Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 324.
-
@geoanto555 καλημερα, το εχεις ξεκλειδωσει ή περιμενεις ακομα? Αν οχι για θυμισε μου λιγο στο βιντεο εχει το zoom Χ5? Στην MIUI 12 rom εχει εξαφανιστει σιγουρα απο την φωτογραφικη μηχανη οπως και το macro, απλα δεν θυμαμαι στο βιντεο αν υπηρχε το Χ5, νομιζω ομως οτι υπηρχε και το Χ5 και το macro και στο βιντεο
-
Παράθεση από amavroudis: “Άλλο το mi10 και άλλο το Mi Note 10.... Προχωρας... ” Sorry........ Κεκτημένη ταχύτητα........ Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα παιδιά, γράφετε DELAYED DEVICES HMNote7, HMNote8, MI10, MI10Pro, MIX3 και στο link στο email εχει rom για το Mi Note 10. Να φλασαρω ή οχι????? Ευχαριστώ πολύ.
-
Καλησπέρα παιδιά, τελικά για την ώρα η MIUI 12 φαινεται να εχει θεματακια. Στην εφαρμογη της Τραπεζας Πειραιως μου βγαζει συνεχως "Screen overlay detected" to change this permission setting, you first have to turn off the the screen overlay from Settings > Apps. Και με παραπεμπει στις ρυθμισεις με τις εφαρμογες που επιτρεπουν την επικαλυψη οθονης.......αν και τις εχω απενεργοποιησει ολες που μπορει να κανουν επικαλυψη οθονης αυτο πεισματικα βγαινει εκει και μονο μα επανεκκινηση του κινητου μπορω…
-
Καλημέρα παιδιά. Εχθές το βράδυ έβαλα την XTRV MIUI 12 20.4.27/30. Ολα καλα, δουλευει μια χαρα και φαινεται οτι κανει καλυτερη διαχειριση της μπαταριας, αλλα...... την καμερα την ρημαξανε ή ετσι μου φαινεται? Στην απλη φωτογραφια δεν εχει το χ5 ουτε το macro, στο video δεν εχει παλι το χ5 (για να πω την αληθεια αυτο δεν το θυμαμαι αν το ειχε νωριτερα),για να βγαλεις χ5 zoom πρεπει να μπεις στο pro mode, αυτο ειναι και το μονο παραπονο μου για την ωρα. Α και τρομαξα λιγο οταν στην πρωτη εκκινηση …
-
Καλημέρα παιδιά. Το Mi note μου σημερα ξυπνησε αναποδα!!!!!!! Ζήτησε το magisk manager να κάνω αναβάθμιση το magisk και απο κει και μετα αρχιζει η περιπετεια. Δεν αναγνωριζε το δακτυλικο αποτυπωμα με τιποτα, προσπαθεια να περασω το προηγουμενο magisk,ανεπιτυχης. Προσπαθω να περασω απο πανω την rom να διωξω το root και αρχιζει το πανηγυρι.......δεν ξεκιναει!!!!!!! Ειτε θα κανει επανεκκινηση στο twrp ειτε στο fastboot, οπως του ερθει...... Format data για να στρωσει? ή υπαρχει περιπτωση να το γλυτ…
-
Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Ξέχασα να το αναφέρω ότι έκανα format data πριν να κανω την εγκατασταση της ελληνικης rom. Εκανα την διαδικασια οπως ακριβως εγραφε ο οδηγος,ειχα σαν backup το Mi 8 μου, και εκανα απο κει την μεταφορα των αρχειων μου στο καινουριο, τωρα το Mi 8 το εκανα και εκεινο format τα data για να το δωσω στον γιο μου, πρεπει να το αφησω ολο το βραδυ να κανει backup στο cloud για να το κανω......στο usb ομως το βλεπει κανονικα !!!! εκεινο ειναι που με τρελλαινει.
