Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Playstore έχει έτσι δεν είναι; και απο τι βλεπω αγγλικα εχει καλα δεν με χαλάει. Τελικά το ποιο εύκολο να την εγκαταστήσεις είναι με fox orange recovery;και φλασαρουμε την ρομ όπως την ελληνική; την περνάμε σε sd card και το φλασαρουμε ετσι;

• Για πειτε βρε παιδιά που βαλατε την pixel εντυπώσεις; μπαταρια; γιατι με ενδιαφέρει παρα πολυ μερικα παιχνίδια που παίζω σε λιγο με andorid 7 που έχουμε δεν θα υποστηριζονται και ειναι κριμα το κινητο να το αλλαζω το εχω σε άψογη κατάσταση

• Αμα σας ειναι ευκολο βρε παιδιά αμα μπορειτε βάλτε τα βήματα λιγο πως περνάτε αυτή που λέτε που την βρίσκουμε λινκ αμα γίνεται. Απο θεμα μπαταριας; εχει μεσα paystore; για να κατεβάσω παιχνίδια και εφαρμογές

• Αποστολή ενοοεις απο το recovery; να κανω φορματ data ;και να στησω το κινητο ως νέα συσκευή; η μέσα από τις ρυθμίσεις που λεει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων;

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68987/

• Καλησπέρα παιδιά. Ξαφνικα το mido μου έβγαλε οτι τελειώνει ο εσωτερικος χώρος και φρικαρα αυτα τα αλλα αρχεία τι είναι; δεν μπορω να βρω με τίποτα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68986/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68986/

• Και εγω πρωτη φορα απο aliexpres χάθηκε ενα miband 4, ελεγε οτι παραδόθηκε αλλα δεν το πήρα ποτέ, εκανα dispute και αφου εξεταστηκε ολο το θέμα μου δωσανε τα λεφτά πισω. Οποτε παρηγγειλα το miband 5 απο bangood που το έβγαλε προσφορά

• Mi Band 4

mparaxir - - Mi Band

Μήνυμα

Ναι Αποστόλη απο εκει το πήρα κοιτούσα ολη μερα στα κινεζομαγαζα και το τσίμπησα

• Mi Band 4

mparaxir - - Mi Band

Μήνυμα

Και ενα τελευταιο μην σας πριζω να προτιμήσω nfc edition ειναι λιγο ποιο ακριβο στα 38 δολάρια αλλα αυτο δουλεύει στην ελλαδα; η τσαμπα δουλειά;

• Mi Band 4

mparaxir - - Mi Band

Μήνυμα

Λεω να παρω το xiaomi το 5 για πείτε βρε παιδια γιατι εδω ειναι ακριβο Ελλάδα για προτείνετε γιατι ειμαι λιγο πισω σε αγορες απο κινα μην φαω κανενα τελωνειο απο που;

• Mi Band 4

mparaxir - - Mi Band

Μήνυμα

Δεν εχει βγει αυτό που λες ετσι δεν ειναι;

• Mi Band 4

mparaxir - - Mi Band

Μήνυμα

Ερωτηση το miband 5τελικα έχει οξυμετρο η οχι; γιατι σκέφτομαι να πάρω το miband 5 η το hawaye πως το λενε το 5 που έβγαλε

• Παντος με το τελευταίο twpr για wipe δεν έχει μέσα επιλογή για wipe vendor χμμ. Παντος οποίος την περάσει την 12αρα ας γράψει εντυπώσεις και απο θεμα μπαταρίας και βήμα προς βήμα την διαδικασία πως περαστηκε

• Προφανές επεσες σε bootloop Διοτι δεν εκανες ολα wipe οπως λεει ο οδηγός θελει wipe chase davlik system and vendor αν θυμάμαι καλά πισω στο μενου και τότε πέρασμα την 12αρα

• Βεβαια μακη θα μπορούσαν αλλη μια να δωσουν στο mido αναβάθμιση οσο αφορα το android γιατί φοραει επεξεργαστή snapdragon οσοι φοράνε τέτοιο εχουν παρει δυο αναβαθμίσεις. Ειναι που το λέγαμε οι ποιο πολυ παλιοί που μας τα χαλασε και η xiaomi άλλαξε πολιτική και ακολουθει σαν την Samsung οσο αφορα τις αναβαθμίσεις. Τελοσπαντον λογια να αγαπιομαστε είναι αυτά κάπως ετσι λεει το ρητό αχαχ

• Εντιτ κομπλε μάλλον η xiaomi ηταν φορτωμένη, κομπλε ενεργοποιηθηκε η υπηρεσία εύρεσης του κινητού ιφφ νόμιζα εγινε ζημια στο κινητό. Δεν το ξανα πειράζω οσο και να με τρωει το χέρι

• Εχθες με ετρωγε λίγο να κανω βλακειες στο κινητό εβαλα την ελληνική 11 πολύ ωραία. Παρολου που εχει Dolby atmos και το ριχα βάλει στο δυνατό είχε χαμηλό ηχο πράγμα που με ανάγκασε να ξαναγυρίσω στην 10 stable aroma αυτη που ειχα την τελευταία. Κανω wipe chase davlik data επανεκκίνηση στο recovery περναω την 10 κανω επανεκκίνηση ωστε να μπουτάρει μια φορά και ξανα μπαίνω recovery ωστε να κανω restore μιας που ειχα κανει back up επανεκκίνηση αλλα να ενα πρόβλημα δεν αναγνωριζε την καρτα sim. Ξανα …

• @AndroiDimitris Εκανες τελικά τίποτα; βρήκες ρομ να σε καλύπτει σε θέμα μπαταρίας;

• Τωρα για αλλη ρομ φιλε πρέπει να ψάξεις και να πειραματιστεις. Εγω αυτή εχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και γρήγορο το κινητό και απο θεμα μπαταριας όπως σου ειχα γράψει με μια παλια developer που ειχα και την θεωρουσα πολυ καλη σε θεμα μπαταριας αποδείχθηκε οχι τοσο καλή. Δοκίμασε να περάσεις την ποιο κατω ρομ από αυτή που έχεις μπας και

• @Gisnnakhs την ειχα βάλει και εγώ αλλα αμα θυμασε μου έβγαζε προβλήματα οτι η ταδε εφαρμογή σταμάτησε. Βεβαια τα παιδιά την βγαλανε την 11 σε ελληνική θυμασε που ψαχνοσουν για Dolby atmos στην official;δεν βαζεις την ελληνικη; στανταρ θα έχει εγω μαλλον θα την βαλω το μονο που είπε ο φίλος ποιο πάνω τσιμπαει λιγο μπαταρία το ειχα δει και εγώ αυτό οταν εβαλα την official. Τωρα εχω την τελευταία 10αρα αρωμα 10.2.20,αλλα οπως ειπα θα βαλω την ελληνική 11