Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ευχομε σε ολους καλη επιτυχια και ποιο πολυ σε εμενα,με το ρυζακι εχω μεινει ο κακομοιρης καιρος να αλλαξω κινητο XIAOMI MI 4S Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz Hexa Core 5.0 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Παράθεση από VasKap1: “ Σε ευχαριστώ παρά πολύ ρε φιλέ αλλά δεν το πολύ κατέχω γι αυτό ρωταω. Συγνώμη αν κουραζω κάποιους αλλά προσπαθώ να μάθω . δηλαδη θα βλεπω το κινητό και δίπλα το link που είναι για download αν είναι ίδιο με την rom που έχω εγκατεστημένη. Δηλαδη αυτό στην προκειμένη περίπτωση xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.1.3.0.zip ” μην ανισυχεις δεν κουραζεις κανενα γιαυτο ειμαστε εδω,εξαλου με τον καιρο θα μαθεις σιγα σιγα οπως μαθαμε ολοι μας. οπως τα λες σωστα πας και βλεπε…
-
Παράθεση από VasKap1: “καλημερα σε ολους !!!!! Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί υπερβολικά ..... Μια βοήθεια σας παρακαλώ πολύ. Έχω το redmi note2 32gb και έχω την ελληνική rom και πρόσφατα έχει κανένα μήνα το έκανα ενημέρωση και τώρα έχω την: GTV7.1 stable 7.1.3.0 . είναι τελευταία ανανεωμένη ή δεν έχει βγει ακόμα κάποια ποιο καινούρια ...?? ” Γιατι μπερδευεσε; κοιτα την σελιδα την πρώτη με τις stable rom βαση του κινητου σου εχεις την τελευταία stable rom δεν εχει βγει κατι ποιο καινούργια. Απλα τα πρ…
-
για το ρυζακι τελος ε; ουτε stable δεν βγαλανε κριμα. Θα μπορούσαν να βγαλουν οι Κινέζοι μια stable και μετα τελος
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mparaxir: “ε εχω μεινει λιγο πισω Nandroid?απο το twpr recovery εχω κρατησει το back up ” Για το ίδιο πράγμα μιλάμε αφου είναι backup απο το twrp ” μαλιστα χιχι να κανω κανενα wipe πριν το restore?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mparaxir: “Το restore θα γινει απο την recovery που ειχα κρατήσει back up ” Αν το κάνεις απο Nandroid δεν θα έχεις κανένα προβλημα. Προχώρα άφοβαΠαράθεση από yansta: “Επισυναψα και μια αναφορα αν εχει καποιος ορεξη να τη δει. ” Σβησε όλες τις (bluetooth) συσκευές που είναι ήδη δηλωμένες μέσα και θα είσαι οκ. Μάλλον πρέπει να έχεις κάποια που δεν χρησιμοποιείς και σου κάνει το προβλημα. Αλλα δεν φαινεται πια μπορει να ειναι. ” ε εχω μεινει λιγο πισω Nandroid?απο …
-
Παιδια επειδη δεν θυμάμαι αμα θελω να παω δυο εκδόσεις πίσω μονο wipe chase davlik δεν κανουμε μόνο; θέλω να κανω restore σε μια έκδοση που ηταν πολυ καλη για το κινητο μου. Επειδη πλεον σταματησε η υποστήριξη αναβάθμισης για το συγκεκριμένο κινητό θα βγαζουν τα παιδιά μονο αμα χρειάζεται. Το restore θα γινει απο την recovery που ειχα κρατήσει back up
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από mparaxir: “Οι vip πηρατε ρομ; αμα πηρατε; εγω για να μην πηρα τελος το ρυζακι δεν πειράζει. ” Οι rom βγαίνουν και διανέμονται στους vip σιγά-σιγά. Πχ, έχω πάρει για το Mi3 και το Note Pro, αλλά για το Note 4G ακόμα δεν είναι έτοιμη και δεν μου έχει σταλθεί. Λίγη υπομονή, όλοι οι vip θα παραλάβουν. ” καλα εγω παιζει να μην παρω και καθολου γιατι πλεον το κινητο ειναι παλιο το ρυζακι εξαλλου το ειχε πει και ο miui-art οτι σταματει την αναβαθμιση λογου χρονου κ…
-
Οι vip πηρατε ρομ; αμα πηρατε; εγω για να μην πηρα τελος το ρυζακι δεν πειράζει.
