Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 324.

• Mi Note 10 rooting

babis306 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

@dhmlaz μιλας για την προηγουμενη ROM να φανταστω?

• Παιδια οσοι εχετε Mi Note 10 ΜΗΝ βαλετε την ROM το τηλεφωνο καταντα unusable και δεν επανερχετε με περασμα της προηγουμενης ROM. Καθε φορα που το παιρνω στα χερια μου ειτε να παρω τηλεφωνο ειτε να κανω οποιαδηποτε αλλη δουλεια παρακαλω να μην κολλησει και θελει επανεκκινηση...... Εχω βαλει την προηγουμενη ROM εκανα και wipe Dalvik και cache αλλα το προβλημα παραμενει. Αν ειναι να προχωρησω σε factory reset ή σε format data, τι να πω τοτε....... Καμια λυση δεν φαινεται πουθενα και δεν ξερω τι θα …

• Mi Note 10 rooting

Μήνυμα

@dhmlaz καλημερα, απο τις ρυθμισεις -προσθετες ρυθμισεις - επιλογες προγραμματιστων - εκτεταμενο μενου ισχυος απο κει ξαναρχετε στην θεση του. Το προβλημα λυθηκε με τα κολληματα? Γιατι εχει αρχισει και με εκνευριζει αυτο...

• Mi Note 10 rooting

Μήνυμα

@geoanto555 30 sec εχω χρονο κλειδωματος. Κλειδωνει κανονικα, δουλευει κανονικα, αλλα αν το πιασει το αναποδο και μουλαρωσει τοτε ...........Τελος παντω θα δω, δεν κουραζω το μυαλο μου παραπανω αν μου την δωσει θα περασω την παλια αν μου γυρισει το μυαλο θα μεινει εκει και θα κανω ρεσταρτ καθε τρεις και λιγο. Αν και να σου πω την αληθεια το πρωι εφαγα μια φλασια και κατι θυμηθηκα για καποιο θεμα που ειχε παλιοτερα το android με την αλλαγη της ωρας και λεω εκει εφαγε φλασια και κολλησε.....αλλα ο…

• Mi Note 10 rooting

Μήνυμα

@geoanto555 αυτο ειναι το θεμα οτι θελει restart......Παγωνει ακομα και το animation του δακτυλικου και δεν ανταποκρινεται σε τιποτα!!!!! Αν συνεχισει ετσι οντως θα γυρισω στην παλια, αν οχι θα περιμενω, σε καθε περιπτωση θα δειξει ο χρονος.

• Mi Note 10 rooting

Μήνυμα

@geoanto555 θα ζησουμε μια βδομαδα με αυτο!!!! εκτος και αν γινει τοσο ανυποφορο οποτε επιστροφη στην προηγουμενη....

• Mi Note 10 rooting

Μήνυμα

@dhmlaz καλησπερα, μια απο τα ιδια και εδω, απο το πρωι τρεις φορες!!!!!! Δεν γυρισα στην προηγουμενη εκδοση, αν και το σκεφτηκα να σου πω την αληθεια. Με προβληματιζει ομως το magisk γιατι τελευταια η ασφαλεια αρχισε να βλεπει το manager σαν ιο!!!. Ελπιζω και περιμενω λυση, αν τυχον εχω καποιο νεωτερο απο αναζητησεις που κανω στο web θα αναρτηθει κατευθειαν.

• Καλησπερα παιδια. Ολα καλα μεχρι σημερα, αλλα απο σημερα το πρωι μου κολλησε τρεις φορες στο δακτυλικο αποτυπωμα και δεν ανταποκρινοταν πουθενα!!!! Μονο με κρατημε το power button και επανεκκινηση δουλευε κανονικα!!!!! Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Mi Note 10 pro με την 21.3.24 beta.

• @kostakislarisa ναι, Format data έβαλα την τελευταία αλλά επειδή δεν μου έκατσε καλά ξανά Format data και έβαλα αυτήν που έχω τώρα.

• Καλησπέρα παιδιά, παίζει τίποτα με τα Mi messages? Δεν τα ενεργοποιεί με τίποτα και λέει αδυναμία επαλήθευσης αριθμού. Είμαι με την 20.9.17 XTRV, δλδ την τελευταία με Android 10 για το Mi Note 10...... Οποιαδήποτε ιδέα δεκτή. Αναφέρει μάλιστα ότι η sim δεν είναι ενεργοποιημενη και νωρίτερα κάτι έγραφε για την εύρεση του κινητού το οποίο όμως χάθηκε μετά από αποσυνδεση και ξανά σύνδεση στο mi λογαριασμό μου.

