Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mparaxir: “ξερω αυτο που θα πω ειναι δουλεια παραπανω για εσας.θα ηταν ευκολο καπως να ενσωματωσετε το fix που ειναι για την καμερα ωστε να μην μπαινουμε αυτοι οι λιγοι που εχουμε μεινει με το αρχαιο ρυζακι καθε φορα που φλασαρουμε μια ρομ,να φλασαρουμε και το fix που ειναι για την καμερα,ξερετε που δεν αναγνωριζει την sd card συν κατι αλλα που εχει το fix αλλα δεν θυμαμε να τα αναφερω. ” Δεν χρειάζεται να βάζετε κανένα camera fix! Μόλις περάσετε την ROM, θα …
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από xnikos: “στο πρώτο hongmi-redmi με την GTV_6.5.19 modded -και μετά από τόσες modded που έχω βάλει- για πρώτη φορά δεν λειτουργεί ο proximity αλλά κι ο light sensor.Ούτε κι από engineer mode γίνεται τίποτα. Είναι στα υπ' όψιν? ” Το ξαναφτιάξαμε από την αρχή γιατί ήταν απαρχαιωμένο πια και απο δω και πέρα θα είναι πάντα επικαιροποιημένο Δοκιμάστηκε με την ενσωματωμένη εφαρμογή Κάμερας, Αρχεία, ES Explorer κλπ και δουλεύει σωστά. Επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα με p…
-
μια χαρα η νεα ρομ και στο αρχαιο ρυζακι να ειστε καλα παιδια
-
Καλημέρα. Εχω μια απορια που στην ουσια είναι πρόβλημα, δεν ξερω αμα ειναι θεμα ρομ, η του κινητου μου, η του δικτύου το δικο μου η του φιλου μου. Εδώ και παρα πολύ καιρο μου έρχεται μα συνέχεια μπορει και 14 φορες την ημερα ενα συγκεκριμένο μυνημα ενος φιλου μου. Μου εχει στηλει και αλλα μυνηματα χωρις αυτα να μου έρχονται συνεχεια, μονο το συγκεκριμένο μυνημα. Αναγκάστηκα και του εκανα φραγη στα μυνηματα του, αλλα και παλι το κεντρο ασφαλειας μου βγαζει σαν ειδοποίηση οτι μπλοκαρε τοσα μυνηματ…
-
πιστευω αυτη η ρομ ειναι ποιο αργη οσο αφορα για το ρυζακι,ψιλοκολαει καμια φορα συν που κατεβαινει η μπαταρια λιγο ποιο γηργορα. το δικαιωμα να δινεις ρουτ και σε αυτην την ρομ δεν υπαρχει και εβαλα το supersu. κατα αλλα ενα ευχαριστω στα παιδια για την δουλεια που κανουν
-
εγω παντος με την νεα ρομ βαρυνε αρκετα το ρυζακι και ειδα περισοτερη καταναλωση στη ραμ
-
μια χαρα και στο αρχαιο ρυζακι.ευχαριστω παιδια για αλλη μια φορα για την δουλεια που κανετε
-
ολα καλα και στο ρυζακι.να ειστε καλα παιδια. σας ευχομε καλο πασχα καλη ανασταση υγεια πανω απο ολα,σε ολοκληρο το κοσμο περισοτερη ανθρωπια γιατι δυστηχως εχει μεινει λιγη.
-
Παράθεση από dbeast: “Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Μια βοήθεια θα ήθελα από όποιον μπορεί να βοηθήσει. Αφού εγκατέστησα την τελευταία ROM κατά λαθος απεγκατέστησα το HP print service. Το κατέβασα εκ νεου απο το Google Play. Μετα την εγκατάσταση με παραπέμπει στις υπηρεσίες εκτύπωσης για να το ενεργοποιήσω αλλά δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ” ωραια και γιατι δεν ξαναφλασαρεις την ρομ?μπορει να εμφανιστει το μαμα hp print service
-
μια χαρα και στο ρυζακι που εχει αναστηθει τον τελευταιο καιρο με τις ρομ.ευχαριστω την ομαδα για τον κοπο τους και φυσικα τον χρονο τους που ξερω απαιτει παρα πολυ χρονο. να ειστε καλα παιδια.
