Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
μια χαρα και απο εμενα με το αρχαιο ρυζακι που ακομα ζει
-
mipad2 [SOLVED]
ΜήνυμαΓιατί δεν βαζεις την τελευταια ελληνικη ρομ; μπας και διορθωθούν τα προβληματα που εχεις; τωρα κατι παραπανω να σου πω δεν ξερω γιατί την συγκεκριμένη συσκευή δεν την εχω, αλλα απο την εμπειρια μου με κινητο xiaomi, θα σου πρότεινα το παραπάνω που σου ειπα βεβαια ακολουθώντας τον οδηγο βημα προς βήμα
-
Κατεβάζω και εγω και ξανα επιστρεφω για εντυπώσεις
-
Λογικα σήμερα θα εχουμε καινουργια ρομ ετσι δεν ειναι; ρωταω επειδη είμαι διακοπες και δεν μπαίνω συχνα για να παρακολουθώ εξελίξεις
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mparaxir: “Εγω παρατηρω με την καινούργια ρομ. Αρκετά άνοδο θερμοκρασιας στο ρυζακι χωρις να κανω τιποτα π. Χ παιξω κανενα παιχνίδι και μονο που κανω περιηγηση στο δίκτυο σηκώνει θερμοκρασία συν ρουφαει μπαταρια αρκετη αλλα θα του δωσω 3ημερες να σταθεροποιηθει. ” Με περιήγηση στο Internet δεν ξεπερνάει τους 31-34 βαθμούς, με μισή ώρα YouTube φτάνει έως 38-39 και από διάρκεια μπαταρίας, όλα καλά! Ίσως είναι ώρα για ένα factory reset ” Μα ειχα κάνει οταν πηγα …
-
Εγω παρατηρω με την καινούργια ρομ. Αρκετά άνοδο θερμοκρασιας στο ρυζακι χωρις να κανω τιποτα π. Χ παιξω κανενα παιχνίδι και μονο που κανω περιηγηση στο δίκτυο σηκώνει θερμοκρασία συν ρουφαει μπαταρια αρκετη αλλα θα του δωσω 3ημερες να σταθεροποιηθει.
-
Μου ηρθε εμαιλ για να κατεβασω την καινούργια εκδοση ψαχνει για mirors πως το λενε αλλα βγαζει error
-
Mi pad 2 απο που;
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια. Εδω και καιρο σκέφτομαι να παρω ενα ταμπλετακι στις διακοπες χρειάζεται ειναι η αλήθεια. Ψάχνοντας κατέληξα στο καινουργιο mi pad 2 σε σύγκριση με το Samsung t561. Υστερεί το mi pad2 σε διάσταση οθόνης 7,9 με 9,6 νομίζω εχει το Samsung αλλα στα υπόλοιπα νομίζω το mi pad 2ειναι κλασεις ανωτερο Τωρα ερώτηση όσοι το έχετε απο ποιοτητα κατασκευής πως φαίνεται; είστε ευχαριστημενοι; και βρε παιδια κανενα καλο αξιόπιστο μαγαζι εχετε να μου πείτε; κινεζομαγαζο βλεπω πολυ το aliexpres …
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Πάρε το mi max με την οθονη 6+ και θα έχεις και tablet και τηλέφωνο. ” Ακριβο ειναι εξάλλου δεν θελω να ειναι ταμπλετ και κινητο ολόκληρο κουμουτσα χεχε. Κοιταξα το mi pad 2 καλο φαίνεται για κανενα 200ευρω θελω να δωσω όχι παραπανω. Τωρα δεν ξερω θα το συγκρινω αμα ειναι καλο το mi pad 2 σε σχεση με το Samsung που ειδα στο πλαισιο και παιζει στα ιδια λεφτα.
-
Καλησπερα. Μια χαρα και η καινουργια αναβάθμιση ολα καλα στο αρχαιο ρυζακι. Βρε μπος να κανω μια ερωτηση; το κακομοιρο θα παρει καμια αναβαθμιση στην εκδοση android; ξενερωσα εχθες βγηκε στο playstore το καινουργιο csr racing 2 παω να το κατεβάσω και μου εγραψε δεν είναι συμβατο με την έκδοση Android που εχω κλαψ. Κατι αλλο βρε παιδια καποιος να μου προτινει κανενα καλο ταμπλετ ποιο πολυ το θελω για τις διακοπες να κατεβαζω και να βλεπω καμια ταινια συμφερει να το παρω απο κινεζομαγαζο και απο π…
-
ωραια βγηκε και για το δικο μου κατεβαζω και ενημερωνω
-
μια χαρα στο ρυζακι παιδια ουτε ενα προβλημα αυτα ειναι μπραβο σας.
-
μαγειρα θα καει το φαγητο χεχε το ρυζακι ποτε θα το εχουμε ετοιμο?
-
παιδια μολις βγει για το ρυζακι για πρωτη φορα v8 θελει factory reset? entit τελικα χρειαζετε για την πρωτη φορα μαλιστα
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone καλη επιτυχια παιδια και ποιο πολυ σε εμενα γιατι πιστευω εγω πρεπει να το κερδισω εχω το ποιο παλιο κινητο απο εσας το ρυζακι.