Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από amavroudis: “Σε ποιο τηλέφωνο; Εδώ θα βρεις το τρόπο και τα αρχεία για όλα τα τηλέφωνα. TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOM ελα φιλε μου επειδη μου απαντησε ο φιλος ο αλλος σκεφτομαι να βαλω την oficcial 11 στο redmi note 4x ”
-
ερωτηση σε oficcial fastboot πως περναμε το twpr recoveryγ ιατι ειναι πολυ καλο εργαλειο. αμα γινεται σας παρακαλβ βημα προς βημα,να περασω την recovery με τον κλασικο τροπο ωστε να περαστει ελληνικη ρομ ξερω.
-
Παράθεση από Gisnnakhs: “Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από Gisnnakhs: “Είναι κάι 3 ετών το κινητό μου με πολλούς κύκλους φόρτισης.... Δεν είδα καμιά ουσιώδης διαφορά να πω τη γρήγορα έφυγε πάντως..... xagcSWJuvTrBzia97 ” Καλα και εμενα το κινητο ειναι 3 χρόνων βέβαια αλλαξα πρόσφατα μπαταρία στο κινητό μιας που δεν έχω σκοπό να αγοράσω αλλο με καλύπτει μέχρι τώρα. Η 11 πως αου φαίνεται καλύτερη απο την 10αρα;ειχες την δικια μας ελληνικη; γιατι με τρωει το χερι μου να περασω την 11 ” Ναι είχα …
-
Παράθεση από Gisnnakhs: “Είναι κάι 3 ετών το κινητό μου με πολλούς κύκλους φόρτισης.... Δεν είδα καμιά ουσιώδης διαφορά να πω τη γρήγορα έφυγε πάντως..... xagcSWJuvTrBzia97 ” Καλα και εμενα το κινητο ειναι 3 χρόνων βέβαια αλλαξα πρόσφατα μπαταρία στο κινητό μιας που δεν έχω σκοπό να αγοράσω αλλο με καλύπτει μέχρι τώρα. Η 11 πως αου φαίνεται καλύτερη απο την 10αρα;ειχες την δικια μας ελληνικη; γιατι με τρωει το χερι μου να περασω την 11
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από mparaxir: “Για Ερώτηση δεύτερη αμα βάλεις official μπορείς να βάλεις recovery twpr; ” ναι, κάνοντας root με magisk για να τροποποιήσει το boot image. ” Α μονο με αυτον τον τρόπο μόνο οσο αφορά για official και οχι τον κλασικό τρόπο οταν βάζουμε custom rom. Μάλιστα ευχαριστώ για να δουμε αμα απαντήσει ο φιλος οσο αφορα την μπαταρία. Γιατι δεν θέλω να αφησω τοσο εύκολα την δικιά μας ρομ εχει πολλα θετικά
-
Παράθεση από Gisnnakhs: “Παράθεση από amavroudis: “Σε τρωει... Τώρα έμεινες με official και twrp / magisk; Ή πέρασες πάλι custom rom; ” Έμεινα με official και magisk ναι.... Δεν αλλάζω. Πρώτη φορά βλέπω πως είναι το miui 11 και μου άρεσε πολύ....Με τρώει ναι ” Για πες λιγο περισσότερες πληροφορίες η 11 τρώει μπαταρία; γιατι κατι τέτοιο ακούγεται. Ερώτηση δεύτερη αμα βάλεις official μπορείς να βάλεις recovery twpr;
-
Battery drain miui 11
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Δες πως μπαίνει η συσκευή σου σε safe mode. Αν μπαίνει.. Αν καταφέρεις και μπεις παρακολουθησε το εκεί πως αποκρίνεται η μπαταρία ” Σε εμενα αναφερεσε; safe mode πρωτη φορα το ακουω δηλαδή αμα το γκουγλαρω θα βγαλει κατι; και τι θα παρατηρησω εκει; την μπαταρια; μα δεν εχω βαλει ακομα την 11 είμαι σε σκέψη
-
Battery drain miui 11
ΜήνυμαΩραια ευχαριστω πολυ θα δω αμα απαντήσουν τα παιδια εδώ αμα εχει battery drainγιατι κανω σκληρη χρήση στο κινητο και αμα οχι θα την περάσω κρίμα που δεν ειναι ελληνικη δικια μας.
