Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 324.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παιδια καλησπερα, προσφατα κατοχος, πλεον του Mi Max 2, προερχομενος απο Redmi Pro και Redmi Note 4 Global, θα ηθελα για λογους ακαδημαικου ενδιαφεροντος να ρωτησω επειδη εχω μπερδευτει πολυ. Εχει τελικα την 800αρα ναι ή οχι??? Το κουτι του δικου μου γραφει Global version με το κοκκινο αυτοκολλητο. Οχι οτι θα το αλλαξω αν δεν την εχει, απλα ετσι για να ξερω.......
-
@makis1024 ευχαριστω για την πληροφορια, βλεπεις οταν ειχαμε αγγλικα, τοτε που ημασταν μαθητες, καναμε κοπανες και να τωρα που χρειαζονται. Θα προσπαθησω, βρηκα δηλαδή, dev rom για τον updater να δω αν μπορεσω να κανω δουλεια απο κει. Αλλιως θα δω τι θα κανω. Παντως ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, αν χρειαστω οτιδηποτε θα ζητησω ξανα την βοηθεια σας. Τοσα Xiaomi εχω ξεκλειδωσει πρωτη φορα μου βγαζει αυτο το error.....ελπιζω να εχω τυχη να το ξεπερασω για να συνεχισω κανονικα την διαδικασια. Ευτυ…
-
@makis1024 οχι απο τον updater απο το XiaoMi Flash ετσι λενε στο en.miui αυτο πρτεινουν. Συγνωμη με fastboot update λενε. Κατα την προσπαθεια με το XiaoMi Flash μου βγαζει boot error και δεν κανει τιποτα απολυτως.......... Πως στα κοματια θα ξεφωρτοθω αυτο το ρημαδι το 86006 error????????????????????????? Αυτην την Rom "oxygen_images_8.1.18_20180118.0000.00_7.1_cn_6d1dc70f3b.tar" την οποια αφου την αποσυμπιεσα και εδωσα την διαδρομη στο tool για να την φλασαρει μου βγαζει boot error......συμφωνα…
-
Καλημερα παιδια και καλη χρονια να εχουμε. Πηρα ενα Mi Max 2 (γραφει Global version) για να το δοκιμασω απο ενα φιλο και αν θα με βολεψει να αλλαξω το Note 4 (Global) που εχω. Με παραξενεψε λιγο στην αρχη το μεγεθος αλλα μετα απο λιγο το Note μου φαινοταν παιδικο παιχνιδι μπροστα σε αυτο......και επειδη λογω ηλικιας η μεγαλη οθονη με βολευει αφανταστα (πρεσβυωψ εδω και αρκετα χρονια) λεω να το κρατησω και να δωσω το Note 4 στον φιλο. Ελα ομως που εχω και εγω θεμα με το ρημαδι αυτο το 86006 (erro…
-
-
-
Καλημερα, φιλε @amalag δεν υπαρχει κατι στην ρυθμιση για τα πληκτρα εκει που να βοηθαει την κατασταση αυτη. Ειναι απενεργοποιημενη και η επιλογη για εναρξη του Google Assistance με παρατεταμενο πατημα του πληκτρου home και παλι τα ιδια κανει..... Επειδη η οθονη προφανως ειναι αλλαγμενη και δεν εχει τοποθετηθει σωστα, αφηνει κενα και φεγγιζει στο πλαι και κατα την προσπαθεια μου να ανοιξω το καπακι πισω την εσπασα σε ενα σημειο, παρηγγειλα ηδη αλλη και θα την περασω, λεω μηπως ειναι απο την τοποθ…
-
Παιδιά καλησπέρα Χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε με υγεία. Κάτοχος μέχρι πριν λίγο του Redmi Pro τώρα πλέον του redmi Note 4 global όλα καλά ειδικά από μπαταρία, καμιά σχέση με το pro, μια ερώτηση μόνο να κάνω. Με σβηστή οθόνη όταν πατάω το home key κάνει μία δόνηση σαν να προσπαθεί να ανταποκριθεί στο πάτημα, υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιησω αυτό? Ή ειναι θέμα του συγκεκριμένου τηλεφώνου που μάλλον έχει αλλαγμένη οθόνη? Και έχει κάνει πατάτα αυτός που την πέρασε? Καλή Χρονιά να έχουμε και…
-
-
-
Καλημερα, στο Redmi Pro περαστηκε εχθες με ΟΤΑ, απο την πρωτη στιγμη αρκετα κολληματα και lag, οποτε επιστροφη στην προηγουμενη μεχρι νεωτερας......
-
@johnny_red το γραφει σε σενα με μικρα αλλα ο παραληπτης το λαμβανει με κεφαλαια και σε ένα μηνυμα..... Δοκιμασε να στειλεις ένα μηνυμα στον εαυτο σου (κλεισε WiFi δεδομενα) για να μην το κανει Mi message και στειλε ένα μηνυμα στον αριθμο σου....θα δεις ενώ εσυ βλέπεις ότι γραφεις με μικρα θα σου ερθει με κεφαλαια.