-
Καλησπέρα παιδιά. Μια απορία, λίγο χαζή αλλά παραμένει απορία....... Αφού με παίδεψε λίγο για να βάλω το twrp τελικα τα καταφερα αλλα εχω ενα θεματακι!!!! Δεν μπορώ να δω τα αρχεία της συσκευής , τους φακέλους δηλαδή που έχω ας πούμε τα αρχεία για εγκατάσταση μέσω του twrp, magisk κλπ.....πρεπει να βαλω ενα USB OTG για να κανω την δουλεια μου!!!!! Έχω κάνει προσάρτηση τα data αλλα τιποτα, μου βγαζει κατι φακελους με ονοματα σιδηροδρομους με γραμματα και νουμερα και δεν βγαζω ακρη... Η έκδοση του…
-
Καλησπέρα παιδιά, κάτοχος από χθες του Mi Note 10 pro. Εκανα την αιτηση για το ξεκλειδωμα και περιμενω τωρανα περασουν οι μερες για να το ξεκλειδωσω. Θα ηθελα να ρωτησωοι Rom που ειναι για το απλο Mi Note 10 κανουν και για το pro?????? Γιατι δεν βλεπω πουθενα να αναφερεται το pro,απ οτι ξερω ειναι ιδιες συσκευες απλα με μεγαλυτερη Ram (8 αντι για 6 Gb) και μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο 256 Gb, και νομιζω μια πολυ μικρη διαφορα στο φακο της καμερας. Θα εκτιμουσα πολυ καθε βοηθεια. Ευχαριστω πολυ.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από kostasgtc13: “Λες?? Ελεγα να κανω μια αναβάθμιση !! Αλλα αν ειναι να εχω προβλήματα το αφηνω ως εχει!!! ” Κάνε αλλαγή όταν κάτι δεν θα σου αρέσει-ενοχλεί...μέχρι τότε...ότι δουλεύει καλά μην το σκαλίζεις λένε... ” @NasDriver καλημερα.......ειπαμε δεν το σκαλιζεις εκτος και αν ακουσεις αυτην την ρημαδα την φωνη που σου λεει "πειραξε το πειραξε το......." και εγω την ακουω τακτικαααα!!!
-
@BanditGR Καλησπερα και χρονια πολλα, αυτο για το systemless hosts δεν το ξερω να σου πω την αληθεια, το adaway εχει 101% root δικαιωματα, σε ολες τις προηγουμενες, με μια εξαιρεση (δεν θυμαμαι αν ηταν το MI 8 ή το Mi Note 3) δεν ειχα τετοια θεματα. BY THE WAY επιστροφη στην 9.4.25 και ολα καλα...... Εν αναμονη της επομενης.........
-
Καλησπερα παιδια, Χρονια πολλα Χρηστος Ανεστη. Εχω ενα θεματακι με την τελευταια διορθωτικη XTRV ROM την 9.4.26 και το magisk v.19.0, δεν μπορω με τιποτα να κανω το adaway να δουλεψει....... Μολις παω να το ενεργοποιησω μου λεει: Η αντιγραφη του αρχειου hosts απετυχε! Παλι σε καποια αλλη ROM το ειχε ξανακανει και στην επομενη αναβαθμιση ολα καλα, δεν θυμαμαι αν ηταν στο Mi 8 ή στο Mi Note 3 ομως. Αν εχει καποιος καποια ιδεα γιατι δεν δουλευει ας μου πει τι να κανω, καθε ιδεα ευπροσδεκτη, εκτος τ…
-
Καλησπέρα παιδιά, μια χαζή ερώτηση..... Που στα κομμάτια είναι η ρύθμιση για το dark mode? Δεν την βρίσκω πουθενά και το έκανα με τρόπο που βρήκα από το Google!!!!!! Με την εφαρμογή Message της Google. Δουλεύει αλλά από περιέργεια ρωτάω γιατί στο changelog της XTRV 9.3.14 έγραφε ότι υπάρχει, ή δεν το κατάλαβα καλά εγώ. Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε απάντηση.
-
Καλησπέρα παιδιά, ενεργοποίησα το Volte και το vowifi, από συσκευή iPhone φίλου. Κάνω κανονικά κλήσεις σε flight mode αλλά βλέπω αφαιρεί λεπτά από το χρόνο ομιλίας. Είναι νορμάλ αυτό? Δεν με πειραζει φυσικά και φαντάζομαι ότι έτσι θα πρέπει να γίνεται. Και με το volte αφαιρεί χρόνο και όχι δεδομένα!!!! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, αν το έχει παρατηρήσει?