Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 324.
-
4g+ & Μι 8
Μήνυμα@trifos και στο Αμυνταιο και στον Αγιο εχει κανονικοτατα 4g......ολη η περιοχη ειχε 4g πριν ακομα και απο την πτολεμαιδα. Το εχεις ενεργοποιησει απο τον φορεα σου? (για την ωρα μονο η cosmote εχει 4g στην περιοχη)
-
Καλησπερα παιδια, το ειχα ξαναναφερει αλλα δεν μου απαντησε κανενας, πιθανον να μην το ειχε δει κανενας..... Στο CIT μου, με ξεκλειδωτο bootloader και την τελευταια δικια μας xtrv γιατι δε μου δειχνει τις πληροφοριες απο τις καμερες? Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο? Εκανα καμια πατατα και εσβησα τιποτα απο κινητο?
-
@alnikou ok που ξερεις μπορει τωρα στις γιορτες να ανεβω μια βολτα.....ειναι ωραια εκει πανω!!! Απο εδω που καθομαι και γραφω τωρα την βλεπω την Κλεισουρα σκαρφαλωμενη στο βουνο. Α ειχα και εναν φιλαρακι σειρα μου απο κει που εχω να τον δω απο τοτε που τελειωσαμε το σχολειο.......ΤΟΜΟΥ Αχιλλεας, τον ξερεις? που βρισκεται αυτος τωρα?
-
@alnikou κρατας πατημενο το εικονιδιο του καιρου με το ρολοι που εχειςκαι το τραβας επανω να παει στον καδο μετα πατα συνεχομενα σε κενο σημειο της οθονης και θα δεις απο κατω widget πατα εκει πανω και βρες το widget καιρος Μ8 διαλεξε ποιο θελεις και κρατοντας το πατημενο το τραβας στο σημειο της οθονης που θελεις. Εγω εχω αυτο με το ρολοι και προγνωση 4 ημερων......Εχει και αλλα διαφορα!!!!! Αν ανεβω καμια μερα Κλεισουρα θα σου στειλω μνμ για καφε..........
-
4g+ & Μι 8
Μήνυμα@Germak οπως βλεπεις ομως γραφει 4G και οχι 4G+. Οποτε οπως λενε πολλοι εδω μαλλον ειναι θεμα του εικονιδιου......
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια, τι ταχυτητες ακριβως πιανει το 4G+? Εμενα δειχνοντας σκετο 4G επιασε 114Mbps down και 18,1 up. Και για του λογου το αληθες ενα screenshot. Περιοχη Αμυνταιου. Συγνωμη ξεχασα εταιρεια Cosmote.
-
@Germak αυτην που εδωσαν τα παιδια στο προγουμενο νημα, weather M8 λεγεται. Απο το play store, εδω τα λινκ που ειχε δωσει ο @geozn8. details?id=pro.burgerz.miweather8&hl=el details?id=bz.zaa.realnature&hl=el Και screenshots απο τον υπολογιστη με τις εφαρμογες......
-
Καλησπερα, εδω ειμαστε και μεις......
-
Καλημερα παιδια. @Germak οι ρυθμισεις στο magisk manager ειναι ιδιες ακριβως, απλα το log γιατι βγαινει τοσο μεγαλο δεν ξερω.....βλεπω οτι το adaway στο διπλανο log που λεει ποιες εφαρμογες ζητησαν προσβαση su το εχει επαναλαμβανομενα πολλες φορες και πιθανον απο κει δημιουργειτε το θεμα. Αφοτου πατησα αυτην την επιλογη (τωρα γραφει restore magisk manager) αν θυμαμαι καλα εγραφε hide magisk manager αρχισε να δουλευει το αποτυπωμα στην εφαρμογη της winbank!!! Τελος καλο ολα καλα....... Την καλημε…
-
@Germak συγνωμη που αργησα αλλα πηρα την μικρη μου απο το φροντηστηριο.....Γ' Λυκειου γαρ.... Δεν εχω βαλει κανενα module οπως το εκανα εγκατασταση δεν εβαλα τιποτα απο πανω......και αυτο ηθελα να ρωτησω, καπου εκει στις ληψεις εχει ενα magiskhide props config και ελεγα να το κανω εγκατασταση αλλα επειδη δεν εχω δουλεψει καθολου το magisk ειπα να ρωτησω πρωτα. Το μονο module που εχει πανω ειναι για το dolby και αυτο μαλλον επειδη εβαλα το zip του dolby.... ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Πατησα απο τι…
-
Λοιπον οντως το su ΔΕΝ δουλευει, με το magisk δουλευει μια χαρα το οτεTV on the go αλλα στην εφαρμογη της winbank μπαινει μονο με το pin!!! Το touch δεν δουλευει......(θα ζησω και ετσι!!!). Αν θυμαμαι καλα απο το mi note 3 πρωτα εκανες ενεργοποιηση του touch και μετα εκανες rout, τελος παντων μικρο το κακο, στο επομενο factory reset θα το κανω!!!!! Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια και τις ιδεες που μου δωσατε......Σε αναμονη του mi 8 lite για την μικρη μου και πιθανον και για την συζυγο …
-
@Octaviastikos τελικα ξεζιπαρα την rom και τα εχει και τα δυο μεσα.... θα τα δοκιμασω και τα δυοκαι οποιο μου κανει την δουλεια....γιατι με το SU και το root switch το ΟΤΕtv on the go δουλευε μια χαρα, με το magisk hide δεν το καταφερα ποτε....οποτε οψομεθα.... Αααααα και κατι αλλο που ειδα τωρα....Στο CIT δεν γραφει τις πληροφοριες των καμερων........