Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 324.

• Καλησπέρα παιδιά, κατέβασα από το xiaomi eu το TWRP 3.4.0-1 σε image και το magisk 21 να δοκιμάσω να περάσω την τελευταία dev θα δουλέψει ή θα χάσω τον ύπνο μου και θα παλεύω να το επαναφέρω? Εννοείτε με format data...... Θα δουλέψει το magisk και το TWRP με το Android 11?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739

• @MIUI_ART το ξεκιναω αμεσως τωρα με την 20.9.17....

• Καλησπέρα παιδιά, ερώτηση : (Δεν το πιστευω οτι το λεω αυτο, αλλα.........) Αν κάνω format data και ξαναγυρισω στην τελευταια dev XTRV που εχει android 10 θα εχω κανενα θεμα? Τωρα φοραω την 20.10.29. Θελω να ξαναγυρισω στο Android 10 μεχρι να λυθουν οριστικα τα οποια προβληματα (νεανικα) εχει το Android 11 περισσοτερο με το TWRP, που απ οτι φαινεται απο κει προερχεται ενα μεγαλο ποσοστο των προβληματων που δημιουργηθηκαν.

• Δεν με αφήνει ούτε καν να το κατεβάσω!!!!!!! μου λέει ανεπαρκής χώρος στην συσκευή!!!!! και έχω σχεδόν 200gb ελευθερα στην συσκευη....... Κάτι μου λέει ότι έχει να κάνει με το TWRP και την κρυπτογραφηση των δεδομενων, καποια λυση για το TWRP? καποια νεα εκδοση ισως? συμβατη με το android 11?

• @amavroudis η ίδια εφαρμογή είναι. Δεν ξέρω αν το κάνει επειδή είναι από επαναφορά των εφαρμογών, θα δοκιμάσω να την κάνω απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση και θα σας πω.

• Καλημέρα παιδιά, τό θέμα με το screen overlay στην εφαρμογή της Πειραιώς μετά από καιρό επανήλθε δυστυχώς.... Καμιά ιδέα τί μπορούμε να κάνουμε????

• Καλησπέρα παιδιά, όλα καλά μετά το format data, αλλα εκανα το λαθος και εβαλα κωδικο πριν το ρουταρω και δεν τον δεχοταν το twrp. Ξανα λοιπον format data αλλα ρουταρισμα με το Magisk 20.4 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!! Κανει συνεχως επανεκκινηση στο Mi logo σε καθε προσπαθεια για root. Στην πρωτη αναβαθμιση τι κανουμε με το recovery? Υπαρχει καποια λυση για το θεμα αυτο και για το root? Ευχαριστω πολυ.

• @amavroudis και @MIUI_ART ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις σας. Θα το κάνω από το σπίτι εκεί έχω κατεβασμένη ήδη την ρομ και έχω και το στικακι για να την ξαναπεράσω στο τηλέφωνο και φυσικά να κρατήσω και ένα backup τα αρχεία που έχω μέσα. Ευχαριστώ πολύ και πάλι καληνύχτα σε όλους.

• Καλησπέρα παιδιά έβαλα την τελευταία dev XTRV χωρίς format data και factory reset και ενώ όλα έδειχναν να δουλεύουν σχετικά καλά με κάποια fc σε εφαρμογές που δεν είναι τελείως απαραίτητες μετά από προσπάθεια για root με το magisk και αφού απέτυχε ξαναπέρασα την ρομ από πάνω και έγινε το έλα να δεις....... Η κάμερα μια ανοίγει δέκα κρασαρει και αρκετά άλλα!!!! Είπα να αποφύγω το format data αλλά είναι αδύνατο...... Μια χαζή ερώτηση τώρα : Το format data θα διαγράψει όλο τον εσωτερικό χώρο της συ…

• @NasDriver ευχαριστω πολυ. Μολις ερθει η ωρα να ξεκλειδωσω, σημερα εκανα τις ενεργειες, και πρεπει να περιμενω μια βδομαδα, θα το ψαξω καλυτερα. Να πω την αληθεια επειδη στα δικα μου συνηθισα με dev για αυτο εψαχνα στις dev, αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι μια και θα ειναι της γυναικας καλυτερα stable νομιζω για να μην εχω καθε βδομαδα τις αναβαθμισεις και την γκρινια......(που μαλλον θα κανει αναβαθμιση και αυτη...η γκρινια!!!!)

