Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-324 από 324.
-
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας, ναι η Beta έκδοση του Φεβρουαρίου είναι αυτή που εγκατέστησα και τώρα μετά από κανένα 20λεπτο που έτρεχε στο background όσο έγραφα το πρώτο μήνυμα, ω του θαύματος άνοιξε και δουλεύει κανονικά...... Ήθελε το χρόνο του φαίνεται..... Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις άμεσες απαντήσεις.
-
Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες στο φόρουμ, κάτοχος ενός Redmi Pro 64Gb εδώ και περίπου ένα μήνα μέχρι τώρα είχα την τελευταία stable πάνω, σήμερα αποφάσισα να βάλω την XTRV 7.4.14 και βλέπω ότι δεν ανοίγει το AdAway τελευταία έκδοση από Xda. Καμία ιδέα για τον λόγο που το κάνει αυτό? Κατά τα άλλα θα διαπιστώσω μετά από μερικές μέρες αν είναι καλύτερα με την dev ή με την stable. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
-
Τι να πω, τώρα κατεβάζει κανονικά τα θέματα αλλά στο Mi Home δεν με συνδέει με τίποτα....... Πιθανόν να ήταν κανένα πρόβλημα στον server τους. Το κινητό είναι στημένο κανονικά αλλά επειδή είχα συνηθίσει τον Google dialer προσπάθησα να τον περάσω, δουλεύει κανονικά αλλά δεν κρατάει αρχείο κλήσεων, το ίδιο και η εφαρμογή Android messager που χρησιμοποιουσα στο Nexus 5X μου. Βολεύτηκα όμως με το Contacts + και για τα δύο.... Ευχαριστώ για την αμεση ανταπόκριση.
-
1. Καλησπέρα σε όλους, αφού πήρα την απόφαση να αποχωριστώ το Nexus 5x μου (λόγω διάρκειας μπαταρίας) και αφού είχα δει (βασικά ξεκλειδώσει και περάσει την Ελληνική ΡΟΜ) ένα redmi pro, με τους οδηγούς από εδώ, μου άρεσε και αποφάσισα την αλλαγή. Μια βδομάδα τώρα όλα καλά και με το τηλεφωνο και με την μπαταρία, ξαφνικά σήμερα δεν μπορώ να κατεβάσω θέματα γράφοντας μου '' αδυναμία φόρτωσης πόρων ''.Έκανα wipe την cache και την dalvik αλλά τίποτα. Ψάχνοντας λίγο στο δίκτυο κάπου είδα να κάνω αποσυν…