Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από aoritis: “Εμείς με το Hongmi 1 τι θα κάνουμε? Πως θα την εγκαταστήσω τη ρομ? Προσπάθησα από TWRP αλλά FAILED. Hongmi 1 ” το ρυζακι εχεις?η το 1s αμα εχεις το ρυζακι δεν ξανακατεβαζεις την ρομ μπας και δεν κατεβηκε ολοκληρη?εγω παντος που βαζω την moded εκδοση μια χαρα εγκατασταση εκανα μεσω του twrp
-
ε λογικα ηδη θα ειναι σχεδον έτοιμες οι πρώτοι που θα τις παρουν θα ειναι οι vip
-
Παράθεση από sv7bzf: “Redmi 1 MTK WCDMA modded .Μετα απο δυο φορές εγκατάσταση τίποτα .......Γιατί ; Γυρνώ σε Europe δεν έχω άλλη υπομονή. Ευχαριστώ ” εγω παντος δεν ειχα θεμα κανονικα εγινε η εγκατασταση μεσω recovery
-
προς κατοχους ποιον παλιων συσκευων.λοιπον εδω και καιρο το ρυζακι μου μου ειχε σπασει τα νευρα και καταναλωση μπαταριας πολυ και στα παιχνιδια κολαγε. νομιζα ηταν οι ρομ δεν σηκωνε πλεον. εχθες εκατσα μιση μερα να ασχοληθω,εκανα φορματ στο κινητο καθαρη εγκατασταση,το κινητο πηρε ξανα ζωη αναστηθηκε η μπαταρια σπερνει το εχω ζορισει δεν κατεβαινει με τιποτα η καταναλωση ειναι σουπερ λεμε. οποτε εγω κατα την δικια μου γνωμη το συνιστω σε κινητα που εχουν κλεισει δυο χρονια οπως το ρυζακι μου να …
-
δεν ντρεποντε λιγο τους εχουμε κανει μαγκες με τις αγορες μας δεν τους ηξερε ουτε η μανα τους και εξηγιουντε ετσι?απαραδεχτοι
-
Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από mparaxir: “εντιτ για να μην κανω καμια πατατια που ειπα θα κανω wipe στο κινητό factory reset. η recovery twpr στα advanced εχει davlik chase, chase, data, system, security android, internal sd cart, external sd cart. τα κανω ολα παιδιά εκτός την external sd cart. ” Για Factory Reset κάνεις davlik cache, cache, και data ” α δεν κανω τα υπολοιπα?χμ μαλιστα ξερεις τι θελω να κανω σαν καινουργιο το κινητο κατι σαν φορματ
-
εντιτ για να μην κανω καμια πατατια που ειπα θα κανω wipe στο κινητό factory reset. η recovery twpr στα advanced εχει davlik chase, chase, data, system, security android, internal sd cart, external sd cart. τα κανω ολα παιδιά εκτός την external sd cart.
-
οι δυο τελευταίες ρομ δεν κάθονται καλα στο ρυζακι. δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει το κινητό δυο χρόνια τωρα εχει φτασει στο οριο του;οι συνεχόμενες αναβαθμίσεις; το βλεπω το σκ να κάθομαι αφου κατεβει η ρομ σημερα, να κανω κανενα factory reset να τα σβηνω ολα απο το κινητο εκτος απο την sd κάρτα,μπας και παρει τα πανω του το κινητο του δωθει ξανα ζωή.
