Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
καλημερα παιδια.ερωτηση επειδη εχω ξεχασει. τα wipe chase davlik τα κανουμε πριν βαλουμε την καινουργια ρομ?η μετα?λεω να κανω μετα απο ποσο καιρο κανενα τετοιο
-
σημερα μου ηρθε στα χερια μου το redmi 2 με τα 2giga το δωρο που εκανα στην γυναικα μου. λοιπον με προβληαμτισαν δυο πραγματα ενω ξερω απο εξω τους οδηγους την ελληνικη ρομ δεν την καταφερα μεσω recovery οπως κανω στο ρυζακι μου να κανω την αναβαθμιση. η αναβαθμιση εγινε μεσω του updater δευτερο παρολου που τις εβαλα stable εκδοση v6 αυτη γραφει οτι ειναι developer,γιατι αραγες?λαθος στην μεταφραση? κατα αλλα μια χαρα κοιτα που η γυναικα εχει καλυτερο κινητο απο εμενα χιχιχι
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Στο Redmi 2 2GB δεν έχουμε βάλει άλλο Reocvery και έχει το Deafult της Xiaomi.” αρα με το μαμα recovery θα κανω την δουλεια να περασω την ελληνικη ρομ κτλ
-
ερωτηση αυριο στα χερια μου θα ερθει το redmi 2 με τα 2 giga η εκδοση. δωρο στην γυναικα μου.ψαχνω το φορουμ αλλα δεν εχει γραψει κατι καποιος κατι σχετικο τι recovery φοραει?λογικα την μαμα.τι recovery μπορει να παρει το twpr και ποια εκδοση σαν αυτη που φοραει το ρυζακι μου?
-
Παράθεση από sideris20250: “καλημερα μολις εβαλα την 5.9.1 και ακομη δεν μπηκε η ρομ βλεπω παλι να ζεστενετες το τηλεφωνο αλλα εχει καλυτερη διαχηριση της ρομ απο οτι η 5,8,27 που πρωτη φορα ενιωσα να σερνετε το τηλεφωνο μετα απο 1,5 χρονο στο xiaomi redmi note 1w” ναι θα συμφωνισω μαζι σου ειναι λιγο χαλια η ρομ.αφου παιξεις λιγο παιχνιδι κολαει το συμπαν.
-
ασχετη ερωτηση βρε παιδια θυμηστε μου πως λεγετε το σαιτ το αγγλικο με τις sd card?που εχει καλες τιμες.entit to βρηκα
-
τι κινητο να παρω?
ΜήνυμαΠαράθεση από jp7rgv: “Παράθεση από iAmLiakos: “Minideal + Vickmall πολύ αξιόπιστα για μένα και πολύ καλές τιμές. Παρήγγειλα ένα απο vickmall στις 27 και χτες έφτασε Ελλάδα με singapore post. Λογικά δευτέρα-τρίτη θα το έχω στα χέρια μου. Αν βιάζεσαι μπορείς να πάρεις απο κάποιο μαγαζί με ευρωπαική αποθήκη.” Τυχερέ, σε ζηλεύω, εγώ παρήγγειλα από vickmall με sg post 26/8 και απο 2/9 μου γράφει dispatched to overseas!!! Από ποιο site τσεκάρεις το tracking? +1 για vickmall μέχρι και φωτό του κινητού …
-
τι κινητο να παρω?
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από iAmLiakos: “Έχουν μικροδιαφορές στις μπάντες των δικτύων αλλά σε εμάς παίζουν όλα. Είναι το Απλό και το Pro/Enhanced. Το απλό το έχει στα 95 ευρώ και το pro στα 125 περίπου.” ποιο προτινεις ξερω σου ριχνω το μπαλακι αλλα,και εφοσον θα τις παρω xiaomi θα τις το αναβαθμιζω ποιο ειναι το ποιο ευκολο φορανει και τα δυο twpr recovery?δεν θυμαμε και απο θηκες τι προτινεις?” Κοίτα αν μπορείς οικονομικά πήγαινε για το pro στα 125. Για το TWRP…
-
τι κινητο να παρω?
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Έχουν μικροδιαφορές στις μπάντες των δικτύων αλλά σε εμάς παίζουν όλα. Είναι το Απλό και το Pro/Enhanced. Το απλό το έχει στα 95 ευρώ και το pro στα 125 περίπου.” ποιο προτινεις ξερω σου ριχνω το μπαλακι αλλα,και εφοσον θα τις παρω xiaomi θα τις το αναβαθμιζω ποιο ειναι το ποιο ευκολο φορανει και τα δυο twpr recovery?δεν θυμαμε και απο θηκες τι προτινεις?
-
τι κινητο να παρω?
