Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
μεχρι στιγμης ολα καλα με το ρυζακι και την νεα ρομ
-
να υποθεσω για το ρυζακι θα βγει και η moded εκδοση ε?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mparaxir: “ελπιζω για το ρυζακι να βγει γιατι βλεπω δεν γραφει αναμονη αλλα ανακληση ” Στο hongmi υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα Partitions και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε με τον dnomikos.Έφτασε το Partition του System στα όριά του και είναι δύσκολο να περάσει τις μεταφράσεις χωρίς αναδιοργάνωση όλων των εφαρμογών που περιέχει. ” οποτε ουτε σημερα καινουργια ρομ για το ρυζακι?δηλαδη εφτασε το ρυζακι στο οριο του πλεον?
-
ελπιζω για το ρυζακι να βγει γιατι βλεπω δεν γραφει αναμονη αλλα ανακληση
-
Παράθεση από pangio2: “παντως για τους κατοχους του Hongmi 1 καλό είναι α μη προσπαθησουν αναβάθμιση. Εγω είμαι ήδη χωρίς τηλ και δε ξερω πως θα το επαναφέρω. ” αμα ειχες κρατησει backup μεσω recovery,απλα κλεινεις το τηλεφωνο μπαινεις σε recovery και κανεις restore,ετσι εκανα και εγω γιατι επαθα αυτο που επαθες και εσυ. αμα δεν εχεις backup κανε αυτο που λεει ο φιλος ποιο πανω
-
δυστηχως ουτε παλι φλασαρατε η ρομ η moded βγαζει failed.απο recovery εγω παντα φλασαρω και οχι απο miui updater
-
θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον θαναση gr macedon. δεν ξερω τι εγινε με το κινητο της γυναικας μου περασα την τελευταια stable και πηγανε στραβα,με την βοηθεια του θαναση καναμε wipe σε ολλα και περασαμε developer την παντοφλα την εφαγα παντος,γυναικες τι καταλαβαινουν χιχι.
-
το γραφω και εδω γιατι ποιο πολυ το κοιτατε. ερωτηση για της γυναικας μου το κινητο redmi 2 με τα 2 giga θα παρει καμια recovery twpr?γιατι η μαμα recovery με δυσκολευει.εντιτ περασα στης γυναικας την καινουργια stable αναβαθμιση εχει κολησει αρκετη ωρα στο mui και φορτωνει,ωχ ελπιζω να μην εχω βραδιατικα τιποτα τρεχαματα παιδια εχει κολησει δεν μπαινει συνεχεια δειχνει οτι φορτωνει
-
ερωτηση για της γυναικας μου το κινητο redmi 2 με τα 2 giga θα παρει καμια recovery twpr?γιατι η μαμα recovery με δυσκολευει.εντιτ περασα στης γυναικας την καινουργια stable αναβαθμιση εχει κολησει αρκετη ωρα στο mui και φορτωνει,ωχ ελπιζω να μην εχω βραδιατικα τιποτα τρεχαματα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Σε λίγο θα βγούν και μερικές νέες Stable ROMs, και μία από αυτές θα είναι και για το Mi-4C... ” για το ρυζακι ακομα δεν εχει βγει stable v7 το ξεχασανε?οχι οτι με νοιαζει πολυ γιατι φοραω developer αλλα ποιο πολυ πληροφοριακα
-
στο ρυζακι εξαφανιστηκε το security ξερετε εκει που πας και εχει για την μπαταρια για καθαρισμο και παει λεγοντας
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mparaxir: “και το fat 32 για ποιο λογο το κανουμε?β ” Εκει γραφονται κάποιες πληροφορίες αυτόματα για να έχεις προσβαση και χρήση του ext4.Δεν χρειάζεται να κανεις τίποτα απο την αρχή, βασικά αφου δουλεύει μην το πειραξεις.Απλα απαντησα στην απορια σου γενικα.. ” ναι δεν τον πειραζω να εισαι καλα.εμπλουτιστικα με ακομα γνωση και παλι σε ευχαριστω
-
δεν ξερω αλλα αυτη η ρομ οσο αφορα για το ρυζακι δεν εχει κατσει καλα. δεν μπορω να πω οτι βελτιωθηκε.το κινητο λαγκαρει στα παιχνιδια κολαει συνεχως.αναγκαστικα και εκανα clear chase davlik μπας και δω καμια βελτιωση τιποτα. ξαναπερασα την ρομ απο πανω παλι μπας και δεν ειχε περαστει καλα παλι τιποτα. η μπαταρια σε φευγει νερο σε σχεση με την προηγουμενη ρομ που ηταν απιστευτα οικονομικη. εχω παρατηρησει και κατι αλλο.δεν ξερω αμα εχει να κανει με την ρομ η με το δυκτιο μου wind,παντος μετα απο…
-
καλημερες μια ερωτηση που πιατευω ειναι σχετικά με το θρεντ εδω. στα παιχνιδια η στις εφαρμογές συνήθως οταν ψιλοκολανε φταιει το κινητο; η εσωτερική καρτα sd θελει ποιο γρήγορη class 10; εγω ειχα παρει μια 32γιγα απο το minideal δεν γραφει τι class το μονο που γραφει πανω ενα I. σκέφτομαι να παρω μια καρτα απο το my memory μια κάρτα class 10 ultimate που εχει ταχυτητα 80 κατι. φοβαμε μην την παρω τσαμπα ομως και ειναι θεμα κινητού η ρομ και λαγκαρει στα παιχνιδια καμια φορα
-
Παράθεση από Makis Man: “Παράθεση από sothatz: “Παράθεση από Makis Man: “προβλημα σρην καμερα, ζηταει να βαλω SD για να την χρησιμοποιησω. Εχω ηδη SD η οποια χρησιμοποιειται κανονικα απο αλλες εφαρμογες.(redmi 1) ” δοκίμασες να κάνεις καθαρισμό cache της εφαρμογής μήπως & συνέλθει; ” Παράθεση από sothatz: “Παράθεση από Makis Man: “προβλημα σρην καμερα, ζηταει να βαλω SD για να την χρησιμοποιησω. Εχω ηδη SD η οποια χρησιμοποιειται κανονικα απο αλλες εφαρμογες.(redmi 1) ” δοκίμασες να κάνεις καθαρ…
-
Παράθεση από Kserw: “Βγήκε οδηγος για το revolut , τον παραθετω οπως ειναι με απλο λινκ. Δεν το κανω για διαφημιση του αλλου σαιτ, δεν ειμαι καν μελος. Αν καποιος θελει να τον τροποποιησει η να τον φτιαξει στα μετρα μας ευχαριστως. Revolut: Οδηγός επιβίωσης - Internet - Insomnia.gr ” αυτο τι λεει ειναι αξιοπιστο?