-
Battery drain miui 11
ΜήνυμαΔικια μας εχω την τελευταια stable 10 aroma. Το θεμα αμα αποφασισω να την βαλω που την βρίσκω την official global 11;στο επίσημο σαιτ της xiaomi;
-
Battery drain miui 11
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από mparaxir: “Τελικα η global 11 ειναι καλη; ” ποια είναι η global 11;Αναφέρεσαι σε xtrv; Ή όντως σε official global rom; Σε fastboot υπάρχουν μόνο official roms. Η xtrv σαν custom rom που είναι, είναι μόνο σε zip μορφή και εγκαθίσταται μέσω twrp με τα απαραίτητα wipes... ” Κατσε βρε εσυ εγω ξερω για το mido 11 δεν εχει βγει σε δικια μας μονο official global αυτο εννοούσα απλα ξέχασα να γράψω official εκτος αμα μου διεφυγε αλλα εχω ρωτησει πολλες φορες τον δημ…
-
Battery drain miui 11
ΜήνυμαΕχω την τελευταια stable 10 την δικια μας. Τελικα η global 11 ειναι καλη;διαβαζω για battery drain η στρωνει μετα απο 2 μερες το κινητο; ερωτηση δεύτερη αμα οντος ειναι καλη η 11 που μπορώ να την βρω; μονο σε fastboot η υπάρχει και κανονικη; αμα αποφασισω να την βαλω για να μην εχω θεματα πρέπει να κανω format data; και factory reset για να την περάσω; Ευχαριστώ πολύ
-
Παράθεση από macgyver: “Καλησπέρα Εγώ είμαι πάλι Εφόσον τα έχασα όλα είπα να δοκιμάσω να βάλω την XTRV πάλι αλλά άλλαξα recovery έβαλα το 3.2.3-7_ γιατί διάβασα στο ποστ 6300 ότι και ο mparaxir είχε θέματα με το 3.3_10-05 και όντως με το 3.2.3-7_μπόρεσα να μπω και να δω των χώρο του κινητου. Πέρασα την Stable V9.5.11.0 αλλά και πάλι έχασα το Wi-Fi Οπότε πέρασα με edl την mido_global_images_V8.1.10.0.MCFMIDI_20161228.0000.00_6.0_global και επανήλθε. Πήγα στην mido_global_images_V10.2.3.0.NCFMIXM_…
-
Ναι το ξερω παλια ομως τις global δεν τις φτιάχνατε σε ελληνικές; γιατι το θυμαμαι οτι γινοταν παλια αυτό
-
Παράθεση από Afromous1992: “@mparaxir Για το mido εγώ άλλαξα περιοχή σε Ινδία για να λάβω ενημέρωση... ” Ναι μονο εσυ που αλλαξες σε περιοχή ινδια και έλαβες την 11 πηρες την επίσημη εγω λεω για την 11 την ελληνικη την δικια μας αυτη θελω. Την 11 την βρίσκω και εγω απο το επίσημο και αμα θελω την βαζω
-
Για mido τιποτα δυστηχως ε;
-
Συνήθως με 2g παίζω αλλα καμια φορα που σέρνεται το ιντερνετ το γυρναω σε 4g για ποιο γρήγορα άνοιγμα σελίδων εκει το παρατήρησα που πηγα να κανω κλήση και δεν μπορούσα με πέταγε ούτε να μου κανουν κλήση. Όταν είχα την dev αυτη που ειπα ποιο πάνω που το ειχα σε 4g εκανε κανονικά κλησεις και δεχόμουν