Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
παρατηρησεις οσο αφορα για το κινητο μου και τις εκοδσεις που βαζουμε την moded με τον πειραγμενο kernel. καλο θα ηταν καποια στιγμη παιδια να φτιαξετε το θεμα με την καμερα που ζηταει καρτα sd εχει βγει fix αλλα καθε φορα που βαζουμε καινουργια ρομ πρεπει να βαζουμε και το fix για την καμερα,αλλα καθε φορα,δευτερο ενσωματοστε καποια στιγμη την καινουργια εκδοση της recovery twpr.
-
Εκανα antubu πως το λενε στο ρυζακι εβγαλε 16780.κοιταξα ποιο είναι πρωτο στην Κατηγορία το meizu mx4 τι κινητο ειναι αυτο; κινεζικο απο τι ειδα στο minideal αλλα σαν ποιότητα συγκρίνετε με την xiaomi λεω καποια να αναβαθμιστω τι προτείνετε; mi4;
-
Ναι και εμενα το βαιπερ κρασαρει και εχει ανεβασμενη θερμοκρασία. Η 23 παντος στο ρυζακι δεν ειχε θεματα παρολου που διάβασα η 23 ειχε bug. Αλλου αφου βγήκε καινουργια διορθωμενη ρομ καλοδεχουμενη
-
Θα μπουρουσε καποια στιγμη να ενσωματωθεί η καινουργια εκδοση recovery; της twpr αμα το γραφω σωστα, ωστε σε καθε update περνάμε καθε και λιγο απο μονοι μας την καινούργια recovery
-
Με την καινούργια έκδοση μου φαίνεται το WiFi ειναι αρκετα αδύναμο το σημα. Το εχει παρατηρήσει κανένας άλλος για το κινητο μας;
-
Θα έχουμε σήμερα καινουργια ρομ;
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από cy67: “Παράθεση από mparaxir: “Ερώτηση βρε παιδιά είμαι διακοπές, αλλα το βραδάκι όταν γυρνάω αργά θα ήθελα να δω καμία ταινία. Το κινητό μας δυστηχως δεν συνεργάζεται με πρόγραμμα utorent να κατεβάζω καμία ταινιουλα να δω. Κανείς καμία ιδέα;” ταινίες απο torrent κατεβάζει. To εχω κάνει με προγράμματα που βρίκα εύκολα στο play store. Δεν μπορώ τώρα να σου τα πω γιατι το τηλέφωνο μου ειναι χαλασμένο. Ήταν παντός πολυ εύκολη αναζήτησή.…
-
Παράθεση από cy67: “Παράθεση από mparaxir: “Ερώτηση βρε παιδιά είμαι διακοπές, αλλα το βραδάκι όταν γυρνάω αργά θα ήθελα να δω καμία ταινία. Το κινητό μας δυστηχως δεν συνεργάζεται με πρόγραμμα utorent να κατεβάζω καμία ταινιουλα να δω. Κανείς καμία ιδέα;” ταινίες απο torrent κατεβάζει. To εχω κάνει με προγράμματα που βρίκα εύκολα στο play store. Δεν μπορώ τώρα να σου τα πω γιατι το τηλέφωνο μου ειναι χαλασμένο. Ήταν παντός πολυ εύκολη αναζήτησή. Νομιζω έγραψα torrent βρίκα αρκετά Αpops . Κατέβα…
-
Ερώτηση βρε παιδιά είμαι διακοπές, αλλα το βραδάκι όταν γυρνάω αργά θα ήθελα να δω καμία ταινία. Το κινητό μας δυστηχως δεν συνεργάζεται με πρόγραμμα utorent να κατεβάζω καμία ταινιουλα να δω. Κανείς καμία ιδέα;
-
Βγήκε παιδιά καινούργια ρομ; γιατι ειμαι διακοπές και μπαίνω αραιά και παρακολουθώ. Πως θα ρυθμίσω στο κινητό που να κατεβάζω σε συγκεκριμένο φάκελο;
-
επιτελους μια σωστη ρομ,το κινητο πεταει εχει απογειωθει στα παιχνδια δεν κολαει πουθενα. μπραβο παιδια.
