Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-211 από 211.
-
Οχι δεν σβήνεται τίποτα!! Μην φοβάσαι, ο @derveni το έχει κάνει τσεκ!
-
Παράθεση από demakhs: “βάλε το google messages από το play, όταν την ανοίξεις πρώτη φορά όρισε την σαν προεπιλεγμένη εφαρμογή για τα μηνύματα και μετά απλά πήγαινε στις ρυθμίσεις της εφρμογής-->σύνθετες ρυθμίσεις-->χρήση απλών χαρακτήρων (ενεργοποίηση) & λάβετε αναφορές παράδοσης (προαιρετικό).... ” οταν λες google messages, το έψαξα και βρήκα αυτό. Αυτό εννοείς;;;
-
like και από μένα!
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ωραίος Χρήστο για άλλη μια φορά. Στο σημείο που λες για το πως πρέπει να αναγνωρίζεται το κινητό στη διαχείριση συσκευών, θα πρέπει να αλλάξει σε "Android Composite ADB Interface" ” @George Kaggelaris του τα λεγα.. Ευχαριστούμε γ την διόρθωση!
-
lampo καλησπέρα!! Τι προγράμματα διέγραψες; Θυμάσαι;; Εμένα το είχε πάθει μια φορά γτ είχε πατηθεί το power πολύ ώρα όπως το χα βάλει στην τσάντα μου. Όταν το πατούσα μετά ν κάνω επαννεκιννηση δν λειτουργούσε. Και έκαιγε το κιν πίσω! Ξεκολλησε πατώντας το power και το κουμπί της έντασης (δεν θυμάμαι αν ήταν το συν η το πλην) γ αρκετή ώρα. Δοκίμασε το!
-
Kαλησπερα, εχω το note 4 . Εχω κανει τις ρυθμισεις για να ειναι ενεργη η λειτουργια ενος χεριου και εχω διαλεξει και ιντσες. Μετα ομως πως το ενεργοποιω?? Σε κανονικη οθονη το να πατησω το μεσαιο ποληκτρο και μετα να συρω το δαχτυλο μου προς τα δεξια δεν κανει κατι.. Ουτε σε κλειδωμενη οθονη.. Δεν κανω κατι καλα?? Ευχαριστω!