-
μια χαρα μεχρι στιγμης νεα ρομ και θα ελεγα επιτελους ελλατωθηκε η υπερθεμανση στο κινητο στο ελαχιστο. γιατι στην ποιο προηγουμενες ρομ το κινητο αναβε κυριολεκτικα με αποτελεσμα να κολαει. αλλα με την σημερινη ρομ και με την προηγουμενη που ξαναρχισανε τα παιδια να δινουν ρομ στο ρυζακι ελλατωθηκε η υπερθεμανση
-
δεν ξερω τι λετε παιδια με την νεα ρομ οσο αφορα για την μπαταρια,αλλα ειλικρινα επειδη δεν ξερω ειχε καιρο το ρυζακι να παρει ρομ μιας που ειχε σταματησει η υποστηριξη και τωρα ξαναρχισε,το ρυζακι αναστηθηκε κυριολεκτικα παιδια και η μπαταρια μια χαρα κραταει παρα πολυ σε σχεση με την πολυκαιρισμενη ρομ τοσο καιρο που εφευγε το τελευταιο καιρο σαν νερο. μπραβο παιδια αναστηθηκε το κινητο μου ξανα να ειστε καλα.
-
με την καινουργια ρομ που περαστηκε στο ρυζακι το κινητο δεν αναγνωριζετε απο τον υπολογιστη οταν το συνδεεω με usb. ειναι ενεργοποιημενο στο κινητο το συσκευη πολυμεσων mtp.entit εφτιαξε με μια επανεκινηση του υπολογιστη και του κινητου.αχ μηχανηματα του διαβολου αχαχα
-
ευχαριστουμε μπος να εισαι καλα. πηρε ανασα το ρυζακι,μονο μια παρατηρηση εχετε βαλει για recovery παλια εκδοση την 2.5.0 ενταξει εγω περασα απο πανω την 2.8.0.αλλη ερωτηση μιας που ειχαμε μεινει πολυ πισω εμεις σε ρομ το dolby χρειαζετε καμια ρυθμιση?η το αφηνουμε ετσι οπως ειναι?υπαρχει κανενας οδηγος στο φορουμ για ρυθμιση του dolby?
-
σας ζηλευω βρε μαγκες που κανετε αναβαθμισεις στα κινητα σας μπραβο.μακαρι τα παιδια να βρουν λιγο χρονο μπας και μας δωσουν καμια αναβαθμιση στο ρυζακι να παρει καμια ανασα γιατι τον τελευταιο καιρο δεν μας τα λεει καλα.τουλαχιστον και αυτοι οι κινεζοι να βγαζανε μια τελευταια stable v7.1 να βαλουμε μια τετοια να τελειωνουμε. διοτι χρημα για καινουργιο κινητο δεν παιζει,ελπιζαμε στην κληρωση αλλα κουβα πιασαμε αχαχα
-
σας ζηλευω βρε μαγκες που αναβαθμιζετε το κινητο σας αυτα ειναι.μακαρι τα παιδια αμα βρουν ποτε χρονο μπας και δωσουν στο ρυζακι καμια ανβαθμιση γιατι τωρα τελευταια δεν μας τα λεει καλα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geo221: “Στο Mi3, το swiftkey από την προηγούμενη Rom έως και σ΄αυτήν τώρα , δεν ενεργοποιείται μόνιμα. Δηλαδή, όταν επιλέξεις το swiftkey λειτουργεί και είναι ενεργοποιημένο κανονικά, όταν όμως γίνει retard χάνεται ως μόνιμα επιλεγμένο και έχει ενεργοποιημένο το πληκτρολόγιο της Google.!!! ” Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη => Ανοίγουμε τον διακόπτη στο Πληκτρολόγιο Swiftkey Beta ” μπος και να το κανεις αυτο παλι δεν δουλευει
-
Παράθεση από Nelias: “Μόλις τώρα διαπίστωσα ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί το downloading εφαρμογών από το play store. Σταματάει στο 87%. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ? ” στο ρυζακι μου με την τελευταια ρομ που ειχε βγει γιατι σταματησε η αναβαθμιση πλεον.μου κανει το ιδιο που λες,δωστου λιγο χρονο καποια στιγμη θα κατεβει η εφαρμογη,αλλα οντος θα ηθελα μια απαντηση απο τα μαστορια εδω τι μπορει να συμβαινει?γιατι δοκιμασα και εβαλα παλιοτερη ρομ και δεν το εκανε κατεβαινε αμεσως απο το play…
-
καλο θα ηταν να χαλαρωσουμε λιγο διοτι ετσι προκαλουμε αγχος στον admin μας ενταξει θα παρετε καποια στιγμη καινουργια ρομ.