Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 324.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Που ειναι ο καιρος οεο? που ειναι οι σημειωσεις οεο? την αριθμομηχανη την κατεβασα απο το playstore και επισης που ειναι το mi cloud (εφαρμογη στην επιφανεια εργασιας, γιατι στις ρυθμισει υπαρχει κανονικα) οεο??????????????? ολα αυτα λειπουν (μπορει και αλλα) απο την 8.2.1 arΩma.......... Καμια ιδεα???????????
-
@longus τον ελεγχο τον εκανα απο την πρωτη στιγμη Κωστα ηταν κλειδωμενος τον ξεκλειδωσα τωρα μολις και αρχιζω την διαδικασια να περασω την δικια μας ROM πανω. Μου εχουν ξανατυχει τετοια χαζα με αυτες τις global δηθεν stable........ Απλα δεν ξερω τι φλασια εφαγε μου εκοψε και την εξοδο στην μεση.........γμτ Μια μπυρα ειπα να πιω σαν ανθρωπος και εγω εξω και μου εσκασε τετοιο θεμα......... Anyway τελος καλο ολα καλα σε ενα τεταρτακι θα ειναι με την δικια μας πανω οποτε ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
-
@amavroudis δεν εχει καμια σχεση το ξεκλειδωμα με αυτο που πριγραφω το ξερω απλα επειδη το τηλεφωνο ειναι ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ τωρα αυτο που ρωτησα ειναι να το αφησω στην ακρη για μια ωρα ακομα ή να παλαιψω να το διορθωσω και να κανω με την ησυχια μου το ξεκλειδωμα χωρις πιεση....φοραει την MIUI Global 9.1 / 9.1.4.0 NCHMIEαυτην την στιγμη. Screenshot φθσικα και δεν μπορω να στειλω αφου οτι και να ακουμπησω στην οθονη κρασαρει.....Αυτο ρωτησα παιδια να περιμανω την ωρα ή υπαρχει καποια λυση ωστε αυτην …
-
Παιδια καλησπερα μια βοηθεια. Μια ωρα εμεινα ακομα μεχρι το ξεκλειδωμα και μου κανει νουμερα το κινητο...... Μετα το ανεβασμα μια φωτογραφιας στο fb απο την συλλογη με την αποστολη->fb->κοινοποιηση κρασαρε το systemUI androidκαι το τηλεφωνο κατεληξε να μην μπορει να χρησιμοποιηθει....... Προσπαθω να βρω απο το στανταρ recovery που εχει την επιλγη για καθαρισμο της cache αλλα ματαια. Καμμια ιδεα????? Να κανω wipe data? ή να περιμενω να περασει η μια ωρα και να περασω την δικια μας rom πανω??? Ευτ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Καλησπερα παιδια,ευτυχης κατοχος απο σημερα ενος Mi Note 3 (ηρθε με την MIUI Global 9.1 / 9.1.4.0 NCHMIEI rom) και εγω προερχομενος κατα σειρα απο Redmi Pro, Redmi Note 4 Global και μεχρι σημερα ενα Mi Max 2. Το τηλεφωνο στις 2-3 ωρες που το εχω μου φαινεται τελειο, αλλα μετα το Max μου φαινεται μικροοοοοοοο........Περαν αυτου το τηλεφωνο φωναζει απο μακρια οτι ειναι τελειως διαφορετικο απο οτι εχω πιασει στα χερια μου απο το 1996 ή το 1997 που πρωτοεπιασα κινητο στα χερια μου........Καταφερα με…
-
Έξυπνος βοηθός
ΜήνυμαΔεν είναι δυστυχώς...... Είναι η global stable. Και είναι της γυναίκας του φίλου και λυπάμαι για την γκρίνια που θα ακούσει.... Έκανα ένα ψάξιμο στο en. Miui και εκείνοι λένε ότι δεν απενεργοποιειται. Οπότε θα του πω να την ψήσει να βάλουμε την δικιά μας....
-
Έξυπνος βοηθός
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, για χάρη φίλου και επειδή θα το σπάσω αν δεν το βρω και θα το πληρώνω..... Πως στα κομμάτια απενεργοποιειται ο έξυπνος βοηθός (η οθόνη που φαίνεται πριν την πρώτη οθόνη, με τα διάφορα, σημειώσεις μετρητής βημάτων κλπ) στο redmi note 4 global με την MIUI 9.2 Stable 9.2.1.0 (NCFMIEK). Στην δικιά μας στο Max 2 μου απενεργοποιειται από την αρχική οθόνη, έχει επιλογή απενεργοποιησης, σε αυτήν που αναφέρω ΔΕΝ έχει..... Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή παιδιά. Ευχαριστώ πολύ.....
-
-
-
Καλησπερα,εχω την εντυπωση οτι το εφε αυτο πρεπει να ειναι απο το θεμα.Ποιο θεμα εχεις? Αν δεν ειναι απο το θεμα τοτε το πιθανοτερο ειναι απλα να μη χωρουσε ολη η ημερομηνια και να την κυλουσε.... Στο ιδιο τηλεφωνο με θεμα το eyphoria v9 την κυλιση την κανει στον καιρο.....η ημερομηνια γραφει μονο 02/08 Πεμ.
-
Μπραβο παιδια!!!
-
-