• @NasDriver ευχαριστω πολυ. Αναμονη τοτε για ξεκλειδωμα και περασμα της δικιας μας......Θελω να πιστευω οτι υπαρχει, γιατι δεν ειδα κατι, εκτος και αν μου διεφυγε!!! (λογω πρεσβυωπιας!!!)

• Και μια ερώτηση ακόμα επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με τις official ROM. Ως συνηθως ξεκλειδωνω και κατευθειαν την δικια μας, για να βαλω beta official αντι για stable official ποια ειναι η διαδικασια? Συγχωρεστε με αλλα δεν μπορω να θυμηθω και δεν θελω να καταληξω με κανενα τουβλο στο χερι!!!!!

• Καλημέρα παιδιά, μόλις παρελήφθη το ως άνω κινητό για την γυναίκα και λεω να το ξεκλειδώσω και να περάσω, αν υπάρχει γιατί δεν είδα πουθενά, την δικιά μας ROM. Ακολουθουμε την κανονικη διαδικασια που ισχυει για ολα τα Xiaomi, δεν εχουμε κατι το παραξενο? Θελω να το κανω πριν παροπλισω το Redmi Note 7 της για να μην χασει τα δεδομενα της, ελπιζω μεχρι να ερθει η αδεια για το ξεκλειδωμα να εχουμε και XTRV για το κινητακι αυτο.... Ευχαριστώ πολύ και καλημέρα και πάλι σε όλους.

• Καλησπέρα, όλα καλά σε Mi 8 και Mi Note 10 pro, ενα μονο παραπονο εχω.......Στο Mi 8 στις ταπετσαριες μου βγαζει δυο super wallpapers τα οποια δεν βρισκονται στο Mi Note 10!!!!!!!!! Γιατιιιιιι????????

• Παράθεση από tzome85: “Υπάρχεις κάνεις που έβαλε την miui 12 στην συσκευή μας να μας πει εντυπώσεις; ” Καλησπέρα, η τελευταία dev λειτουργει μια χαρα. Μερικες φορες ομως οταν ειναι λιγο ιδρωμενα τα δαχτυλα δεν πιανει καλα το αποτυπωμα, και αν εξαιρεσεις οτι εχεις χασει την αμεση προσβαση, και στο βιντεο και στην φωτογραφια, στο Χ5 και στο macro, τα οποια πρεπει να τα κανεις χειροκινητα. Κατα τα αλλα κανενα προβλημα, λυθηκε και το προβλημα με το screen overlay στην εφαρμογη της πειραιως, οποτε ει…

• Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από babis306: “Φτάνει πια ρε γμτ..... Οποιανου δεν του αρέσει ας το πουλήσει, έλεος..... ” Ετσι δε γινεται διαλογος φιλε μουΕαν εχεις να αντιπαραθεσεις καποιο επιχειρημα...εδω ειμαστε να το ακουσουμε. ” Δεν έχω να αντιπαραθεσω τίποτα και ούτε θέλω να κάνω διάλογο για αυτά...... Είπα απλά αν δεν σου αρέσει εδώ είμαστε για να το αγοράσουμε.......

• Φτάνει πια ρε γμτ..... Οποιανου δεν του αρέσει ας το πουλήσει, έλεος.....

• Παράθεση από tacolla: “Άλλο πρόβλημα εκτός απ τη μη χρήση 5χ και μακρο κάμερας στο βίντεο παρατήρησες; ” Καλημέρα, τα έχει όχι ότι δεν τα έχει, απλά δεν είναι άμεσα προσβάσιμα Στην φωτογραφία είτε θα πρέπει να κανείς ζουμ χειροκίνητα για να σου βγάλει επιλογές, είτε από το pro mode οπου διαλεγεις φακο, στο χειροκινητο να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν αλλαζει τον φακο, λογικα θα τον αλλαζει γιατι δεν χανει σε ποιοτητα Τώρα στο βιντεο, μονο χειροκίνητα το Χ5 και πάλι χωρίς να ξέρω να σου πω αν τρ…

• @tacolla ναι την δικια μας την XTRV φοραω, οχι stable, την dev.