-
Καλα εκανες και το διευκρινησες γιατι τωρα τελευταια μερικα μελη εχουν την ταση να παρεξηγιουνται και να λενε διαφορα μου θυμιζει ενα διπλανο φορουμ το insomnia. Οτι λεμε. Αφορα τους. Κινεζουν και οχι την ομαδα εδω. Ξερουμε ποσο τα παιδια προσφερουν εδω και την δουλειά που κάνουν και ποσο πολεμο δέχονται απο τους εξω
-
το ρυζακι δυστηχως δεν ειναι μεσα παει το εγκαταλειψανε κριμα γιατι αμα βγαζανε stable 7.2 θα την εβαζα και τελος,αφου και τα παιδια εδω σταματανε λογου χρονου και κατανοητο αυτο την υποστηριξη
-
καλη επιτυχια σε ολους
-
Παράθεση από mass22: “Παράθεση από mparaxir: “Εχω παρατητησει με τις δυο τελευταίες ρομ υπαρχει θεμα με την αποστολη μυνηματων αργεί απελπιστικά να στηλει μυνημα. Εκτός βέβαια αμα φταιει η wind εχει κανενα θεμα τελευταία με το δυκτιο της ” Δεν είσαι ο μόνος.. Αργεί πάρα πάρα πολύ! ” αρα τι?απο ρομ?η εχεις και εσυ δυκτιο wind?
-
Εχω παρατητησει με τις δυο τελευταίες ρομ υπαρχει θεμα με την αποστολη μυνηματων αργεί απελπιστικά να στηλει μυνημα. Εκτός βέβαια αμα φταιει η wind εχει κανενα θεμα τελευταία με το δυκτιο της
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Οχι ρε παιδιά τελευταία rom δεν μας λυπάστε ; , θα μας κάνετε να αγοράσουμε καινούριο ” ναι βρε παιδια γιατι?ξερω λογου χρονου.δηλαδη για το ρυζακι δεν θα μπορουμε να βρουμε ρομ?τουλαχιστον οχι την ελληνικη αλλα την ευρωπαικη?η γενικα σταματανε οι dev την υποστηριξη στο ρυζακι?
-
Παράθεση από pechr: “Δεν θέλει αγγλικά το bugtraker. Όλες οι αναφορές στα ελληνικά γίνονται σου παραθέτω μια δική μου εδώ. Δεν ξέρω στο λεξιλόγιο σου τι σημαίνει καφενειακό επίπεδο αλλά στο δικό μου δεν είναι μία ένοχη και προσβλητική λέξη. Η διαφορά ειναι ότι εκεί μπαίνει πιο ταξινομημενα συνηθως με φωτογραφικο υλκο με περισσοτερες λεπτομερειες καταγράφεται με σειρά. Στο τοπικ εδώ γινεται συζητηση απλα... οπως θα συζητουσες με εναν φιλο σου εξω.. Μην ξεχνάς ότι εσύ ειπες οτι σε γράφουν κανονικο…
-
Παράθεση από pechr: “συνηθως αν ένας έχει ενα περιστατικό το αναφέρει εδώ. Αν το επιβεβαιωσει και κανενας αλλος τότε καποιος απο τους δύο πρεπει να το βάλει στο bugtracker. Το bugtracker ειναι το πρωτοκολο αναφοράς. Σε αυτό το τοπικ συνηθως γινονται αναφορές καφενειακού επιπεδου. Ριξε μια ματια στο bugtracker και θα καταλαβεις ” το bugtracker χρειαζετε αγγλικα πραγμα που δεν την κατεχω τοσο καλη την αγγλικη γλωσσα. οσο για το ποιο κατω που αναφερεις ειναι κριμα και υποβαθμιζεις το φορουμ με αυτο…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από mparaxir: “Γιαυτο εβαλα και developer rom για να λεμε τις αποψεις μας για να τους βελτιωσουμε με τις αποψεις μας, αλλα οτι και να λεμε μας γραφουν κανονικότατα. ” Πρώτα από όλα τα bugs τα αναφέρουμε στην καρτέλα bugtracker.Εκεί βλέπουμε πρώτα αν έχει ηδη αναφερθεί από κάποιον άλλον. Αν έχει αναφερθεί τότε μπορείς να συμπληρώσεις την καρτέλα αναφοράς με το δικό σου περιστατικό. Αν δεν έχει αναφερθεί το αναφέρεις... και σύντομα θα το δοκιμάσουν και θα δεις την ένδ…