Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από giannisgoku: “Έχουμε θέμα πάλι με την moded. Όταν πάω να βγάλω φωτογραφία μου ζητάει να τοποθετήσω μία κάρτα sd ενώ έχω μέσα. Δε βλέπει την κάρτα.” επιβειαων και εγω παρολου που πηγα και επαιξα με τις ρυθμισεις που να αποθηκευει ζηταει sd καρτα. ιφ μια σωστη ρομ δεν μπορουν να φτιαξουν ελεος αυτοι οι κινεζοι
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Βγήκε νέος Moded Kernel για το Redmi/Hongmi 1 WCDMA και η ROM (SD-Card patch) είναι έτοιμη για λήψη.... ...versteckter Inhalt... ” μια χαρα μας εφτιαξες δημητρη ονομαζεσε?διονυσης εγω. αλλα το sd card patch τι ειναι αυτο?πρωτη φορα το ακουω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι μπορεί να δουλέψει σε όποια συσκευή έχει Android Kit Kat και πάνω. Και φυσικά θα πρέπει να κατεβάσει και την εφαρμογή.” μαλιστα στην δουλεια κανεις δεν εχει android kit kat και πανω,οποτε θα την φαει στο λοκο σορυ για την εκφραση. δηλαδη να υποθεσω π.χ για κινητο απο samsung galaxy s4 και πανω μαλλον ε?και αμα εχει αναβαθμιση το λειτουργικο.
-
ερωτηση οφ τοπικ. αφορα το mi band,λοιπον εχω ξενερωσει,το ξεχασα στην δουλεια γιατι ηθελα να πλυνω τα χερια μου και το εβγαλα και καποιος μου το εφαγε. το mi band μπορει να συνδεθει και με αλλο κινητο εκτος μαρκας xiaomi?η δουλευεθ με το κινητα xiaomi,γιατι στην δουλεια ειμαι ο μοναδικος που εχω τετοιο κινητο σε μαρκα.
-
Παράθεση από maddoctor: “Το γράφω εδώ για να το δούνε όσοι έχετε Mi Band και Mi scale...η εφαρμογή πια είναι 100% στα ελληνικά. Την κατεβάζετε από το downloads, την τρέχετε και κάνετε την εγκατάσταση πάνω από την παλιά.” Βρε γιατρέ μου που ακριβώς στα downloads; τόσο γκαβός είμαι και δεν τα βλέπω;
-
miui-art θα εχουμε κανενα fix για την ρομ την moded?που δεν δουλευει?
-
Παράθεση από cy67: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από cy67: “Προσπάθησα να κάνω restore ενα παλιό backup αλλα δεν το κάνει παρά το γεγονός Ότι λέει οτι έγινε με επιτυχία. Το πρόβλημα μου οτι δεν βλέπει το τηλέφωνο το PC για να κατεβασω και να περάσω τη παλιά ρομ. Μπορείς να με βοηθήσεις με το τροπο που θα δει ξανά το PC το τηλέφωνο.” Από ότι ξέρω έτσι δεν μπορεί να το διαβάσει το pc για να διαχειριστείς τους αποθηκευτικούς χώρους , φαντάζομαι έχεις micro sd πρέπει να την βγάλεις απο το κινητ…
-
Παράθεση από cy67: “Πήγα να βάλω τη kernel mod στο τηλ. μου και κατι θα εγινε λάθος. Κατα τη διαδικασία έμεινε στη οθόνη με το λευκό ΜΙ στο κέντρο και το android στο κάτω μέρος να αναβοσβήνει ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Πριν αυτή είχα τη προηγούμενη kernel mod και όλα ήταν καλά. Υπαρχει τρόπος να το επαναφέρουμε;” ναι εχει θεμα το ειπα ποιο πανω και εγω.αμα ειχες κανει back up την προηγουμενη σου ρομ,κανεις ενα restore και εισαι κομπλε,αλιως πρεπει να κατεβασεις την προηγουμενη ρομ και να την …
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από mparaxir: “στο hogmi το 1 μαλλον υπαρχει προβλημα με την καινουργια ρομ,την εκανα εγκατασταση μεσω απο recovery οπως κανω παντα μου ζητησε επανεκινηση αλλα ειναι κολημενο στο logo δεν φορτωνει η μπαρα και κατω απο εκει που λεει mi που εχει το android μια σβηνει μια επανερχετε. θα ξανα κανω εγκατασταση μπας και κατι δεν πηγε καλα αλιως γυρναω στην προηγουμενη” Και πάνω που έλεγα να την βάλω ...... , κατάφερες την έβαλες η παλι εχει θέμα ;” οχι δυστηχως δεν μπ…
-
