Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 324.

• Καλησπερα παιδια, μολις ξεκλειδωσα και περασα την XTRV 8.11.29., ολα πηγαν ρολοι. Δεν βλεπω ομως το SU μεσα.....ενω σε προηγουμενες μετα την εγκατασταση το εβγαζε κατευθειαν στον αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου τωρα δεν το βλεπω....... Μη μου πειτε για το magisk γιατι μπορει να ειναι καλο χρυσο (σαν τον Ριχαρδο ) αγιο αλλα η αποκρυψη του δεν δουλευει με το οτεTV on the go οποτε απο μενα αποκλειεται....... Καποια ιδεα για το ποια εκδοση του SU να κατεβασω και απο που? Ευχαριστω πολυ

• Mi8 Ελληνική rom

babis306 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

@amavroudis τους συγχρονισμους τους κανω καθημερινα και εχω παρει και εξτρα χωρο στο mi cloud και εχω κανει αντιγραφο ασφαλειας εκει, το θεμα ειναι οτι στο sector dowload του forum δεν βρισκω rom για το mi 8!!!!!! εκεινο ειναι που θα με καθυστερησει για το ξεκλειδωμα!!!! Εκτος και αν μπορω να ξεκλειδωσω και να μεινω με την global beta.....οποτε ξεκλειδωνω περναω twrp μενω με την global beta και περιμενω την τελευταια rom!!!! Αυτο θελω να ξερω γινεται?

• Mi8 Ελληνική rom

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια, εν οψει ξεκλειδωματος, ηδη πρεπει να ειναι οκ οι ωρες θα το δω το πρωι γιατι αλλιως θα με πιασει πρωι......δεν μπορω να βρω ROM για το Mi 8!!!!!!!!!!! Τι παιζει ακριβως? γραφει για καθυστερηση αλλα εστω και μια προηγουμενη να βαλω......Αυτη την στιγμη ειμαι με την 8.11.29 global beta. Να μην εχω και κανενα θεμα με το arb, αυτη ειναι βασισμενη στο android 9, με τελευταιο check του arb "1", μολις ανοιξω την virtual και μπω σε windows θα ξανατσεκαρω εννοειται να μην εχουμε κανενα …

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Mi8 Ελληνική rom

Μήνυμα

@amavroudis ωραία, το ξέρω ότι δεν έχει θέμα με το ξεκλείδωμα, αλλά δεν μπορούσα γμτ να περιμένω 15 μέρες με την global stable για αυτό έβαλα την dev. Το διακινδυνεψα γιατί δεν ήμουν 100% σίγουρος, αλλά η stable δεν μου καθόταν καθόλου....... Άρα αύριο μεθαύριο που θα ξεκλειδώσω περνάω την δικιά μας και όλα καλά.... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

• Mi8 Ελληνική rom

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, έχω την 8.11.29 global dev με arb 1, θα υπάρξει θέμα με το ξεκλείδωμα και πέρασμα της xtrv που δεν έχει arb?

• @makisfz μονο φουστια να μην κανουν και το 1 που δειχνει να μας στειλει αδιαβαστο το κινητο .......σε καμια ξερεις "αναβαθμιση"..........

• Μα @makisfz η τελευταια ειναι και αυτη που εβαλα......για αυτο μου εκανε εντυπωση που ειχε anti roll 1!!!!!!!!!!!!!

• Καλησπερα παιδια μετα την αναβαθμιση σε 8.11.15 global beta μου εβγαλε anti roll 1......, ειναι το χαμηλοτερο ετσι δεν ειναι?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59621/ Δεν πιστευω να εχω προβλημα οταν ξεκλειδωσω και βαλω την δικια μας? Καμια σχεση οι stable με τις beta παντως......σαφως καλυτερες οι beta και ας εχουν μερικα θεματακια....δεν μπορουσα να φανταστω πως θα αντεχα 15 μερες με την stable!!!!

• @demakhs last race Abu Dabi.......στο ιδιο εργο θεατες........ραντεβου τον Μαρτη και ας ελπισουμε ο πιτσιρικος να φερει γουρι στη Ferrari!!!!!! To Update μαλλον θα το κανω το βραδυ στην δουλεια που εχω πιο γρηγορο ιντερνετ για να κανει συγχρονισμο απο το mi cloud......

• Παιδια απο τον updater δεν την κανουμε εγκαταστασηαυτην την ROM? Εβλεπα τις κατατακτηριες της F1 για αυτο τωρα που τελειωσαν ειπα να ασχοληθω.... Ευχαριστω @spideman3 μεχρι να γραψω το μηνυμα ειχες απαντησει ηδη....... Ξεκιναω.......

• @makis1024 ευχαριστω πολυυυυυυυυ

• Ωραια, ευχαριστω....Οποτε ξεκινω το κατεβασμα της 8.9.7 dev Δεν μπορω να την βρω........γμτ Το αφηνω ως εχει και περιμενω ξεκλειδωμα για σιγουρια..........

• @NasDriver οποτε προχωρω ακαθεκτος στην προσπαθεια εγκαταστασης της dev..... Για να δουμε θα την παρει? Γιατι πρεπει να ειναι 9αρα αν δεν κανω λαθος και η stable που φοραει τωρα ειναι 8.1. Οτιδηποτε νεωτερο θα αναφερθει αμεσα........

• Καλημερα παιδια, αυτην την εικονα μου επιστρεφει απο τον ελεγχο του antiroll. Ειναι normal αυτο για το mi 8? Οποτε λογικα δεν εχει antiroll.

• Ας παμε για υπνο μια φορα και βλεπουμε το πρωι, ευχαριστω πολυ και παλι για την βοηθεια.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Πως ελεγχουμε το antiroll στο zip της rom?

• @makisfz ευχαριστω πολυ.....ξεκιναει το κατεβασμα....

• Παιδια απο εδω να κατεβασω την dev? MIUI ROM for Xiaomi Mi 8/Pro/Lite - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum