Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 324.

• Παιδια καλημέρα,διαβαζα σχετικα με το θεμα αρκετων για το ότι αναφέρεται η αριθμομηχανή σαν Mi calculator και ειπα να δω στο δικο μου Redmi pro πως φαινεται... οντως φαινεται ετσι, εκανα έναν ελεγχο για ενημερώσεις, μεσα από την εφαρμογή, εκανε την ενημερωση και ω τι θαυμα τωρα φαινεται αριθμομηχανή........ Οσοι εχετε τετοιο θεμα δοκιμαστε το!!! Την καλημέρα μου και παλι.

• Καλησπέρα παιδια. Σε Redmi Pro με factory reset περαστηκε η τελευται rom και όλα καλα για την ωρα. Απλα εχω μια απορια..... Στις προηγούμενες, ειχα τις τελευταίες MIUI 8 dev και stable, ολες περασμένες με factory resetκαι στην οθονη κλειδώματος όταν πιεζα το κουμπι on/off δεν εβγαζε το μενου για κλείσιμο, recovery κλπ, τωρα με την MIUI 9 7.10.12 το βγαζει. Επειδή θεωρω ότι για μενα τουλάχιστον είναι θεμα ασφαλειας, ο οποιοσδηποτε που θα παρει το κινητο στα χερια του μπορει να σου καταστρεψει ότι…

• Καλησπέρα, ευχαριστώ θερμά τα παιδιά του φόρουμ για την ρομ που μας έδωσαν, πολύ όμορφη και με τον καιρό θα δειξει αν άξιζε, που πιστεύω από τις πρώτες εντυπώσεις ότι άξιζε, την αναμονή. Πιο πάνω διάβασα ότι κάποιοι είχαν θέμα με το φλας της κάμερας, νομίζω ότι βρήκα πως δημιουργείται το θέμα αυτό... Από τις ρυθμίσεις της κάμερας, κρατώντας πατημένο το κουμπί του μενού, απενεργοποιουμε την αυτόματη ενίσχυση νυχτερινής λήψης, και ω του θαύματος το φλας δουλεύει κανονικά και πάλι.... Δεν ξέρω αν τ…

• Κλειδωμενη Αρχικη Οθονη

babis306 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Καλημέρα αυτό λεω θα ερθει από το νοσοκομειο και θα δει αν τα εχει κρατημένα backup. Αν τα εχει τοτε ξεκιναει η κανονικη διαδικασια

Μήνυμα

Δεν ξερω παιδια τι εχει από backup σε cloudδεν εχω καταφερει να μπω στο τηλεφωνο......είναι στην οθονη κλειδώματος και όταν βαζεις το (σωστο) μοτιβο με την μια σου λεει δοκιμασε σε 120 λεπτα Δεν ξερω αν εχει Mi cloud ή τον συγχρονισμο της google ενεργοποιημενο και είναι στο νοσοκομειο ο ιδιοκτητης, βγαινει αυριο και θα δει τουλάχιστον για το backup της google, αν τα εχει εκει ακολουθω την κανονικη διαδικασια

Μήνυμα

Ναι δυστυχως είναι κλειδωμένος......για πες μου επιλογες, να διαλέξω..... Το κλαμα δεν είναι φυσικα για μενα εγω αν παρω το ΟΚ σε μια δυο ωρες το εχω τελειωσει το θεμα,τα εχω όλα γιατι εχω ακριβως το ιδιο κινητο..... Εχω μια ελπιδα να ειχε ενεργοποιημενο τον συγχρονισμο με την google και να εχει εκει φωτο, επαφες κλπ.....αν τα εχει τοτε όλα βαινουν καλως μπαινει η Ελληνικη και τελος. Αν δεν τα εχει τοτε ................ Αυριο βγαινει από το νοσοκομειο οπου ηταν και θα το δει ας ελπιζω για τα καλ…

Μήνυμα

Ok θα το δοκιμασω, αφου πρωτα φυσικα παρω την εγκριση του ιδιοκτητη και τον ενμηερωσω για τις πιθανες απωλειες.... Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις ολους. Δυστυχως μολις εκανα το check και ο bootloader είναι κλειδωμένος............ =============== Σεπ 22nd 2017, 8:32pm =============== Παιδια το TWRP μπαινει με κλειδωμενο Bootloader? Στις γενικες οδηγιες διαβασα ότι αν εχει κρυπτογραφηση (δλδ κωδικο ή μοτιβο ή pin?) το τηλεφωνο σβηνει τα παντα από το τηλεφωνο. Και εκτος αυτου δεν νομιζω ν…

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω, θέλει ξεκλείδωμα του bootloader για να μπει το twrp? Και αν ξεκλειδώσει ο bootloader δεν θα χαθούν τα αρχεία? Στο Nexus θυμάμαι με το ξεκλείδωμα έσβηναν τα πάντα... Γιατί σε όσα ξεκλειδωσα δεν έδινα σημασία αν τα έσβηνε ή όχι γιατι δεν είχε τίποτα μέσα ήταν καινούργια....

Μήνυμα

Καλημέρα, το φαντάστηκα αυτό. Είπα μήπως και κατάφερνα να σώσω κάτι. Σε διαφορετική περίπτωση ακολουθώ τον σωστό δρόμο για πέρασμα της ελληνικής ROM.... Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση.