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Minideal + Vickmall πολύ αξιόπιστα για μένα και πολύ καλές τιμές. Παρήγγειλα ένα απο vickmall στις 27 και χτες έφτασε Ελλάδα με singapore post. Λογικά δευτέρα-τρίτη θα το έχω στα χέρια μου. Αν βιάζεσαι μπορείς να πάρεις απο κάποιο μαγαζί με ευρωπαική αποθήκη.” μαλιστα στο minideal κοιταω εχω λιγο μπερδευτει πολλα redmi 2 εχει,ειναι το απλο αλλα και το s εχει και θηκες τις εχεις δουλεψει nillkin hard case και leather case ποια ειναι ποιο καλη και εμφανισημη για γυναικα πα…
-
τι κινητο να παρω?
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Κάθε 4 του μήνα (όπως χθες) η vodafone στο site της δίνει μια 4G συσκευή σε πολύ καλή τιμή. Χθες είχε το LG Leon 4G στα 99 ευρώ που είναι πολύ καλή-τίμια τιμή. Αν δε βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις 4 οκτώβρη να δεις την επόμενη προσφορά!(ξέρω είναι πολύ μακρυά και με φόρτωμα της paypal σου ερχόταν νωρίτερα το Xiaomi Redmi 2 2gb/16gb στα 125-130 ευρώ χεχε - έτσι για να σου βάλω μια kinky ιδέα να σε τρώει χαχα)” τωρα που βρεθηκε το κολπο που εκανα πριν με το paypal.λεω να κ…
-
xaa επιασε με προπληρωμενη πειραιως παρηγγειλα απο την αγγλια κατι ζελεδες για το μαλλι γιατι αυτη την μαρκα εδω την εχουν πανακριβη label m. βρε παιδια ομως παω και βλεπω τι υπολοιπο υπαρχει ακομα στο paypal?γιατι απο την προπληρωμενη ειχα μεσα 56 ευρω εκανα μεταφορα 55ευρω οι ζελεδες κανανε γυρω στα 32ευρω.αλλα θα ηθελα να βλεπω το ποσο που εχω υπολοιπο για να ξερω τι γινετε
-
τι κινητο να παρω?
Μήνυμακαλημερα παιδια. ειλικρινα δεν ηξερα που να ανοιξω θεμα. στο θεμα μας τωρα με τα καπιταλ κοντρολ δεν μπορουμε να αγορασουμε απο το εξωτερικο κινητο. ηθελα να παρω ενα για την γυναικα μου γιατι καμια φορα περνει συνεχεια το δικο ενω ειμαι μπροστα εννοοειτε για κανενα βαιπερ και τετοια. ηθελα να της παρω xiaomi οπως εχω εγω αλλα δεν μπορω να παρω. τι προτινετε βρε παιδια?μαλλον απο το πλαισιο ελεγα να τις παρω κανενα turbo x εξαλλου δεν εχει απαιτησεις η γυναικα μου οπως εχουμε εμεις που ειμαστε κ…
-
Παράθεση από dimpet: “Σε hongmi 1 έγινε κανονικά εγκατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα στην V7 moded. Δεν εχει αλλαγές σε εμφάνιση αλλά πιστεύω ότι έχει πολλές εσωτερικά καθώς κατέβασα από το αγγλικό forum νέο Update για την V7 για το sd switch. en.miui.com/thread-99836-1-1.html” και τι ακριβως κανει?αφου ετσι και αλιως την moded εκδοση εχουμε με τον πειραγμενο κερνελ,αυτο τι κανει περισοτερο?
-
παιδια εχεις κανενας θεμα με το wifi του?δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα στο ρουτερ του υπολογιστη μου
-
ξαναγυρισα στην v6 πραγματικα σερνετε το κινητο ειναι να το πεταξεις στον τοιχο και να γινει συντριμια.μεχρι στιγμης v7 χαλια
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κανονικά όπως πάντα χωρίς Wipes.... ;)” α δεν κανουμε factory reset και τετοια?επειδη ειναι v7
-
Δεν υπαρχει να βαλω κατευθείαν v7 εδω εχει προβληματα η v6 κανουμε το σταυρό καθε παρασκευη να βγει μια σωστη ρομ. Αλλες φορες φευγει η μπαταρια σαν νερο αλλες φορες υπερθέρμανση. Ειλικρινά ωρες ωρες μου ερχετε να ξαναγυρισω στην απιστευτη v5. Αλλα σκοπος να προχωρας μπροστά και οχι πισω
-
νταξει v7 μηπως βιαζοντε λιγο?εδω καλα καλα η v6 ολο με προβληματα ειναι ποσο μαλιστα μια v7.το ρυζακι θα την σηκωνει?
-
πιστευω ειναι μια απο τις χειροτερες ρομ οσο αφορα το ρυζακι το κινητο υπερθεμενετε με αποτελεσμα να κολαει και μονο αμα βγαλεις την μπαταρια ξεκολαει ουτε να πατησεις παραταμενο το power δεν κλεινει