-
Παράθεση από sothatz: “Παράθεση από mparaxir: “Χειρότερη ρομ για το κινητο μου δεν έχει ξαναβγει η μπαταρία από τις 7 το πρωί με ανοικτά δεδομένα μόνο και ελάχιστο παιχνίδι στα κλέφτα λογου δουλειας φτάνει στο 14 τις εκατό ραγδαία η μπαταρία τελειώνει. Όλο αυτό μέχρι τις 11 το πρωί ούτε μισή μέρα δεν αντέχει η μπαταρία πλεον Ασε που κολαει συνέχεια σέρνεται το κινητο. Άντε να βγει καμία ρομ την παρασκευη καλή. Αμα συνεχιστεί έτσι με βλέπω να γυρνάω σε καμία v5” Γιατί άραγε; Για μένα είναι μια απ…
-
Χειρότερη ρομ για το κινητο μου δεν έχει ξαναβγει η μπαταρία από τις 7 το πρωί με ανοικτά δεδομένα μόνο και ελάχιστο παιχνίδι στα κλέφτα λογου δουλειας φτάνει στο 14 τις εκατό ραγδαία η μπαταρία τελειώνει. Όλο αυτό μέχρι τις 11 το πρωί ούτε μισή μέρα δεν αντέχει η μπαταρία πλεον Ασε που κολαει συνέχεια σέρνεται το κινητο. Άντε να βγει καμία ρομ την παρασκευη καλή. Αμα συνεχιστεί έτσι με βλέπω να γυρνάω σε καμία v5
-
μετα απο μιας μερα δουλεμα με την ρομ αυτη μπορω να πω οτι ειναι πραγματικα χαλια.στα παιχνιδια κολαει εκνευριστικα και επανηρθε το ψησιμο του κινητου σηκωνει τρελη θερμοκρασια.υπομονη μεχρι την καινουργια ρομ
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από Pallaros: “Γύρισα στην 5.6.18 γιατί το δουλεύω πολύ το swiftkey και μου λείπει...” με ποιο τρόπο γυρνάς σε μια παλιότερη έκδοση ???” αμα εχεις κρατησει backup της προηγουμενης εκδοσης,η απλα φλασαρεις μια παλιοτερη εκδοση ρομ
-
ολα καλα με την νεα ρομ το μονο θεμα για την καμερα,πρεπει παλι να βαλουμε το patch με τον αλλαγμενο κερνελ,γιατι οταν πατας καμερα δεν βλεπει την sd .αγαπητε miui-art μηπως στην επομενη ρομ να κανουμε κατι γιαυτο? κατι αλλο βρε παιδια με αυτο το swhiftkey πως την παλευτε?το εχω βαλει και εγω ακομα μαθαινει το λεξιλογιο μου εδω και ενα μηνα,εκνευριστικο να πας να γραψεις κατι και αυτο να γραφει κατι αλλο.
-
δυσςτηχως μετα λυπη μου η καινουργια ρομ δεν ξερω για ποιο λογο miui-art εχει θεμα,μηπως εχουν αλλαξει τον κερνελ? τα mount scripts δεν επανερχοντε τα παιχνιδια μου που ηταν αποθηκευμενα στην sd και οταν παω να τα κατεβασω ενα ενα μου βγαζει οτι δεν επαρκει ο χωρος ενω εχω βαλει την moden εκδοση,παλι καλα ειχα κρατησει ενα παλιοτερο backup εκδοση την 6.2.4 και ξαναγυρισα εκει.κριμα δυστηχως.εντιτ εκανα ξανα αλο ενα περασαμα την καινουργια εκδοση,δουλεψεεεεε!!! επανηρθαν τα παιχνδια. ιφφφ εγκεφαλ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις την ROM και να την κάνεις Flash και πάλι. :D” miui-art να φταιει για παντα απο recovery κανω την αναβαθμιση,αλλα μετα απο καιρο αφου ολοκληρωσε την αναβαθμιση εκανα clear davlik case να φαιει αυτο?οκ την ξανακατεβαζω και επανερχομε
-
εγω εκανα την αναβαθμιση ολα καλα. αλλα εχω ενα μεγαλο θεμα οταν παω στον link2sd να κανω επαναδημιουργια των mount scripts για πρωτη φορα τα παιχνιδια μου δεν επανερχοντε και εχω ξενερωσει παντα επανερχονταν,και οταν παω να τα κατεβασω ενα ενα ξανα απο την αρχη μου γραφει οτι δεν υπαρχει χωρος αφου υπαρχει και εχω βαλει την moded εκδοση τι συμβαινει?
-
miui-art την recovery twrp 2.8.4.0 ποτε θα την ενσωματωσεις σε καμια αναβαθμιση?γιατι πλεον αυτη που φοραμε παλια δεν ειναι?