Μήνυμα

Παιδια καλησπερα, μου εφερε ενας γειτονας μου ενα Xiaomi Redmi Pro 64Gb το οποιο πιθανον φοραει μαιμου ROM, στην οθονη κλειδωματος να γραφει οταν πας να βαλεις το μοτιβο "Phone has been locked try again in 120 minutes" . Επειδη οσες ωρες και να περασουν και το σωστο μοτιβο που βαζει, γραφει παλι το ιδιο αυτο που υποψιαζομαι ειναι, ειτε οτι προκειτε για καποιον ιο ο οποιος κλειδωσε το τηλεφωνο, ειτε καποια π@π@ρια της μαιμουδορομ. Το μονο λεει που εκανε ηταν ενα κονταρι για selfie που ειχε παρει …

• Περαστηκε σε Redmi Pro 64 Gb από την πρωτη μερα της κυκλοφοριας της. Η καταναλωση της μπαταριας φαινεται καπως καλυτερη, ο καιρος (μια βδομαδα μεχρι την επομενη) θα δειξει, ένα μικρο lag όταν ανοιγουν οι ρυθμισεις που δεν το ειχαν οι προηγούμενες, κατά τα λοιπα απλα πολύ γρηγορη.

• @kanias13 confirmed...... Εξακολουθώ να μην μπορω να προσθεσω άλλη πολη όμως......

• @kanias13 Ποιος ξερει? Ισως. Ισως παλι και το πιθανοτερο όπως το βλεπω, να είναι θεμα δικαιωμάτων.........ξερεις κανενα παραξενο από καποιο άλλο σημειο....όπως ηταν και με τον συγχρονισμο των επαφων και του ιστορικου κλησεων πριν από κανενα διμηνο.

• Φιλε @soulg καλησπέρα ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση, είναι στο on όλα τα δικαιώματα 1) αποθηκευτικος χωρος, 2)τηλεφωνο 3) τοποθεσια, πριν να γραψω εκανα και εκαθαριση δεδομενων εφαρμογης, ειχα παρατηρησει ότι νωρίτερα εκανε μονο χειροκινητη ανανεωση του καιρου και τωρα πλεον δεν κανει καθολου ουτε βρισκει την τοποθεσια μου.

• Παιδια καλησπέρα, εχει παρατηρησει κανενας σας τιποτα αφυσικο στην εφαρμογή του καιρου? ενώ είναι συνδεδεμενο στο Wi-Fi και εχουν ιντερνετ κανονικα ολες οι υπολοιπες εφαρμογες ο καιρος επιμενει να λεει ότι δεν υπαρχει συνδεση δικτυου, το ιδιο και με το mobile data. Εχω δωσει τα απαραίτητα δικαιώματα όταν ζητηθηκαν και εκανα και εκκαθαριση δεδομενων και μνημης. Επισης γραφει μετα τον καθαρισμο των δεδομενων <αδυναμια εντοπισμου συσκευης>, και η διαχειριση συσκευης, για τον εντοπισμο της συσκευης,…

• Παοδοα καλησπερα, σημερα περασα την τελευταια XTRV 7.5.4 Beta στο τηλεφωνο και ολα κυλανε μια χαρα. Απο χθες ομως εχω ενα θεματακι με τις επαφες, που καπως καταφερα μετα απο πολυ ψαξιμο και το επανεφερα σε ενα ποσοστο 80-90%. Μου συγχωνευσε ασχετες εντελως μεταξυ τους επαφες και μονο με "διασπαση", καθε επαφης που επαιρνα χαμπαρι οτι ειχε προβλημα, απο το contacts + καταφερα να σωσω καπως την κατασταση. Σημερα και λιγο πριν βαλω την 7.5.4 δεν λεει να συγχρονισει τις επαφες με το google με Τ Ι Π …

• Καλή τύχη και καλό μήνα....

• @redSparrow @skepasti21 καλησπέρα αυτό το κάνει από το security update του Νοεμβρίου και μετά, το είχα διαπιστώσει και στο Nexus 5X που είχα και από κει και πέρα μου έκανε που και που νερά η εφαρμογή της Πειραιώς, άποψη μου ότι ανιχνεύει πιθανόν τον ξεκλείδωτο bootloader και για αυτό. Ούτε magisk ούτε suhide (το οποίο σταμάτησε να δουλεύει μετά το συγκεκριμένο update) ούτε το rootswitch το οποίο δουλεύω τώρα και δεν έχω θέμα τουλάχιστον με το cosmote TV go δεν καταφέρνει να το κρύψει. Αυτά για τ…

• @Thracia εκεί έχει όλες τις ρυθμίσεις για τις φραγες αλλά όχι για το backup τους, δεν πειράζει κάποτε θα το θυμηθώ, εκτός κι αν...... νομίζω ότι το είχα απενεργοποιησει όταν φορούσα την stable πάνω και τώρα έχω την τελευταία dev.... λες???????? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• Φίλε @spiderman3 έχω πάει και κει και έχω δει όλες τις επιλογές και από εκεί και από την εφαρμογή του κινητού, δεν το βρίσκω πουθενά. Δεν πειράζει έκανα backup από το Contacts + οπότε αν το κάνει μόνο του καλώς αν όχι πάλι δεν υπάρχει θέμα..... κάποτε θα μου έρθει φλασια που ήταν!!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου