεν το βλέπω αλλου.ξερει κανεις να μου απαντήσει;
-
Ποιο redmi note 12
ΜήνυμαΠαντος Δημήτρη και γενικα παιδιά βλεπω πλέον η xiaomi στα pro μοντελα βαζει επεξεργαστές mediatek εμεις εδω δεν λεγαμε να προτιμούμε να μοντελα με επεξεργαστες snapdragon;διοτι περνει περισσότερες αναβαθμισεις;εχει αλλάξει κατι;διοτι αμα είναι να μαζεψω χρημα και να παω πχ σε redmi note 12 5g pro αντί για το redmi note 12 5g. Παντος από εχθές στα σκρουτζομαγαζα βαλανε το 12 5g στα 249 ευρω καλη τιμή γιατι επισημα ειχα ακουσει μια 300αρα,βεβαια θα περιμενω μεχρι τις 6 του μηνα που βγαίνουν επίσημ…
-
Ποιο redmi note 12
ΜήνυμαΕ μαλλον γι'αυτό θα παω Δημήτρη λογικα θα βγουν ελληνικες ρομ σωστα;
-
Ποιο redmi note 12
ΜήνυμαΚαλημερα παιδιά καιρό εχω να γραψω εδώ μιας που εχω αρχαιο πλεον κινητο redmi note 4x ,αλλα αθανατο το άτιμο. Μιας που στις 6 Απριλίου βγαίνουν τα καινουργια redmi note 12 σκεφτόμουν για οικονομικά αλλα και λογου επεξεργαστή Snapdragon το redmi note 12 4g η το 12 5g τα ποιο πάνω δεν τα σκεφτομαι καν λόγου χρήματος. Ποιο πολυ κλεινω για το redmi note 12 5g που φοραει το Snapdragon 4 gen 1 λογικα θα πηγαινει σφαίρα αλλα γιατι το βγαζει με android 13 ανρι για 13 που το 12 4g θα φοραει ποιο καινουργ…
-
Δηλαδη δημητρη τι μπορει να πάθει ενα κινητό λογου του σήματος;κοιτα οπως σου εχω πει και στα πμ ετσι μαι αλλιώς θα πάρω καινούργιο κινητό απλα οσο μπορω το τρεναρω αφου ειναι ακομα λειτουργικο το mido τώρα θα πάω σε κανένα redmi note 11;θα περιμένω μπας και αντέξει ακομα το mido με το ετος 2023 να πάρω που κάτι μαθαίνω θα βγουν νεα μοντελα πάντα με επεξεργαστή Snapdragon μοντελο του 2023 ωστε να πάρει οσο μπορει αναβαθμισεις. Παντός είναι στο σχέδιο να πάρω κινητό
-
Ετσι να το επαναφέρω και εγώ λιγο το θέμα. Σε εμενα ξαφνικα στο mido αρχισε να μου κανει και εμενα τα ιδια μια χανει το σημα μια το βρίσκει με wind και εγω.βεβαια εγω εχω pixel rom αλλα δεν νομίζω τι rom φοραει το κινητό μιας εδω και δυο χρονια που την εχω βαλει δεν εχω θεμα. Τωρα η κατι με την αναβάθμιση από το playstore το app που γραφει υπηρεσίες κινητης τηλ.αν και εκανα καταργηση αναβαθμισης γυρισα πίσω συνεχίζει να κανει τα ιδια παρολου που το εχω στο 4g. Πιθανον κατι εχει κανει η wind θα τ…