Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 211.

• Παράθεση από aetorraxi84: “@dimitra1417 μόνο wifi είχα ανοικτό...αλλά γενικά έτσι το φορτίζω και δεν έχει ξαναγίνει...υπέθεσα μήπως ήταν χαμηλή τάση λόγω ζέστης.... ” Ναι κ εγώ και μόνο χτες έδειξε τόσο! Το κοίταξα επειδή το είχες γράψει.. Το φορτιζα κ με τον δικό του φορτιστή οπότε μπορεί ν έγινε αυτό που λες..

• Magic WormHole

dimitra1417 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Μήτσενα ρώτα τον γατοπίγκο. Ξέρει αυτός. Αν έχει και κέφια σου κάνει και τον σωφέρ. Καλημέρα λαέ της τρούπας. ” Εχω και μια απορία τόσες μέρες που διαβάζω το νημα και γελαω! Βασικά πολλές αλλά ας ξεκινήσω μ αυτήν! Γατοπιγκο γιατί;;; Τι σημαίνει;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα κ από μένα! Καλές βουτιές γ όσους πάνε παραλία!!! =============== Ιουλ 2nd 2017, 9:45am =============== Έχετε υπόψιν σας καμιά παραλία στην Αττική που μπορεί κ να μην γίνεται ο κακος χαμός σήμερα;; Αλλά να ναι και ωραία!

• @aetorraxi84 σχετικά μ τον χρόνο φόρτισης...

• Παράθεση από NeiLatoR@S: “παρέλαβε κανένας κινητό από κίνα και να πληρώσει τελωνείο;;; πόσο περίπου είναι το πόσο γνωρίζει κανένας;;; παράγγειλα απο aliexpress το νεο redmi note 4x με ρίσκο απο οτι διάβασα στα μηνύματα σας γιατί μπορεί να φάω τελωνείο. Υπάρχει κανένας τρόπος αποφυγής του εξτρά φόρου;; Κάποιος φίλος παρέλαβε ενα κινητό απο κινα πριν 15 ήμερες όλα καλά χωρίς τελωνείο. και μου είπε επίσης οτι υπάρχει επιλογή στο aliexpress για refound οταν το τελωνείο είναι πολύ ακριβό. Ισχύει;;; ”…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δήμητρα, λίγη προσοχή με τα Greeklish. Ευχαριστώ! ” Ειχα βάλει το κινητό με αγγλικά γ ν δοκιμάσω αυτό που μου ο makisfz.. Για αυτό!

• @makisfz oxi dn doylepse.. vazw daxtyliko alla auto epimenei sto pattern!!! Thx anyway!

• 1. thx @Bodai!Δεν είναι πρόβλημα μεν αλλά είναι περίεργο που δν δουλεύει καλά. Εν τω μεταξύ με το που ξεκλειδωνω με μοτίβο γτ το δαχτυλίκο είναι σαν ν μην δουλεύει, στο επόμενο δευτερόλεπτο αν το κλειδώσω, ξεκλειδώνει κανονικά μ δαχτυλίκο! Τεςπα, thx παρόλαυτα!

• Ν σε ρωτήσω κ εγώ κάτι; Εμένα μ αυτό το κινητό, όταν το ανοίγω δεν δέχεται δαχτυλίκο αποτύπωμα. Μόνο το μοτίβο. Έτσι πρέπει ν είναι;;;;

• Κ σε μένα συμβαίνει αυτό! Το δοκίμασα σήμερα ν δω.. Τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο μακριά αλλά στην ίδια θέση με εκεί που με είχε δείξει όταν το είχα πρωτοδοκιμασει. Δν το χα σκεφτεί αυτό μ την κεραία, μπορεί ν ναι κ έτσι..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Βρε μάστορα @sso, το φωτοσόπιασες; Δήμητρα, θυμάμαι στο Νέο Ηράκλειο το καλοκαίρι του '87 είχε αγγίξει 50 υπό σκιά... κόλαση. Πάντα ήμασταν πρωταθλητές στην ζέστη εκεί.. ” Τωρα έχουμε νέο πρωταθλητή απ ο,τι βλέπω. Μας έφαγαν οι Μυκήνες!

• Magic WormHole

Μήνυμα

χαχα ναι! Γελάω ν διαβάζω το νημα σας!! Και νομίζω ότι το Νέο Ηράκλειο σας ξεπέρασε όλους! Περίεργο!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@fog και @takisfrag και από μένα συγχαρητήρια γ τα παιδιά σας!!!

• Αχρειαστος ν ναι @derveni αλλά πολύ καλός και κατατοπιστικός!! =============== Ιουν 29th 2017, 8:57pm =============== κΚαλησπέρα στην παρέα. Απλώς θα ήθελα να σας κρατήσω ενήμερους. Δυστυχώς δεν έχω κάποια εξέλιξη θετική η αρνητική. Έχει δηλωθεί η απώλεια στην αστυνομια, όχι όμως και στην COSMOTE. Στο Mi cloud δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση και δείχνει το κινητό παντα στην ιδια θέση offline και disabled με νούμερο τηλεφώνου το δικό μου πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει μπει άλλη κάρτα. Μάλλον τ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “@dimitra1417 μην ανησυχείς δεν κινδυνεύεις από τον Μήτσο !!! αλλά εδώ στο νήμα που έγραψες μπαίνεις σε βαθειά νερά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστω γ την προειδοποίηση! Θα δω πως γίνεται ν βγω μάλλον!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “1) "Ο οδηγός αυτός θα βοηθήσει πάρα πολλούς φίλους της xiaomi που θέλουν να μείνουν στην official rom, εύχομαι να περάσατε ευχάριστα διαβάζοντας τον οδηγό μου, να ευχαριστήσω την @nobody για την ψυχολογική στήριξη 2) "φιλική συμμετοχή @nobody " 3) Παράθεση από derveni: “ ” Είναι αλήθεια τελικά!! Απέκτησες βοηθό και δεν είπες τίποτα....σουπιά, ε forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39288/!!!!!!!!!!!!!! Στην χορήγησε το φόρουμ λόγω του όγκου που μαζεύεται με unbrick, κ…

• Παράθεση από zt654: “Εγω μόνο 4 3ευρα έως τώρα. Δεν μου απάντησες όμως...........καινούρια στα μέρη μας; ” Ναι! Είχα το redmi 3 από vickmall που έκανε ν έρθει 3μηνες.. Πάνω στις 2 εβδομάδες μετά από αναβάθμιση μαυρισε η οθόνη, από το φόρουμ ο @derveni προσπάθησε αλλά δν τ καταφέραμε ν το επαναφέρουμε. Το χω στείλει γ αντικατάσταση, έχει περάσει 1μιση μήνας κ τώρα είναι στο τελωνείο της Αγγλιας κ έχει κολλήσει εκεί!!! Δράμα η περίπτωση μου......

• Παράθεση από zt654: “Ναι φίλε. Ασε και σήμερα έδω πάλι 3ευρο. ” τι εννοείς;;; 26! Με 3ευρω καλά είσαι..

• Πολύ καλός οδηγός και αναλυτικότατος!! Δεν έχει κανένα δείγμα ότι είναι ο πρώτος σου οδηγός ν ξέρεις! Μπράβο