Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 324.
-
Καλησπέρα παιδιά, έχω την 8.9.20 ArΩma την δικιά μας πάνω και έχω ενεργοποιήσει τις χειρονομίες πλήρους οθόνης. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, όλα δουλεύουν σωστά, αλλά μια απορία..... Όταν πατάς παρατεταμένα το πλήκτρο του μενού σου βγάζει κάποιες ρυθμίσεις (π. χ. στα μηνύματα βγάζει τις ρυθμίσεις τους) , δεν μπόρεσα να βρω χειρονομία για αυτό. Καμιά ιδέα κανείς? Ευχαριστώ πολύ.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
@fog αφου εχω ετοιμη στημενη την virtual δεν καθομαι να μπερδευω με αλλα....ασε που η ταχυτητες που εχω εδω ειναι θανατηφορες.......max 2-2,5 Mbps. Ειναι και θεμα ....... βαρεμαρας ωρες ωρες!!!!! Διορθωση τωρα το ειδα οτι ειναι μικρο αρχειο....ενα αλλο sdk tools που ειχα προσπαθησει να κατεβασω ηταν κοντα στο 1 Gb!!!!! (εκεινο νομιζω ηταν διαφορα εργαλεια που χρειαζονταν για το nexus)
-
@fog Hackintosh δουλευω....μια και ο iMac μου, μου αφησε χρονους (καμμενη Radeon HD 6970 iMac mid 2011) για αυτο το κανω σε virtual, απλα βαριεμαι να ψαχνω για να το κανω εδω. ROM ειναι η τελευταια δικια μας, και πηγα σε αυτην απο την 8.8.23, με fr (το Titanium δεν μου εκανε την χαρη να επαναφερει το backup που πηρα....). Και ενα screenshot με τα περι του τηλεφωνου και της ROM.....
-
-
Καλησπερα @Thracia φυσικα και εχω root αλλα το titanium backup εχω να το δουλεχω αρκετο καιρο, να μην πω χρονια......κατι δε μου ειχε κατσει καλα και το απεπεμψα!!!! Α ποια αρχεια σβηνουμε για να μην εχουμε θεμα με τον κωδικο μπορεις να μου πεις? @Chris Gousias εννοειται οτι οι beta εκδοσεις θα παρουσιασουν και θεματα, εδω βγαζουν οι stable οι beta δε θα βγαλουν...αλλα οχι και ετσι. καθε ενημερωση και fr!!!! Δεν πειραζει οσο ακομα μπορουμε και γυρναμε στην προηγουμενη δεν υπαρχει θεμα, μετα θα δ…
-
@Chris Gousias καλημερα, δε γινεται δουλεια ετσι ομως......καθε βδομαδα fr!!! Και το backup απο το TWRP (μονο τις εφαρμογες) οταν το επαναφερω δεν ξεκλειδωνει......βαζω τον κωδικο που ειχα και δεν τον δεχεται....... Οποτε καθομαστε με αυτην που βολεψε πιο καλα τον καθενα (και αναλογα με τα προβληματα που διαβαζουμε απο τον καθενα εδω) και οταν θα ερθει η ωρα θα κανουμε την αναβαθμιση αν βρουμε κατι καλυτερο πλεον.
-
Καλησπερα παιδια, και εγω εβαλα την 8.9.6 με wipe cache & Dalvik και ειχα συνεχως fc στα μυνηματα.....Πολυ πιθανον ομως επειδη απο ArΩma γυρισα στην XTRV να τα εκανε αυτα... Αλλα απ'οτι βλεπω αυτα που λεει ο @giannisatsi μαλλον μια απο τα ιδια....καθε update και fr!!!!!! Επιστροφη εγω στην 8.8.23 ξανα με fr.........
-
@Thracia την 8.8.23 την περασα με fr. Αυτην που εχω τωρα....οταν πηγα να την περασω με wipe cache και dalvik τοτε εγινε πανηγυρι......και αναγκαστηκα να κανω fr. Δεν αντιμετωπισα καμμια φορα τετοιο θεμα, να μην μου κανει install το system. Anyway θα περιμενω την επομενη μηπως και στρωσουν τα πραγματα, αν και στην 8.8.23 ειδα να δουλευει καλυτερα το mi message. Στην 8.8.3 αν θυμαμαι καλα επρεπε να κανεις συγχρονισμο τα μνμτα στο micloud για να ενεργοποιηθει αν τυχον αποσυνδεοσουν απο το wifi και …
-
@george_1 να ρωτησω εγω και ας φανει χαζο.......Κοκκινο το led????? Μονοχρωματικο δεν ειναι?????? (λευκο?????) Τελος παντων στο Nexus 5 ή 5Χ (δεν θυμαμαι καλα αλλα νομιζω ηταν στο 5) μου που το ειχε κανει κανα δυο φεορες αυτο ειχε στρωσει για λιγο διαστημα, ειτε με ασυρματη φορτιση ειτε με καποιν φορτιστη που ηταν QC 3.....μετα πηγε για αλλαγη πλακετας!!!!!!