Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Εμενα ρωτάς; για την 11 official που εχεις βαλει νομίζα μηπως αυτή σου εκανε τα θέματα οταν έγραφα το μυνημα, αλλά μετα γιαυτο σου ειπα κανε απεγκατασταση της ενημέρωσης

• @Gisnnakhskhs εμένα δεν μου το κάνει εσύ έχεις βάλει την 11 official ετσι δεν είναι; αμα δοκιμάσεις να κανεις απεγκατασταση της τελευταίας ενημερωσης; @AndroiDimitris τι να σου πω και εγώ αυτη έχω που φορας ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο την παλιά developer 9.1.3 που την θερωρουσα οτι ηταν πολύ καλη σε θεμα μπαταρίας. Δοκίμασε να βάλεις τότε η ποιο κατω ρομ μπας και είναι καλύτερη σε θέμα μπαταρίας

• Χμ ωραια θα το σκεφτώ μαλλον να την δοκιμασω την 11 xtrv να τιμήσουμε τα παιδιά που κατσανε και την φτιάξανε

• @tt2304 Πως παει η μπαταρία με την 11 τώρα που εχουν περάσει ημερες; πως την βλέπεις την ελληνική 11;εγω ειχα βαλει την official και δεν μου αρεσε εβγαλε προβλήματα αλλα την ελληνική τα παιδιά θα την εχουν βελτιώσει

• Ωραια ετσι θα το δοκιμάσω δεν ηξερα την διαδικασία

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67382/

• Εμενα αυτα μου βγαζει με την 10αρα stableforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67379/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67379/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67380/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67381/

• Αυτα που πας και τα βλέπεις δεν εχω ασχοληθεί να δω η 10αρα τι κατανάλωση έχει

• Γενικα η 11 και στο ξενο φόρουμ που διάβαζα σε σχέση με την δικια μας τελευταία stable 10 τσιμπάει πολύ μπαταρία. Βεβαια ενας φίλος που εβαλε την 11 ειπε τις 3 πρώτες μερες τσιμπάει αρκετά μετά σταθεροποιειτε και είναι πολύ καλη σαν μπαταρια. Δωστου καμια εβδομάδα να βγαλεις συμπερασματα ποιο καλά. Εγω ακόμα την 11 την ελληνική δεν την εχω βαλει περιμένω τι θα πείτε. Ειχα βαλει την 11 official αλλα επειδή μου εβγαλε προβλήματα ξανα γύρισα στην δικια μας 10αρα

• Ναι σορυ αποστολη το ειχα ξεχάσει με τις παραθέσεις που είχατε αναφέρει παλιά. @tt2304 την μπαταρία πως την βλέπεις; πριν ποια είχες την δικια μας την τελευταία 10 stable;

• Παράθεση από tt2304: “Παράθεση από mparaxir: “Ποτε είχε βγει; ξερετε ποσο καιρο ρωτάω αμα βγήκε για το mido 11 αλλα σε δικια μας και μου λέγανε ολοι μόνο η official global υπάρχει. Μου φαίνεται το απογευματάκι θα εχω δουλειά αφου κανω ενα backup την 10. Μανώλη να σε ρωτήσω μιας που εχω στο κινητό την 10 δικια μας να την περάσω την δικιά μας την 11 απο πανω; dirt flash;χωρις fr; ” εγώ την περασα πάνω από την 10 με format μόνο το cashe και dalvik cashe ...όλα καλά ..το μόνο που δεν παίζει είναι το…

• Οχι αποστολη και τον Δημήτρη που ρωτούσα miui art μου ελεγε δεν πρόκειται να βγει στο mido σε ελληνική διότι ειναι μονο global και όχι απο το cn που εμείς απο το cn περνουμε το source

• Ποτε είχε βγει; ξερετε ποσο καιρο ρωτάω αμα βγήκε για το mido 11 αλλα σε δικια μας και μου λέγανε ολοι μόνο η official global υπάρχει. Μου φαίνεται το απογευματάκι θα εχω δουλειά αφου κανω ενα backup την 10. Μανώλη να σε ρωτήσω μιας που εχω στο κινητό την 10 δικια μας να την περάσω την δικιά μας την 11 απο πανω; dirt flash;χωρις fr;

• Παράθεση από tt2304: “Παιδιά να κάνω κ εγώ μια ερώτηση .. η rom xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote4X_V11.0.2.0._83170d_v11-7.1.zip έχει βγει και σε άρωμα ?? ” Ωπα κατσε αυτη ειναι η 11 αλλα σε δικια μας xtrv; που υπάρχει;για mido;

• @amavroudis Αποστόλη σωστό και αυτό που λες, αλλα δεν μας ειχε συνηθίσει η xiaomi σε τέτοια να πεις για την Samsung ναι, βεβαια βλέπω το redmi note 5 περνει ακόμα νομίζω αναβαθμίσεις μεχρι και την 12 miui θα πάρει εκτος αμα κανω λαθος.

• Παντος κριμα για το mido που ενω εχει επεξεργαστή snapdragon να παρει στην ουσια μια αναβάθμιση οσο αφορά το Android θυμάμαι οταν το αγορασα ηταν με το 6.0 android και μετα πηγε nougat 7.0 ουτε καν να παει αλλη μια στο 7.1 η εστω να παρει την oreo

• Παράθεση από AndroiDimitris: “Καλησπέρα σήμερα έσπασε η οθόνη του κινητού και αύριο θα πάει για επισκευή και αλλαγή μπαταρίας. Το έχω ξεκλείδωτο και θέλω να περάσω τη καλύτερη custom rom που έχει λειτουργήσει άψογα ως τώρα. Έχω το redmi note 4x με snapdragon Μπορείτε να μου δώσετε λινκ της ρομ; Σας ευχαριστώ θερμά ” StackPath StackPath Εδω είσαι η πρώτη είναι σε άρωμα και η δεύτερη στην απλή Εγω την άρωμα εβαλα ειναι η καλύτερη ρομ που εχω δοκιμασει και σε κατανάλωση μπαταρίας και χωρίς προβλήμα…

• Ε ναι αυτο διαπίστωσα αρκετά προβλήματα και μου φαίνεται ήταν και ποιο αργη σαν συσκευή. Οποτε ξανα στην δικια μας 10αρα που ειναι σουπερ

• Παράθεση από NasDriver: “Ποια ρομ έβαλες ? την τελευταία με global stable ? ” Τωρα ξανά εβαλα την δικια μας ρομ αρωμα την τελευταία 10 stable. Πριν ειχα βάλει μέσω fastboot την official global miui11 και έστησα το κινητό σαν νεα συσκευή. Οπως βέβαια την δικια μας που φοράω την ξανα έστησα απο την αρχη σαν νέα συσκευή

• Οχι οχι αποστολη το έστησα το κινητό σαν καινούργια συσκευή. Παντα έτσι έκανα και οταν εκανα fr ποτε δεν έκανα συγχρονισμό και πότε δεν έκανα επαναφορά πάντα καθόμουν και ασχολούμουν να στήσω το κινητο απο την αρχή σαν καινούργια