-
Παράθεση από loumbas: “Καλησπέρα και από εμένα, έχω Redmi Note 2 με την Ελληνική 5.12.31 αλλά δεν μου κάνει λήψη από τον Updater της συσκευής. Έχουμε καμιά λύση στο θέμα; Επίσης ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που την περάσω χειροκίνητα χρειάζεται να κάνω Wipe Data & Cache ή αν κάνω μόνο το Cache & Dalvik θα είμαι ΟΚ? ” μα φιλε μου εχει καταργηθει να κανεις ληψη απο τον updater το λεγομενο ota κανεις μεσω recovery εγκατασταση φλασαρισμα δηλαδη η μεσω απο τον μαμα την αναβαθμιση. ληψη κανεις μονο με…
-
στο ρυζακι οπως και η προηγουμενη ρομ οπως και αυτη εχει μια υπερθεμασνη θερμοκρασιας με συνεπεια μετα απο 45 λεπτα σε παιχνιδι κολαει το συμπαν.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mparaxir: “εχει μπουκωσει ο σερβερ ολοι κατεβαζουν τις νεες ρομ πρωτη φορα κατεβαζω με τοσο αργη ταχυτητα.το καλο πραγμα αργει να ερθει ” Δεν είναι ότι έχει μπουκώσει ο Server καθώς έχουμε 1Gbit Connection αλλά ότι τις τελευταίες 2 μέρες μας έχουν μουρλάνει στις επιθέσεις DDOS... ” δηλαδη μπος τι ειναι τα ddos?εχω μεινει λιγο πισω στους τεχνολογικους ορους?χακερ κανουν ζημια στην ιστοσελιδα?
-
εχει μπουκωσει ο σερβερ ολοι κατεβαζουν τις νεες ρομ πρωτη φορα κατεβαζω με τοσο αργη ταχυτητα.το καλο πραγμα αργει να ερθει
-
αντε βρε παιδια να βγει και για εμας οι ρομ τους οχι μη προνομιουχους
-
Παράθεση από johnjor: “Χρονια Πολλα Καλη Χρονια σε ολους με Υγεια.........Κερδισαμε και στην ψηφοφορια....ασχετα αν δεν το δεχονται....(αληθεια τι γινεται με το θεμα;) ” θα εχουμε παιδια καινουργια ρομ σημερα?η μπα λογου που βγαλανε σε stable v7.1 θα αργησουν για developer
-
το ρυζακι?παλι στο κλασιμο το εχουν.οχι οτι με ενδιαφερει φοραω developer αλλα ουτε καν stable v7 δεν ειχαν βγαλει ποσο μαλιστα 7.1
-
εγω ψηφισα παντος. το ιδιο username χρησιμοποιω στο ξενο σαιτ και εδω.
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από mparaxir: “μια απο τα ιδια και εγω το γυρισα σε προηγουμενη ρομ.ελεος με την μπαταρια ρουφηχτρα σκετη ηταν αυτη η ρομ. δεν μπορω να καταλαβω οι κινεζοι δεν μπορουν να βρουν ακρη με το θεμα μπαταριας? ” Ξανά έκανα wipe και με κάποιον μαγικό τροπο δούλεψε κανονικά τώρα ” οσο αφορα για την μπαταρια?η για την αναπαραγωγη βιντεο?ριξαμε και την ψηφο μας στο ξενο φορουμ,παμε ρε ελλαδαρα
-
μια απο τα ιδια και εγω το γυρισα σε προηγουμενη ρομ.ελεος με την μπαταρια ρουφηχτρα σκετη ηταν αυτη η ρομ. δεν μπορω να καταλαβω οι κινεζοι δεν μπορουν να βρουν ακρη με το θεμα μπαταριας?
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Δεν ξέρω εαν το έγραψε και κανένας άλλος αλλα στο hongmi υπάρχει σοβαρό θέμα με την αναπαραγωγή βίντεο απο οπου και να ειναι , ξεκιναει το βιντεο κολαει για λιγο η εικονα και ο ηχος παιζει κανονικα απο πίσω με αποτέλεσμα να μην ειναι συγχρονισμένα ήχος ,εικόνα .Το κάνει με όλα ειτε ειναι facebook,instagram ,browser κτλ ” Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Δεν ξέρω εαν το έγραψε και κανένας άλλος αλλα στο hongmi υπάρχει σοβαρό θέμα μ…
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Δεν ξέρω εαν το έγραψε και κανένας άλλος αλλα στο hongmi υπάρχει σοβαρό θέμα με την αναπαραγωγή βίντεο απο οπου και να ειναι , ξεκιναει το βιντεο κολαει για λιγο η εικονα και ο ηχος παιζει κανονικα απο πίσω με αποτέλεσμα να μην ειναι συγχρονισμένα ήχος ,εικόνα .Το κάνει με όλα ειτε ειναι facebook,instagram ,browser κτλ ” επιβεβαιωνω και εγω κολαει η αναπαραγωγη βιντεο εχει προβλημα.