• Καλησπέρα ξανά παιδιά. Η rom απλά θα πάρει την αγουσα...... Επιστροφή σε Android 10 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έχουμε και λέμε : 1) Η κάμερα για να εστιάσει θέλει τάμα.... 2) Το play store στις αναβαθμίσεις και στην εγκατάσταση νέων εφαρμογών λέει ότι δεν έχει χώρο η συσκευή!!!!!! 3) Η εφαρμογή της κάμερας ζητάει να βάλω κάρτα SD!!!!!!!!! 4) Πάμπολλες εφαρμογές εκεί που είναι ανοιχτές απλά εξαφανιζονται χωρίς καν να πει κάτι για FC της εφαρμογής.... Στον κάλαθο λοιπόν και επιστροφή στην τελ…

• @Octaviastikos οχι ενα format data εκανα..........δυο και βαλε γιατι μετα απο το root με τον τροπο που μου ειπε παραπανω ο @revery0 δεν δουλευε σωστα το play store.........οποτε ενω με τον απλο τροπο με μια επανεγκατασταση της rom εστρωνε, τωρα χρειαστηκε ξανα format data και ακομα το περιμενω να κανει επαναφορα!!!!!! Δεν πειραζει ειπαμεθα περιμενουμε τον Αι Βασιλη!!!!!!! να φερει root για το Anroid 11!!!!!! Καλες γιορτες να εχουμε με υγεια και καλη χρονια......στην αναμονη θα ειμαστε ετσι κι αλ…

• @revery0 στο hide δεν το βρηκα πουθενα το play store, ειχε ομως hide τα google services, και το safety net check το περναει κανονικοτατα!!!!! Τελος παντων δεν πειραζει θα ζησω και χωρις root, βασικα για την καθημερηνοτητα το ηθελα για το adblocker, τωρα αν χρειαστει οτιδηποτε αλλο θα δω τι θα κανω... Ευχαριστω πολυ και παλι και ας ελπισουμε ο Αι Βασιλης να μας φερει δωρο ενα root χωρις προβληματα και ταχυδακτυλουργικα!!!!!!!!!!! ΚΑλες γιορτες και καλη χρονια να εχουμε με υγεια.

• @revery0 ΔΕΝ..........με τιποτα.......γινεται μεν το root κανονικα αλλα το play store αρνειται να συνεργαστει και μου λεει να αδειασω χωρο στην συσκευη!!!!!!!!! Αν ειναι δυνατον!!!!!!!! Σε αναμονη, που θα παει καποτε θα βγει κανονικο root για το Android 11, υπομονη θα κανω!!!!!!!

• @revery0 ευχαριστω θα το δοκιμασω, δεν ειμαι κολλημενος στο fastboot, απλα ξαναπερασα την rom και δουλευω το κινητο χωρις root. Θα δοκιμασω ετσι οπως λες και θα πω τα αποτελεσματα. Ευχαριστω πολυ και παλι.

• Καλησπερα παιδια, σε Mi Note 10 pro ολα καλα για την ωρα, το θεμα με το pin στο twrp υπαρχει αλλα εαν απενεργοποιησεις το pin ολα καλως, το μεγαλο θεμα ομως ειναι με το root......τρωει σκαλωμα και επανεκκινει σε fastboot mode μολις περασει το magisk!!!!!!!Καμμια ιδεα??????? Ευχαριστω πολυ.

• Καλημέρα παιδιά, με την εφαρμογή της Πειραιώς, με το screen overlay,υπαρχει κανενα θεμα με αυτη την ROM? Γιατι με τις δυο προηγουμενες σε Mi Note 10 pro μου το εκανε...αν διορθωσε τωρα να ξεκινησω να την περασω. Θα κανω format data για αυτο ρωταω να μην παλευω για να ξαναστηνω το κινητο δυο φορες. Μια που θα την περασω και μια που θα γυρισω στην προηγουμενη, την τελευταια που εχει android 10. Ευχαριστω πολυ.

• @dhmlaz Καλησπερα, μπορεις να μου πεις σε παρακαλω πολυ αν εχεις την εφαρμογη της Πειραιως πανω και δουλευει κανονικα χωωρις να βγαζει εκεινο το ενοχλητικο screen overlay detect?. Την τελευταια dev εχεις βαλει? Ευχαριστω πολυ.

• @amavroudis θυμηθηκα το θεμα με το screen overlay στην εφαρμογη της πειραιως οποτε θα αναμενει αρκετα η 11 μεχρι τουλαχιστον να λυθει αυτο το θεμα. Δεν κανω δοκιμη καν.

• @amavroudis δεν ανέφεραν τίποτα για το 11, απλά κάποιος έλεγε ότι δεν μπορούσε να βάλει την προηγούμενη dev αν δεν κάνω λάθος την 20.10.22, δεν θυμάμαι ακριβώς ποια και τώρα είμαι από το κινητό, και του πρότεινε το TWRP αυτό.... Και κάποιος άλλος είπε ότι δοκίμασε το magisk 21 και είπε ότι έλυνε κάποια θέματα που είχε το 20.4 χωρίς να λέει ποια ρομ φοράει. Να σου πω την αλήθεια δεν τα έδωσα και πάρα πολύ σημασία αλλά αν είναι το πρωί θα τα δω καλύτερα και μετά θα δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ πάντως …