στο hogmi το 1 μαλλον υπαρχει προβλημα με την καινουργια ρομ,την εκανα εγκατασταση μεσω απο recovery οπως κανω παντα μου ζητησε επανεκινηση αλλα ειναι κολημενο στο logo δεν φορτωνει η μπαρα και κατω απο εκει που λεει mi που εχει το android μια σβηνει μια επανερχετε. θα ξανα κανω εγκατασταση μπας και κατι δεν πηγε καλα αλιως γυρναω στην προηγουμενη
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Λύση μέχρι αύριο το βράδυ πιστεύω να έχουμε δώσει. Επειδή όμως το κακό έχει παραγίνει τελευταία, πρέπει να λάβουμε δραστικά μέτρα, και ένα από αυτά είναι και το κλείσιμο του Repository από Public σε Private. Και φυσικά δεν θα είμαστε μόνοι μας σε αυτού του είδους την αντίδραση. Τα ίδια προβλήματα έχουν σχεδόν όλα τα υπόλοιπα Fan Clubs.... Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μην έχει την δυνατότητα ούτε το xiaomi.eu να δώσει multilang πλέον αν κλειδώσουμε όλοι τα Repository. Έναι …
-
οποτε miui-art δεν θα εχουμε αυτο το σκ νεα ρομ? παντος για το αλλο που λες με τις μετονομασιες δειχνουν πολυ αρχαριοι κατασταση νταξει δηλαδη και ενας απλος προγραμματιστης θα το καταλαβαινε οτι ειναι ασκοπο
-
τι θα γινει με αυτους τους κινεζους τωρα τελευταια μια σωστη ρομ δεν μπορουν να βγαλουν?ελεος δηλαδη
-
Παράθεση από maddoctor: “Το γράφω και εδώ, λογικά θα το δείτε και την σημερινή rom...η εφαρμογή Mi Fit μεταφράστηκε. Έχει μείνει ένα 10% για την δευτέρα. Μπορείτε να την κατεβάσετε εάν θέλετε από το downloads. Την εφαρμογή αυτή την χρειάζεται και όποιος έχει το Mi Scale, γιατί μέσω αυτής ελέγχει την ζυγαριά. Επίσης ανανεώθηκε και του ρούτερ με την τελευταία” ωραιο το my fit γενιικα το myband που το εχω και εγω αμα μπορουσαν αν το εξελιξουν κιαλο,εγω που παω γυμναστηριο θα ηθελα να μου μετραγε το…
-
miui-art στην επομενη αναβαθμιση δεν βαζεις την καινουργια εκδοση recovery της twrp?
-
οχι αλλα μετα απο 1,5 χρονο για πρωτη φορα με την τελευταια εκδοση που εβαλα,ειδα επανεκινηση απο μονο του ποτε τοσο καιρο δεν μου το εχει κανει.
-
Παράθεση από cy67: “Έβαλα τη 5.29 με Kernel mod αλλά το 2sd μεταφέρει τα apps από τον ΕΣΣΟΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ στο phone storage του τηλεφώνου αντί στη SD. Τι άλλο πρέπει να κάνω;. επίσης τα χαρακτηριστικά της SD πως μπορώ να τα βρω (διαβάζω ότι αυτή πρέπει να έχει τουλάχιστον κάποια χαρακτηριστικά για είναι υποφερτή η ταχύτητα στη λειτουργία της).” στην sd τα μεταφερει αλλα πολυ απλα δεν ξερω για ποιο λογο η moded εκδοση τα εχει μπερδεψει λιγο με τις ονομασιες. εμενα κανονικα στην sd καρτα πανε οταν χρη…
-
miui-art θα ανεβει λογικα και η moded εκδοση για το κινητο μας ε?στην πρωτη σελιδα και αυτο?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Pallaros: “Τελικά παιδιά το κάνει το προβλημα. Που και που μετά από restart δε βγαίνει η οθόνη με το numeric keypad και εκεί το τηλέφωνο μπαίνει στο έλεος των FC...” Κάποια πράγματα δεν μπορούν να λυθούν έτσι απλά. Το πρόβλημα ξεκινάει από τα Data που είναι στην συσκευή. Με κάθε Flash - Update της συσκευής σε νέα Version της Full ROM και όχι του μικρού ΟΤΑ, γίνεται αυτόματα Format όλων των αρχείων του συστήματος και βάζει εκ'νέου όλα τα αρχεία του συστήματος.…
-
ενα προβλημα που παρατηρτησα ειναι οταν πας στην πυξιδα,δουλευει κανονικα αλλα γινετε και καμερα ταυτοχρονα,χεχε. δηλαδη δειχνει κανονικα τις μοιρες και που εισαι βορα η νοτο κπλ,αλλα σου δειχνει εικονα δηλαδη σαν να εχεις ανοιξει την φωτογραφικη